Strašná bolesť hlavy. Aký liek môžem užiť?
ahojte potrebovala by som radu aky liek alebo nieco co by mi zabralo na bolest hlavy studene obklady mi nepomahaju pijem dost tekutin a preto som zufala .ak mozte podadte dakujem
ahoj, ja mavam migrény, také ze mi ide roztrhnut hlavu, je mi na vracanie a musim sa zavriet do tmy a ticha. lieky mi nikdy nezaberaju, jedine co pomaha je dat si salku kavy a zaroven kusok ladu do jamky na zatylku tak vyssie smerom ku vlasom v lahu na bruchu a nechat rozpustat aspon 15 minut. ked nemam lad, alebo sa mi neda zrovna lezat, tak uz som to skusala aj v sede so zamrznutým ovocim z mraziaka a masirovala som si tym tu jamku v zahlavi. poradila mi to mama ked som to prvykrat skusala myslela som si ze sa stal zazrak bolest bola zrazu prec.
Baby, ja som do 30-tky nepoznala ani bolesť hlavy, nie este migrénu. Po 30 prišiel PMS aj s migrenami ako sa patrí. Točáky, aura, vracanie... Patrala som po info az som sa dopatrala v jednej super knihe a vysadila som zo stravy mlieko aj výrobky. Hormóny v ňom spôsobujú okrem týchto problémov aj rakovinu prsníka, maternice.. . Rozhodla nás hormonálny systém. Vyskúšajte, uvidíte. Chvíľu to trvá, kým sa dá hormonálny profil do laty, ale ide to 😉 + pite medovku na nervovu sústavu. Pravidelne, nie až keď bolí hlava 😉

Iba paralen