icon

Strašná bolesť hlavy. Aký liek môžem užiť?

lulu19
25. aug 2010

ahojte potrebovala by som radu aky liek alebo nieco co by mi zabralo na bolest hlavy studene obklady mi nepomahaju pijem dost tekutin a preto som zufala .ak mozte podadte dakujem

Strana
z2
mariana225
26. máj 2016

Iba paralen

monilik
26. máj 2016

ahoj, ja mavam migrény, také ze mi ide roztrhnut hlavu, je mi na vracanie a musim sa zavriet do tmy a ticha. lieky mi nikdy nezaberaju, jedine co pomaha je dat si salku kavy a zaroven kusok ladu do jamky na zatylku tak vyssie smerom ku vlasom v lahu na bruchu a nechat rozpustat aspon 15 minut. ked nemam lad, alebo sa mi neda zrovna lezat, tak uz som to skusala aj v sede so zamrznutým ovocim z mraziaka a masirovala som si tym tu jamku v zahlavi. poradila mi to mama ked som to prvykrat skusala myslela som si ze sa stal zazrak bolest bola zrazu prec.

papricka33
26. máj 2016

Baby, ja som do 30-tky nepoznala ani bolesť hlavy, nie este migrénu. Po 30 prišiel PMS aj s migrenami ako sa patrí. Točáky, aura, vracanie... Patrala som po info az som sa dopatrala v jednej super knihe a vysadila som zo stravy mlieko aj výrobky. Hormóny v ňom spôsobujú okrem týchto problémov aj rakovinu prsníka, maternice.. . Rozhodla nás hormonálny systém. Vyskúšajte, uvidíte. Chvíľu to trvá, kým sa dá hormonálny profil do laty, ale ide to 😉 + pite medovku na nervovu sústavu. Pravidelne, nie až keď bolí hlava 😉

Strana
z2