Tabletka na potraty do 9. týždňa
Ahoj chcela by som vedieť ci ma niektorá z vás skúsenosti z tabletkamy na potrat konkrétne set do 9tyzdna. Zabrali vám?
@perzefona pital sa tak odpovedam neodsudzujem ako tu vsetci
@alexandra206 pise sa pytal.... A ta druhe.... Neodsudzujem potrat... Odsudzujem nelegalny potrat niekde doma, ktory ohrozuje zenu na zivote.
bože to je čo za zmyšľanie som tehotna tak zhanam tabletky,lebo nechcem dieťatak ked sa nevieš inač chraniť tak sa zdrž sexu,alebo su aj ine možnosti ako sa uspokojiť,za mna otras,neviem ako by sa na mna pozerali deti keby zistili že som im zabyla surodenca
@sue pises ze ci ma dat dieta na adopciu ? sami by ste to neurobili....no moja odpoved je urcite ANO, dat ho na adopciu ! Ak ma naozaj take kriticke podmienky tak to urobi s vedomim ze na taketo dieta s laskou caka mnoho bezdetnych parov a s najvacsou pravdepodobnostou sa bude mat lepsie ako s nou... Urcite je to milionkrat lepsie ako ist na potrat len preto ze dieta sa nehodi do systemu. Je mi na dogrcanie z takychto tem o pofidernych tabletkach na potrat pomaly z ebayu. To uz zivot fakt nema ziadnu cenu ??!
@domculik za prve - reagujes na staru situaciu, co uz je davno vyriesena. a za druhe - nie kazda zena je pripravena vynosit dieta a porodit ho a riskovat tym napr aj svoje zdravie a zivot. nasledky po porode, poranenia pri porode a ano, aj ohrozenie zivota. potrat nie je dobre riesenie, ale nie kazdy je veriaci/presvedceny pro-life aktivista a nemusi sa prisposobovat tejto skupine ludi. mame pravny system a ten riesenie situacie potratom povoluje.
pre upresnenie - potratove tabletky u nas nie su legalne a zastavam nazor, ze zhanat ich pofiderne je blbost a rovnako ohrozenie pre zenu, co si ju vezme bez dohladu lekara.
@ukulela to som si sice nevsimla ale no a co ze je to starsia tema, ocividne bola znova otvorena co sa tu bezne robi, viaceri sa tu vyjadrili aj dnes, takze aj moje vyjadrenie sa da brat vseobecne. Bez ohladu na prolife/neprolife, napisala som ohladom tych tabletiek svoj nazor v podstate zhodny s tvojim, a to ze su tie tabletky nelegalne neznamena ze sa nedaju zohnat, lebo, ked si pozries prispevok vyssie, ocividne daju.
@veronikalakatosova7 píšem dost neskoro ale smela by som sa spýtať o akú značku išlo?
@veronikalakatosova7 ahoj pls ako si dopadla? Vyskusala si?

@alexandra206 to je fakt super robit reklamu nelegalnym potratovym tabletkam....
Ktore vobec neobsahuju to co maju obsahovat. Potratove tabletky, ktore pouzivaju lekari v krajinach kde je to povolene maju uplne ine zlozenie.