icon

Tatárská omáčka Helmann's počas tehu

terezi666
11. okt 2016

Mám strašnú chuť na langoše z tatarku hellmann's a zo struhaním syrom myslite že si možem dopriať??? A čo si myslite o tavených syroch možem si aj ten dať ? lebo uš mi spominaly že by sa to nemalo ,čo myslite??

Strana
z5
lubkavargova1
12. okt 2016

Hmm...zaujimavo to znie. To som nevedela. Dakujem zienky za vysvetlenie.

salfusco
12. okt 2016

makove mlieko je perfektna vec,vlastne aj samotny mak,staci pozriet,co vsetko obsahuje..a tusim sa makove mlieko použiva aj na spanie,ci sa mylim? 🙂

@lubkavargova1 diky,ale bez cukru 🙂

petruldo
12. okt 2016

@salfusco nepoužíva, rovnako ako makový olej. na spanie sa v minulosti používal odvar z makovíc

lubkavargova1
12. okt 2016

@salfusco ta ty uz mas ladovu kavej....

Ja neviem ako je to s makom, ale u nas na intraku po prevareny 1 sacka (viac nepoviem) sme buvali jak babatka 🙂 🙂

moni244
12. okt 2016

@petkovamiruska toto je 3 tema dotycnej, ide riesi, co moze v tehotenstve, uz stresovala kvoli zltkovym rezom a elektrickej cigarete a podla pravopisu si viacere myslime, ze zakladala tento tyzden este dalsie podobne temy pod inym menom. Preto sa to tu tak zvrhlo 😉

krajcikovad
12. okt 2016

😂😂😂😂😂

luci1983
12. okt 2016

Kocky no nebudem sa pytat na tatarku az taky pripad zas niesom😂Ale napriklad by ma zaujimalo ci ako tehu by ste jedli maki( to su tie s uhorkou ci ovocim) tu rybku som sushi to mi nechutilo. Chlap ma tieto veci rad sem tam kupime. A mne chutilo to v tej riase s ovocim ci uhorkou. Viete co vravite na tie riasy? V com je to obalene? Neviem radsej som nejedla ako som tehotna😊

mimi8814
12. okt 2016

@luci1983 sety bez surovych ryb su v pohode, mnamka... bezne som jedla v tehotenstve

luci1983
12. okt 2016

@mimi8814 tiez si myslim ze by na tej riase nemuselo byt nic zle vsak? Juj minule som aj chcela taka chut bola 😋ale strach nedovolil dakujem😘😘😘

stormie
12. okt 2016

@luci1983 v den terminu porodu som bola v sushibare, dcera sa narodila zdrava bez nasledkov 😂 (Nie tam a ani v ten den) Akurat casnicka to predychavala, lebo sa pytala ze kedy cakame a teda jej vystraseny pohlad s vyrazom nezabudnem nikdy

evittam
13. okt 2016

@luci1983 Kľudne môžeš, my tiež máme veľmi radi sushi. Ja ho robievam doma a dávam údeného lososa - v pohode. Ja som zjedla aj 1-2 hrianky tataráku. 😉

misko_alicka
20. okt 2016

Mne teraz tiež veľmi chutia langoše a bez problémov si dám aj s tatarkou... sme tehotné a nie choré, tak neboj nič 🙂 ja si dám aj bryndzové halušky, cez leto zmrzlinu, na čo mám chuť 🙂 samozrejme papám hlavne zdravé jedlá, ale keď si drobček pýta a mám veľkú chuť, tak si doprajem 🙂

Strana
z5