Tatárská omáčka Helmann's počas tehu
Mám strašnú chuť na langoše z tatarku hellmann's a zo struhaním syrom myslite že si možem dopriať??? A čo si myslite o tavených syroch možem si aj ten dať ? lebo uš mi spominaly že by sa to nemalo ,čo myslite??
makove mlieko je perfektna vec,vlastne aj samotny mak,staci pozriet,co vsetko obsahuje..a tusim sa makove mlieko použiva aj na spanie,ci sa mylim? 🙂
@lubkavargova1 diky,ale bez cukru 🙂
@salfusco ta ty uz mas ladovu kavej....
Ja neviem ako je to s makom, ale u nas na intraku po prevareny 1 sacka (viac nepoviem) sme buvali jak babatka 🙂 🙂
@petkovamiruska toto je 3 tema dotycnej, ide riesi, co moze v tehotenstve, uz stresovala kvoli zltkovym rezom a elektrickej cigarete a podla pravopisu si viacere myslime, ze zakladala tento tyzden este dalsie podobne temy pod inym menom. Preto sa to tu tak zvrhlo 😉
😂😂😂😂😂
Kocky no nebudem sa pytat na tatarku az taky pripad zas niesom😂Ale napriklad by ma zaujimalo ci ako tehu by ste jedli maki( to su tie s uhorkou ci ovocim) tu rybku som sushi to mi nechutilo. Chlap ma tieto veci rad sem tam kupime. A mne chutilo to v tej riase s ovocim ci uhorkou. Viete co vravite na tie riasy? V com je to obalene? Neviem radsej som nejedla ako som tehotna😊
Mne teraz tiež veľmi chutia langoše a bez problémov si dám aj s tatarkou... sme tehotné a nie choré, tak neboj nič 🙂 ja si dám aj bryndzové halušky, cez leto zmrzlinu, na čo mám chuť 🙂 samozrejme papám hlavne zdravé jedlá, ale keď si drobček pýta a mám veľkú chuť, tak si doprajem 🙂

Hmm...zaujimavo to znie. To som nevedela. Dakujem zienky za vysvetlenie.