Tehotenstvo a lietanie: Je to bezpečné?
Ahojte, máme na pláne dovolenku let cca 1hodina a 50 minút. Budem v 15tt. Na internete vidím rôzne názory či letieť alebo nie. Doktorka mi povedala že môžem. Aké máte vy skúsenosti ? Ďakujem 🙂
@mich448800 uplne v pohode, letela som okolo 2 hod dva lety v tehu so synom. V 19tt
@mich448800 uplne v pohode, letela som okolo 2 hod dva lety v tehu so synom. V 19tt
@kiki68 ďakujem za názor 🙂
@kiki68 ďakujem za názor 🙂
@mich448800 a to ja som mala tehu aspirin, utrogestan a magnezko denne. Ten let nebol vobec problem, dnes som rada, ze sme vtedy isli
@mich448800 a to ja som mala tehu aspirin, utrogestan a magnezko denne. Ten let nebol vobec problem, dnes som rada, ze sme vtedy isli
@kiki68 tak to je super že ste nemali žiadny problém 🙂 ja som zvyknutá lietať tak 8 krát do roka cca, aj tento rok už mám 6 letov za sebou aj sme vlastne tesne po dovolenke otehotneli. Tak som chcela počuť názory iných že či zvládli let v tehotenstve 🙏
@anonym_7ea02d predstavte si že som myslela mňa a manžela, tehotná som na prekvapenie len ja ale keďže sme v tom spolu, tak to píšem takto. A pokiaľ nemáte nič slušne a k veci napísať tak pisat ani nemusíte ;)
@anonym_7ea02d predstavte si že som myslela mňa a manžela, tehotná som na prekvapenie len ja ale keďže sme v tom spolu, tak to píšem takto. A pokiaľ nemáte nič slušne a k veci napísať tak pisat ani nemusíte ;)
@mich448800 lebo vyzeralo to skupinovo, že ste otehoteneli. Lebo ak ste tehotná vy, bolo by fajn to tak napísať, aby človek nemal pocit, že ste otehoteneli s kamoškou, so sestrou, s niekým, s kým sa chystáte na dovolenku.
Ja som letela na dovolenku v 22tt a v 28tt som este bola na vyhliadkovom lete. Ak ti lekarka v pohode odsúhlasila, teda si bez komplikacii, tak si chodte este uzit dovolenku. Ja som si dala kompresne podkolienky, co vzdy nosim pri lietani. Horsie to bolo s kinetozou, to som bola odkazana len na antimatil a tehotenske lizatka.
@mich448800 minulý rok sme leteli na dovču, bola som v 16tt...trochu som sa bála, avšak lekár povolil v pohode a kúpila som si Angelsounds, to mi pomohlo sa nestresovať 🙂 dovolenku som si užila a bol to jeden z mála okamihov, kedy mi nebolo až tak zle počas tehotenstva 😅 (tiež dovolenka kúpená pred zistením teh.)
Ja som letela na dovolenku v 22tt a v 28tt som este bola na vyhliadkovom lete. Ak ti lekarka v pohode odsúhlasila, teda si bez komplikacii, tak si chodte este uzit dovolenku. Ja som si dala kompresne podkolienky, co vzdy nosim pri lietani. Horsie to bolo s kinetozou, to som bola odkazana len na antimatil a tehotenske lizatka.
@anonym_ab61d9 ďakujem pekne za názor 🙏
@mich448800 minulý rok sme leteli na dovču, bola som v 16tt...trochu som sa bála, avšak lekár povolil v pohode a kúpila som si Angelsounds, to mi pomohlo sa nestresovať 🙂 dovolenku som si užila a bol to jeden z mála okamihov, kedy mi nebolo až tak zle počas tehotenstva 😅 (tiež dovolenka kúpená pred zistením teh.)
@hypoteka2022 jeeej tak super ďakujem za názor 🩵
Kľudne choď. Lekárka pozná tvoj stav najlepšie. My sme tiež minulé leto boli v Grécku. Bola som v 17tt a úplne všetko super. Druhý trimester je na toto ideálny. Naša posledná dovolenka vo dvojke.
Jasne, určite choď...ja som v obidvoch tehotenstvách letela, a to až 9 hod. lety a všetko bolo fajn...ak sa cítiš dobre, tak nie je o čom rozmýšľať 😉

@mich448800 Totok je tiez internet, skusenost bude mat kazdy svoju co pre tvoju realitu nic neznamena. Doktorka je zdroj najlepsich informacii pre teba , plus si tam zakalkuluj fakt ze odletiet nemusis vdaka krize s palivom ktora bude cim dalej horsia cize tvoja dilema sa ma sancu vyriesit sama seba