Tehotenstvo bez príznakov
Ahojte, som po jednom potrate, znova tehotna, 8tt. Nemam zifne priznaky. Ziadna nevolnost, ziadne citlive prsia, ziadne pobolievanie v podbrusku, ziadna unava, proste nic. Akurar vynechana menstruacia. Pri predchadzajucich tehotenstvach som zvracala od 5tt. K dr idem na potvrdenie v piatok. Boli ste niektora takto bez priznakov? Dopadlo vam to dobre?
Hlásim sa. Pri prvej dcére som ani nevedela, že som tehotná. Za celých 9 mesiacov sa mi asi 2x stalo, že som mala žalúdok ako na vode. Potom okolo 4.mesiaca som pociťovala miernu únavu cez deň, lenze bolo leto a vysoké horúčavy, takže možno aj preto. Tehotenstvo prebehlo bez problémov.
Kazde tehu moze byt uplne ine... nic to neznamena, mozno je babo ine pohlavie..
@anonym_autor Obe tehotenstva mi nic nebolo. Ani chute, ani grcanie ani nic. Bola som "len" tehotna.
pri druhej dcerke (prva mala 10 mesiacov) som vobec nevedela ze som tehotna, akosi v zhone zivota som nesledovala ani kalendar - len som od zaciatku pomaly priberala 🙂 kedze krajcirka musela druhy krat rozsirovat suknu co mi sila, padla otazka ci nie som tehotna...a bum, ja pomaly v 4. mesiaci 🙂
@anonym_autor kamoška takto bola, ale potom jej bolo ťažko pred pôrodom. tak neviem čo je horšie 😀
Kolegyna bola tehu 2x a nikdy jej nic nebolo, mala ale fakt zle porody. Ako to radsej odgrcam, nez to, co mala ona za zazitky. Ale tiez som mala dve take spoluziacky,nic im nebolo
buď rada, že nemáš príznaky
buď rada, že nemáš príznaky
@sisska96 som rada ze mozem fungovat, ale dost ma to stresuje, kedze pri dvoch tehotenstvach som bola kvoli hyperemeze hospitalizovana
Kazde tehotenstvo a kazdy pôrod je iný
Ja som pri malej cele tehotenstvo nemala žiadne príznaky, no za to teraz katastrofa 🤔

Nemusis mat priznaky a nemusi to o nicom hovorit. Toto su prudko individualne veci. Drzim palce.