Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
ahojte mamulky 😀
loss tesim sa stebou ako krasne ti rasstie babatko 😀
ja sa mam ako tak...brusko mi rastie, okolie na mna pozera ze ci uz idem rodit...
kolegyne v praci pozerali ci si nahodou neschovavam futbalovu loptu pod trickom 😀 , nastastie mi to ide vsetko do brucha, sice manzel mi hovori nieco ine....
dnes som bola na kontrole ...pocitam si dni do materskej...a rozmyslam ci mam ist v 32tt alebo 34tt.
dakujem.este ze vas mam.......teraz so zjedla tri kolace,banany atd boha uz nevladzem...
vevuska malicke ma 3,1cm a sme 10tt+6dni tak sa tesim 😵
dnes je to kolko?od toho stastia ani neviem dokonca ked mi vypisovali tehu knizku nevedela som poslednu MS dobre ze? 😅
jej losik to je super sprava od dokiho 😵 tak bubo dorastol na velkost podla konika 😵 Tak to zlte teliesko zamakalo a teraz ho moze vystriedat placenta.Takze tychto 44 dni cakania by uz malo byt lahsich a krajsich 😵
jasne boze vies ako sa tesim a 4čdni to je tiez super sprava pre obe 😵 ozaj dalsiu poradnu mam 8.11
chcel 1.11 ale je tam sviatok a potom chcel 30.10 ale zase nebude v praci 🙂 tak az 8.11 co je tiez super
no povedal mi ze uz sme ako tak za vodou ale dalsi kriticky tyzden je 20tt no dovtedy daleko tak sa tesim 🙂 som taka stastna ze som tehotnaaaaa
lossik blahozelam!!!!To musi byt krasny pocit!!
Ja uz ani spavat neviem,este tyzden a caka ma ultrazvuk,po 4 tyzdnoch.Strasne si zelan nech je vsetko ok
ja neviem dne ssom bola vedla nevedela som ani poslednu MS ani kolko meriam a vazim taka som bola nervozna kedze som bola pred sonom,ale slubujem ze ked pojdem nabuduce opytam sa a dam vam vediet
loss, ani nesranduj že je 20 tt kritický, ja som teraz v nom.... 😒 😒 😒
ale som rada že si ok, to poteší, však??? 😅 😅 😵 😵 😵
blahoželám, už bude len dobre, neboj...držím palčeky.... 😅
ahojte tehulky 😉
losik, tak gratulujem k tehu knižke 😵 viem si predstaviť tvoju radosť aj tú rozpačitosť, to je normálka. určite ťa aj doki chápal 🙂 🙂 🙂 niet nad takúto radosť, pravda? tak nech vám to pekne odsýpa, aj tých 44 dní 😵
ahojte mamulky tehulky....som stastna sme v uplnom poriadku zaciname 10tt a meriame 14,7mm..mam aj fotku ale dam ju vecer alebo ako sa mi podari...som velmi stastna...dakujem za palceky
babulky drzim vam vsetkym paste, lossik, lucka je to super ked ste oki
o chvilu ku nam pribudme kubko a keikei - tesime sa 😉

mamik, tak gratulujem k chlapcekovi, aj ked dievcatko by uz fakt po 4 chlapcoch potesilo...Na buduce skuste robit babo par dni pred ovulkou aby len dievcenske spermie prezili.
Mamik, moje teho nie je proble. zo stranky zdravotnej, babo krasne rastie, a ja som relativne v poriadku, len ja ho prezivam dost tazko, prve 3 mesiace som mala strasne nevolnosti, a ako babo rastie, tak uz nespavam pomaly od 4 mesiaca a rozne ine neduhy...
Loss, mozno ucitis pohyby aj skorej, ked sa budes na to sustredit kazdy den okolo 18tt.