Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
emma neuveritelne rychlo to ide...ked si predstavim ze este nie sme ani prestahovani a nemam pre male nic pripravene ani pre seba do porodnice....dufam ze ma to nechyti skor, ako to stihnem pripravit
emus,nezakrikni to ja som tiez somrala a dopadla som tak ze som stravila cely den u doktorov,teraz som rada ked nejaky den nemusim ist k nijakemu.A to som zrusila kontroly na diabetogii,opatovnu kontrolu u oboch neurologoch. 😉
ako sa inac mate? Sa to vlecie cooo???
ja tipujem emusi 17.12. a na vianoce uz bude domka zabehnuta 😵
losik ty sa davaj pomaly do kludu a sustrd sa na prve pohyby,trenuj za chvilu to bude 😵
veva, dobry tip, pretoze ja mam narodininy 8.12 a som tiez tipovala, ze babo pride o tyzden po mne tak okolo 16.-17....takze uvidime..
inak veva, ja uz kazdym dnom cakam novinku, ze Tomasko je vonku...aj ked si myslim, ze asi vydrzi do decembra..
loss kazdy vecer si lahni na brucho a sustred sa na bublinky, aj ked mne sa zda, ze ja som prvy krat ucitila bubaka v bazene ako som plavala a to bolo okolo 17.-18.tt
no veva, tak to budem mat maleho genia...(ako aj vsetci strelci su....)
Ja som mala dnes sen ako som porodila, uplne bezbolesti a ked som malej povedala ahoj Ines, tak mi odpovedala, co ti sibe, ja nie som Ines, ja som Mirka...to som teda dopadla co...
😀 😀 😀 😀 😀
ale ti dava este sa ani nenarodila 😀 pocuj a co ked to bude chlapcek? Mirko??
ja si vzdy vravim,co ak budem mat len jeho? Tak si ho aspon poriadne pomaznam a vychutnam. 😵
veveus teda to je ciselko hlavne pre vas s Tomaskom cockoro sa spolu uvidite 😵 no uz sa tesim na drobceka 🙂
ahojte mamulky...veva ako?
dnes som si kupila nocne kosele do porodnice, a vcera mi svagrina doniesla velmi chutnu deku pre babatko...tak pomalicky sa zacinam chystat 😀
dnes by na, mali dokoncit stierkovanie, zajtra to vymalujeme, polozime parkety a huuuraaaa do svojho konecne. 😀
emily ahojky
nas len prerabka caka ale povedali sme si ue az v lete ked uz krpcek bude na svete 😵
loss to urobime "az" dve izby...zostava kuchyna, chodba, wc, kupelna detska izba...takze je tam roboty ako na kostole. ale chceme to ako tak obyvat a ostatne potom.
ahojte
emily pohodicka,december to isti 😀
my mame objednanu kuchynu bude za par tt a zajtra ideme zhanat obkladacky,sporak,umyvadlo a digestor.Lebo doteraz nebol cas 😠 porazi ma,ale uz som sa zmierila ze budeme mat miminko v rozbombardovanej kuchyni cez vianoce 😀
veva sme na tom podobne, to budeme prerabat minimalne pol roka...a to som zvedava kam sa odstavim aj s detmi 😅 . najradsej keby sme mali dost prasuli...dala niekomu kluce a urobte mi byt komplet do mesiaca...to by bolo super...ale neda sa to, tak to musime postupne...

emily - prajem krasne snicky. 😉