icon

Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora

cucuska
15. máj 2007

Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂

lucka0122
26. nov 2007

ahoj vevuska ako ?

veva1
26. nov 2007

ahoj luci,len tak narychlo lebo palim pred telku 😀 Mam sa fajn,len cas sa velmi vlecie.
a ty ako uz miminecko citis?

lucka0122
26. nov 2007

este nie...kedy to mam citit?v kolkom som v 16tt.dnes mi trhali zub tak ma to boli....

veva1
26. nov 2007

ja som citila v 18tt,neboj uz pocitis.

lucka0122
26. nov 2007

bala som sa ked mi trhala zub dufam ze to nezaskodilo babatku....mam nove foto v albume

emily3
27. nov 2007

dobre rano mamulky
vevu ako?

veva1
27. nov 2007

ranecko 😵
emily v pohodicke 😀
lucka pekne brusinko 😉

veva1
27. nov 2007

inac bambule mam 4 dni do terminu.Tak mesiac dozadu som neverila ze sa to da vydrzat tak dlho 😀
a co je s emmou? nejako je podozrivo ticho 😨

emily3
27. nov 2007

veva tak sa drz a uzivaj si 😀 , uz sa to neuveritelnou rychlostou blizi.
mate tam sneh? vcera vecer tu bola snehova burka chyta ma depka ze nebudeme stihat do porodnice, ze nenajdeme auto a kym ho manzel oskrabe....bude to velmi zaujimave, a este pred nasim vchodom do domu maju kopat, vlastne celu ulicu maju rozkopat a skoncit maju koncom januara..."tak sa veeeelmiiii teeesim"

veva1
27. nov 2007

emily sneh nemame a este k tomu byvame v novostavbe a vsade okolo nas sa este stavia.Nemame ani cessty ani chodniky.A ak budem musiet ist este raz peso na autobus v tejto desat cm. vrstve blata tak uvidis kde byvam aj v spravach,lebo zavolam tv v akych podmienkach zijeme.Toto su kvazi socialne najomne byty.Su nadherne,vy z BA by ste dali za taky bytik aj neviem co,ale uz nas tu nastahovali v aprili,platime plny najom a nic ine nerobime len odstranujeme blato.Na aute sa este da aj ked mas niekedy problem,lebo do toho bahna lahko zapadnes.No ale mame iba jedno a sme dvaja.Nehovoriac ze tu ziju rodiny s detmi bez auta.No a obec na to kasle a cesty sa maju stavat niekedy v lete. Tak ked sa pojdem s tomaskom prejst vyveziem sa na hlavnu cestu,tam z auta vystupime,poprechadzame sa a zavezieme domov.A muz koli nasim prechadzkam bude chodit autobusom na ktory ho budem vozit,lebo s takymi zablatenymi topankami ho dnu ani nezoberu.

emmaelzer
27. nov 2007

ahojte babulky, emma je tu stale 2-1 len som v piatok robila a cely vikend sme boli busy, uz dokoncujeme detsku izbu
veva, takze uz len 4 dni a bude to...

janninka
27. nov 2007

ahojte tehulky,
vevus tak to mate s tym blatom poriadne veselo 😕 , ked tam uz byvate tak by vam to mohli aspon trosku skulturnit 😅
a uz mas len 4 dnicky, takze cakas do decemra,nechces novembrovciatko 😀

emmaelzer
27. nov 2007

janninka ja mam taky pocit, ze aj ty budes decembrovka.... 😉
inak vy uz mate jedno januarove babo, narodilo sa v 32tt

janninka
27. nov 2007

ahoj emus,ja december celkom beriem 😀
a o babu som citala v januarovkach,poriadne skoro sa narodilo 😕
a ty sa mas ako? planujes az do vianoc vydrzat? 😉

emmaelzer
27. nov 2007

som videla to babo v albume. je to zlatunky bojovnik.
Ja len dufam, ze sa narodi aspon tyzden dopredu. Uz ledva chodim a ani nehovorim o dychani...

janninka
27. nov 2007

tak to ti verim, ja mam problemy hlavne so spanim, vela noci vobec neviem spat, len sa prehadzujem z jedneho boku na druhy 😅

emmaelzer
27. nov 2007

no ved to janinka a babo je take tazke, ze ja sa pri kazdom obrate musim opierat o postel...boze uz aby tu bolo...

janninka
27. nov 2007

a co meno, este stale ste sa nedohodli?

emmaelzer
27. nov 2007

Stale nie, ale najnovsie mam dalsie meno Vivien, to sa mu celkom aj paci volali by sme ju Vivi....
a vy ste si isty Veronikou?

janninka
27. nov 2007

tak na 90% sme si isty 😀
Vivien je tiez pekne 😉

veva1
27. nov 2007

pekne mena babulky obidve 😵
uz vydrzim do decembra. Emus dychat sa ti bude este chvilu ku koncu lahsie,ked sa babo posunie nizsie.No a noci? Skoda slov,aj ked v poslednom case som taka unavena,ze aj ked sa casto budim,tak zaspim rychlo a sladko.

emmaelzer
27. nov 2007

veva, ty uz sa len mozes tajne usmievat, pretoze uz v tejto minute to moze zacat a budes uz mat po tom...inak co hovori doktor, ake velke je babo?

veva1
27. nov 2007

doktor mi uz nehovori nic.Robi mi len prietoky a zaznam srdiecka.Tak nemam sajnu ake je babo velke a v akom stave je krcok.No manzel uz zvolal na vikend partiu na oslavu,tak sa smejem ze do pondelka este vydrzim 😀

emily3
27. nov 2007

veva..to ti nezavidim to blato pred domov..."potesi"
emma krati sa ti to 😀

loss
27. nov 2007

ahojte
vevus 4supis aj ked Tomasko skor ako na Mikulasa nevijde z bruska 😉
u nas od rana snezi nonstop je to super len fuka vietor a tak sa mi nechce von vobec
som stale unavene po tej vikendovej navsteve stale dospavam 😅

veva1
28. nov 2007

ahojte 🙂 ,no ziaden mikulas 🙂 ,uz v piatok zacnem podnikat urcite kroky. Zajtra nam stierkuju tak v piatok riadim,potom tepla vana,ukecam manzela na keksik a vsetko to zapijem skoricovym cajkom a do soboty Tomaško urcite vykukne 😀

veva1
28. nov 2007

takze 3 dni 😵

emmaelzer
28. nov 2007

veva uz aby to fakt zabralo...ja som mala dalsiu neprespatu noc, babuliatko si nevie najst asi polohu a tak tam sarapati a bojuje zo zaludkom. Dufam, ze sa zas neobratilo hore hlavou. ma urcite problemy pretoze ma dlhe nozicky...chuda moje,

svetluska.p
28. nov 2007

emus, budes mat modelku ak to bude baba. 🙂 . dlhonoha gazelka.

emmaelzer
28. nov 2007

tak to ano, len ked zdedi usi po ockovi, neviem, ci jej to nahodou nebude robit problemy... 😀
svetlus ty ako? v akom stadiu snazenia si?