Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
keikei skor som si tusim ani nevsimla ze si tehu tak oneskorene ale predsa blahozelam...a takisto kazdej z MA....ked si spomeniem ze som bola jednou z vas a teraz taham uz do konca tak sa mi to ani verit nechce
tak sa pekne opatrujte , vesele bruska a zdrave miminka vam prajem
janinka, ďakujem dobre, a ty?
dnes si mám volať na výsledky AFP testov, tak som zvedavá ako dopadli. až poobede si mám zavolať, joj mi bude dlho 😒
tak to drzim velmi palceky aby to dopadlo perfektne 😉
V kolkom tyzdni sa robia AFP?
ahojte tehulky, chcela by som sa vas opytat ci niektora z vas nemala problem so zilkami, totizto uz asi tri tyzdne mi vystupili zilky nielen na prsiach, ale aj na prsnych dvorcoch, od prs sa tahaju zilky po bokoch az k stehnam a na pravej strane dekoltu tiez. cca tyzden mam bolesti v podbrusku (najma v pravej casti) ale take pichlavejsie ako pri ms a prsia ma nejako extra nebolia. mrchu mam dostat az 29.5, ale tie zilky ma veeelmi trapia.
v 16tt, vtedy sa začínajú tvoriť v krvi maminy bielkoviny, ktoré produkuje bábätko. zisťuje sa tu možný rázštep chrbtice a downov syndróm. tak verím, že to bude v poriadku 🙂
nosorožtek ja ti tiež neporadím, najlepšie spravíš, ak pôjdeš doktorovi a povieš mu čo ťa trápi 😉 alebo si aspoň zavolaj pre pokoj duše 😉
keikei tazko povedat, na 29.maja mam naplanovany cisarak ale asi to zrusim..lebo podla inych lekarov mozem aj spontanne, no uvidime cez vikend si precistim hlavu
froschka veď to je za 5 dní!!!!!! fúúúha, za chvíľku. aj máš už strach? spýtaj sa svojho lekára, čo by ti radšej odporučil. niektorí tvrdia, že pri cisárskom hrozí menšie poškodenie bábätka. a keď sú ešte aj dve naraz 😉 mám kamošku, ktorá bude tiež čochvíľa rodiť dvojičky, a tá je nešťastná, že asi spontánne, lebo sa otvára. ona chcela cisársky. ťažko povedať, čo je lepšie.
moc ti držím palce, aby ti to dobre dopadlo, bez problémov a baby boli zdravučké 😲
babulky budem končiť, ohlásila sa mi kamoška na návštevu.
majte sa tu krásne, papapapapapapá 😀
keikei no chodim na poradnu do porodnice a tam sa v ambulancii striedaju lekari...jeden doktor ma naplasil tak som sa rozhodla pre cisara ale ostatne 3 doktorky su za spontanny a aj porodne asistentky mi doporucuju spontanny...ved uvidime snad sa nieco do pondelka udeje aj samo
a ta kamoska ma ake dvojky jedno ci dvojvaj?
no ešte mám chvíľku 😉
froschka, kamoška čaká dvojvaječné, dievčatko na isto a druhé bude prekvapenie 😲 už je v nemocnici vyše mesiaca, a už len čaká, kedy to príde 😵
moja zlatá, pozerala som si tvoj album, máš ty veľké bruško :O) ako to zvládaš nosiť? koľko si pribrala?
keikei uz pomaly nevladzem, este sa odkotulam do obchodu ale som ako kacica a potom spuchnuta do vecera...
pribrala som uz zial 20kg 😒 no dufam ze aspon 10 necham v porodnici a zvysok sa postupne roztopi 😀
janinka ja obdivujem také babenky čo to nosia, neviem si ani predstaviť také mať. ale keď tak narastie, tak nič nenarobíme. dá sa vôbec hýbať s takým bruškom?
froschka, tak to nie je až tak moc 😉 poznám babule, čo toľko pribrali pri jednom, a ty pri dvoch to je podľa mňa celkom fajn 😉 ale fakt si to neviem predstaviť, asi by som sa nevedela hýbať.
ver tomu, že zhodíš všetko, možno aj do mínusu pôjdeš 😀 pri dvoch bábätkách naraz, tie ti dajú zabrať 😵
keikei ked ti poviem ze som sa pred dvoma dnami este dokazala dolu oholit neuveris 😀 no je to tazke ale clovek si zvykne 😀
froschka tak to ti neverím, ozaj 😨 a ako ti to tam vyzerá ? 😀 😀 😀
ja viem, že človek si zvykne na všetko, vždy sa to ťažko predstavuje iným, ako tomu čo to znáša 🙂 možno aj ja priberiem toľko, ktovie 😅
si neviem ani predstavit ze by som mala mat take brusko,ale urcite by som si zvykla, nic ine by mi ani neostalo 😉

ahoj vevka. ja som už dávno hore, malý chodí do škôlky 🙂 a dnes idem na ultrazvuk, tak som straaašne zvedavá...