Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
kei,vidis a toto ja este nepoznam,som este ohybna a rezka ako srnka 😀 som zvedava ci sa to o tie necele 3 tt co je medzi nami rozdiel zmeni.
julik nerob si starosti s priberanim. Citala si ze uz vazis 71kg. Ja vazim rovnako,len s tym rozdielom ze som pribrala 5kg. Ono je to indivindi u kazdej.Mozno uz teraz priberat prestanes a ja prave zacinam,lebo mam strasny apetit. 😀
jul-kocik je od susedy a chodievala som s nou casto von 🙂 ,ale po byte s nim lietame aj s manzelom o dusu 😀
jul presne tak, niekto priberie viac niekto menej. každá priberieme toľko koľko asi potrebujeme. ktovie, možno aj ja ešte naberiem pekné kilká 😀 hlavne, že je všetko v poriadku,nie?
vevi, možno to ani poznať nebudeš, ja som to pri dcérke vôbec nepociťovala. celkovo je toto tehu iné ako prvé, oveľa.
ide,chodi ku nam aj jeho kamos sused,tak uz spekuluju. Najviac ich omina ta rucna brzda. Ze je o nicom ,ze kupia nejaku lepsiu a skrie ich ze je v strede a nie naboku. Musim ich potom odhanat.
Joj ja sa tak tesim az ma to fakt desi.
vevula, nemátaj sa, každá sa predsa tešíme 😵 nemusí to hneď znamenať niečo zlé, treba sa tešiť 😀 😀 😀
vevi, nechcem to zakríknuť, ale veeeeľmi veeeeľmi veeeeeľmi. ťuk, ťuk, ťuk. a som z toho hrozne rada, neviem si predstaviť, ako by som to zvládala, keby plakala. tento týždeň je len do 12h, budúci už pôjde "naplno" aj spinkať 😲
juli, no aby ti neutiekol napríklad dolu kopcom 😀 😀 😀 😀
no mna desi ,ze za chvilu od stastia z koze vyletim 😀
chodite niekde cvicit? Ja uz odkladam 2mesiace. Zajtra je zasa cvicko,ale neviem sa odhodlat.Este k tomu idem zajtra na ten cukor,to tam musim byt od 6,30 a skoncim tam okolo 10,00. Potom cakat na cvicenie no neviem.Som riadny lenivec.
ja cvicit nemozem,ja mam pruh 😒 😝 ale aj tak som straaasne leniva,asi by som necvicila aj keby som ten pruh nemala,takto sa mam aspon na co vyhovorit 😎
vevi, tak keď len to 😀 som sa zľakla, že nejaké predtuchy škaredé 😅 neboj, koža ťa nepustí 😀 😵
ja nechodím cvičiť nikde, nemám na to čas, až teraz vlastne, keď je malá v škôlke mám čas na seba. ale to mám zas doma stále čo robiť.
vevi keď to odložíš ešte na dva mesiace, tak už nebude ani treba začať s cvičením 😀 😀 😀 😀
a zajtra ideš na kontrolu? čo ti budú robiť?
kei- pridem pichnu mi do prsta,poslu ma najest a o dve hodky musim prist a pichnu ma znovu. kontroluju cukor pred jedlom ,po jedle a priemer za posledne dva tt.
jul- tak to sa spytaj pri najblizsiej poradni,to som aj ja zvedava.Ako si k nemu prisla?
ja sa to dozviem az v 36tt,vtedy pojdem mojej chirurgicke a ta povie ci to bude cisarak alebo normalny porod.mam ho uz asi 2 roky a prisla som k nemu zdvihanim tazkych veci ☹
jul a máš s tým aj nejaké problémy počas tehu?
vevi, určite tam nebudeš musieť sedieť pravda?
na cukor chodim kazde dva tt.Bola som na zatazovom glukozovom-zle vysledky.O dva tt ,nejedla som nic sladke,som bola 1x na tom co idem zasa zajtra. 1x som mala vysledky dobre dokonca mi povolili aj sladke len s rozumom a zajtra budu asi trosku horsie,lebo rozum odkladam sem-tam bokom 😀

kei ja uz 11 kil ☹ 😠