Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
caf jani ty sa pochval.Ja som pisala novinky na druhej strane,a aj aktualne foto mam v albume 😉
uz som davno nemerala,ale nejaky mesiac dozadu som mala 103 cm 😀 pockaj najdem meter
vcera pisala ze 101 😀 Asi ma tenky pasik a na nom maxi brusino 🙂 Inac uz sa mi nechce vytahovat meter,ale asi je rozdiel,ked sedis a ked stojis Nie?
no moze byt ze tam bude rozdiel,neviem. A s tou katkou to asi tak bude, ja som pas nemala tenky ani pred tehu takze jasne ze aj teraz musi byt vacsi.
ujde to janni, v ramci moznosti, este tyzden v robote a koncim....uz je to fakt namna privela teperit sa busom kazdy den , co ty? robis?
cau Veva...Gratulujem k 2.2kg..to ste uz riadne velky.
jannin, to ti verim...a ako dlho chces ostat, uz do materskej?
dakujem emus.Niekedy rozmyslam kde sa tam zmesti a este sa aj vrti,takze ma dokonca dost miesta.No ked si predstavim ako je v tom brusku dokrceny tak by som ho tak povistierala,nech si poriadne natiahne nozky,vystrie chrbatik 😵
No tak si poriadne oddychnete.
Ja uz ale zacinam byt dost nervoza, neviem sa uz dockat baba...
a baby, kolko ste uz pribrali? ja poriadne teda, a to mam este kopec casu dokonca 😅
Babulky, ste ma za ranka rozosmiali...zevraj som mala pred tehu tenky pasik 😀 ...ak je 75/80 tenky, tak potom ano 😀 😀 😀
Janninka, aj ja podobne ako ty nabalujem 11 kilecko 😵
Vevka, naozaj sa ti to uz krati a Tomasko uz urcite vykrikuje, ze sa tesi von 😵
Lossik, uz ti pekne svieti 10tt 😉 ... ako sa len tesim 😎
Ahoj Emmka 😵

ahojte tehulky 😀 ako sa mame?