icon

Tehotenstvo rok po potrate

kikushik13
2. okt 2017

Ahojte baby 😊zalozila som forum aby som nebola v tom sama ...pred rokom som potratila v 3 mesiaci ale presiel rok a po snazeni sa nam podarilo (konecne) tak ze dnes je ten den ked som si spravila test a boli tam dve krasne I I.... tak ze dufam ze sa tu najde niekto kto ma podobnu skusenost...aj ked sa velmi velmi bojim aby sa nezopakovalo to pred rokom dufam ze teraz pojde uz vsetko tak ako ma 😍😍 tesim sa na vas 😉

Strana
z2
pulciatko
21. okt 2017

@kikushik13 ja som plakala ked mi lekar ukazal srdiecko 😊 super... Tak uz len pozitovne 😊

takaaa
21. okt 2017

@kikushik13 supeeer 🤗☺👍len tak dalej.

kikushik13
autor
21. okt 2017

@pulciatko
@takaaa dufam ze teraz to uz pojde hladko bez komplikacii ...lebo uz mi stacilo tolko stresu za 4 dni co som mala ani som nespala....baby vam byva zle???mna zozaciatku napinalo ale teraz vobec len ma boli zaludok sem tam...dufam ze to je normalne ?

pulciatko
21. okt 2017

@kikushik13 juuj tak ja som od 8tt do 14tt vracala a bolo mi zle 24h denne.. schudla.som 5 kil... Takze duufam ze u teba to tak nebude 😊😊😊

terez01
21. okt 2017

@kikushik13 hlavne buď v kľude a nestresuj a ver,že to dobre dopadne..ja som otehotnela 2mesiace po potrate a v júli sa mi narodila nádherná zdravučka dcérka..každé tohotenstvo je iné a keď si raz potratila, neznamená to,že musíš aj druhý krát,proste sa ti predtým zárodok len zle uhniezdil..pri prvom tehotenstve som vracala aj v čase keď už srdiečko nebilo,pri druhom mi bývalo ťažko od žalúdka vždy poobede okolo 6tej,inak celý deň mi bolo super 😉

terez01
21. okt 2017

@takaaa budeš sa báť a panikáriť až kým ho nebudeš držať v náručí,a potom každý večer a v noci sa budeš báť 😉ale to patrí k materstvu.. hovorim podľa seba,mám jeden potrat za sebou..hlavne sa ukľudni,lebo stres pôsobí negatívne na drobca a urob hrubú čiaru a začni myslieť pozitívne a tešiť sa,že si znova otehotnela ..každé tehotenstvo je iné.

takaaa
6. nov 2017

@kikushik13 ako si dopadla dnes na kontrole? Myslim na teba. Ja som sa dost vystresovala, lebo sa mi zmiernili symptomy, ale vsetko ok zatial.

kikushik13
autor
6. nov 2017

@takaaa ahoj akurat som dosla od doktorky 😭😭😭😭potratila som ale nemusim ist do nemocnice ze to samo odyde ....prestalo bit srdiecko 😭😭😭drzim ti velmi palce 🙏

pulciatko
6. nov 2017

@kikushik13 velmi ma to mrzi.... 😔

takaaa
6. nov 2017

@kikushik13 coze?? Nieee... viem, ze neexistuju slova utechy... posielam objatie, drz sa 🙏

kikushik13
autor
6. nov 2017

@takaaa dakujem pekne...je to velmi zle ..ale zivot ide dalej aj ked to teraz bude zas bolet ....tebe drzim silno palce🙏

Strana
z2