icon

Tehotná s kamarátom, ktorý ma nemiluje

kika91
18. sep 2016

Ahojte. Prave som zistila, ze cakam dietatko. Problem je vsak ten, ze ocino je moj kamarat, ktory mi prednedavnom po mojom citovom vyleve oznamil, ze vztah nechce. Ma ma vraj rad, ale nemiluje ma. Ako sa mam teraz postavit pred neho s touto spravou? Bojim sa, ze si bude mysliet, ze som otehotnela naschval... ☹ neviem co si mam pocat

Strana
z2
sense
19. sep 2016

Nie si prva ani posledna...urcite mu to povedz, ma pravo to. Ediet i ked to ako sa zachova neovplyvnis....nemusi ta milovat aby mohol byt dobrym otcom dietata kt splodil. Ak mu v tom s trucu nebudes branit

zuzlaka
19. sep 2016

@kika91 takýchto prípadov je v dnešnej dobe naozaj dosť veľa. Neboj sa, určite to zvládneš. Možno keď sa Vám to narodí tak sa v ňom čosi zlomí a budete spolu. Nechaj tomu čas, možno je len zaskočený z tejto správy

marcopollo
19. sep 2016

s dietaťom ho neudrži určite ked to je len kamrat, pari sa roziedli čo mali 4deti

lagatta
19. sep 2016

Dievcata zlate zobudte sa! Pisete si problem sami sebe. Na co spavate s kamaratmi? Tak bd vztah alebo nic. Na co je toto dobre? Ublizujete sebe a aj dalsim zivotom. Ved budete chciet deti vychovavat snad stastne. Alebo si vazne myslis, ze o je hracka? Dieta nie je hracka a nestaci ho "len" strcit starym rodicom do ruk. O dieta sa treba starat. Co mam napisat? Snad sa raz zobudis. Takto neohladuplne hazardovat so svojim a aj zivotom dietata.

Strana
z2