icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

sisaka
31. jan 2012

@digysa nuz na toto mi neostava nic ine len napisat: Podla seba sudim teba.

kveta
31. jan 2012

@katy31 Dobrá urážka.. Nuž, až sa raz pozabudneš, tak si prečítaj o mojom živote.. je tu toho popísaného dosť.. aj o tom, ako som nasadila vlastný život pri plodení bábätka pre svojho manžela aj keby to plodenie mojou neverou bolo v pohodičke.. a potom sa mi môžeš ospravedlniť internou poštou. 😉

jabadaba
31. jan 2012

@stardust nemas pravdu a az ma zaraza, ze zena ma takyto nazor. Co nedostal doma? Jednu asi do drzky. Zena neni sexmasina, ktora ma byt po ruke ako si panecek zmyslia. Pri troch detoch by moje libido bolo dost na tom blede a teraz co? Mal by mi manzel zahybat? Aj pri dvoch som utahana ako pes castokrat, castokrat aj muz. Mame si teraz zahnut? Plus si dovolim uplne legitimne povedat, ze pravo na tu unavu ma vacsiu zena, ktora tie deti vynosila a porodila. Kurnik, ved ja som tak unavena este z tehotenstiev co som nespavala, po porode detto....ten deficit sotva niekedy dozeniem. No este, aby niekto o do mna ocakal hula tanecky v cipkovanej kosielke. No pardon teda, ked je nejaky chlap taky chruno, ze nedba a potrebuje sex stale, tak asi ma nejaku poruchu. Normalny jedinec v case kedy sa to z nejakeho dovodu neda stiahne chvost a vydrzi. A nevymeta cudzie kominy.

stardust
31. jan 2012

@jabadaba kto hovori o sexe? Na udrzanie manzelstva treba viac ako non stop otvorenu muslu a vtaka.

hanah7
31. jan 2012

@martina303 ahoj... ja ťa úplne chápem.. si vo veľmi ťažkej životnej situácii, nech si píše kto chce čo chce, keď to nezažil, tak to nepochopí... viem čo prežívaš, prešla som si niečím podobným...takéto veci sa stávajú, len nie často....
ja by som to manželovi nepovedala, neviem síce či sa ti to dá... ale radšej by som to všetko nechala tak ako je...

jabadaba
31. jan 2012

@stardust ja som bola v tom, ze myslis sex, kedze si pisala, ze si ho zena mala udrzat v posteli. Tak ako som to mala pochopit? A kriza vo vztahu s matkou troch deti sa riesi v cudzej posteli?

alice107
31. jan 2012

@jabadaba ,my riesime situaciu manzelky..ak by sem napisal jej milenec,tak by som mu odpisala presne v tom duchu ako zakladatelke.......je jedno,kto je neverny....je rodova rovnost.....ale my tu rozoberame teraz neveru manzelky.a este jedna vec je navyse.co neverny muz nemoze urobit...priviest dieta od inej zeny a tvrdit manzelke,ze je jej...... 😒 ale pre objektivitu treba napisat,ze moze zatajit dieta mimo manzelstva......ale tie naklady zvycajne znasa ta druha zena....inak sa to casom prevali... 😒
inak,precitala som si tvoje nazory a su mi v mnohom blizke.......

jabadaba
31. jan 2012

@alice107 jasne, ja len pre poriadok, ked si tu pisala tak jednostranne. Reku nech nezabudneme aj na pana milenca. To vies, on nie je tehotny, nepotrebuje riesit nic, ani na fore. Moze tak akurat trpnut ci s tym niekto nevyrukuje jeho zene. Lebo zjavne sa mu hniezdocko opustat nechce, ako som pochopila. Sikulka ten pan.

tilkao
31. jan 2012

@aliza @alice107 prepacte asi som si poplietla vase prezyvky a spojila som vas do jednej osoby. mne je to uplne jedno kto podla coho zije, ak to jemu vyhovuje a akceptuje aj to, ze ini mozu zit inak. Mne len vadi, ze sa tu velakrat utoci na mamicky, ktore si to vobec nezasluzia a miesto toho aby tu dostali podporu, triezvy nazor hoci z ineho pohladu, odtialto odchadzaju sklamane. A zaujimave temy sa uzatvaraju. Mozno mnoho mamiciek radsej ani nenapise svoj problem, lebo sa uz vopred boji odsudenia.

stardust
31. jan 2012

@jabadaba no ved postel = doma, to je jedno.

katy31
31. jan 2012

@kveta to nebola urážka.. a nikto Ti neberie Tvoje zásluhy.. to bol len obraz toho, čo si tu napísala.. plán, ktorý si sama vymyslela vo vlastnej hlave, na základne vlastnej osobnosti... lebo to, čo z tvojej hlavy vyjde, to tam nosíš... skús si overiť túto moju teóriu u renomovaného psychológa... a potom sa mi môžeš ospravedlniť v internej pošte.. 😉 Ale ako príbeh do ženského časopisu to bolo slušné... 😉

digysa
31. jan 2012

@sisaka Ups...Prepac, uz ti nebudem pisat... Nedokazem totiz pisat na tvojej urovni, aby si pochopila, co som vlastne chcela napisat. Pohoda 😎

kveta
31. jan 2012

@katy31 Ja som len prerozprávala, čo tu Martina napísala.. Primyslený bol len dovetok.. Ale človeku, čo len osobne útočí, to nedôjde.

stardust
31. jan 2012

@jabadaba a uprimne, neviem, co tychto ludi spaja v manzelstve, ale silne puto to asi nebude, ked jej manzel bol neverny, ona tiez...ze by manzelov prijem?

kveta
31. jan 2012

@stardust Asi si nepostrehla, že Martina informáciu, že jej bol manžel neverný opravila. Manžel jej bol verný. Len pred svadbou sa na chvíľu s ňou rozišiel, lebo chcel žiť divokejšie. Ale potom sa dali dokopy, zobrali sa a bol verný.

jabadaba
31. jan 2012

@stardust no to je druha vec, ten vztah nestal na velmi pevnych zakladoch co som citala.

A co sa tyka pana milenca, tak doma, v posteli, kdekolvek pri deckach, to je fuk, ale vina manzelky to nie je. A ak by mala podiel na nejakej frustracii muza, takto sa to neriesi.

katy31
31. jan 2012

@kveta prepáč, ak máš pocit, že útočím. Ale ja som tu nikde nenašla, že si martina dala naschvál urobiť dieťa, aby dostala otca troch detí a tento plán jej nevyšiel.. Ja Ťa ani nesúdim, len píšem, ako to vyznelo, ten príbeh Sherloka Holmsa.. Osobne som to vzala ako na ovlaženie témy..🙂 Usudzujem, že si to nemohla myslieť vážne.. 🙂

alice107
31. jan 2012

@jabadaba vies,ja vzdy reagujem na konkretny pripad....a to milenec v tomto pripade je okrajova osoba..vies,ako to myslim,ze?samozrejme,ze ten muz si chcel uzit presne ako zakladatelka.....a pokial mozno bez nasledkov a tajne....nie je medzi chovanim oboch ziaden rozdiel..len zena je ta,co otehotnie..nie muz......ale nasledky ten muz bude musiet znasat aj tak.astrasne je,ze aj jeho rodina.......deti.......ak sa manzel dotycnej dozvie o nevere,tak dieta bude riest skuskou otcovstva..to urcite......a ked bude vyluceny ako otec,tak natupi dalsi ´´potencionalny ´´ otec.....to je uz prax zvycajne....
a urcite neprizna otcovstvo s otvorenou narucou.....
ale tu ide o podstatu,ze obaja konali sebecky a bezohladne....a bezohladne chcu ,aby im to preslo na ukor nevinnych.....

stardust
31. jan 2012

@jabadaba hmmm....ked sa to takto neriesi, neviem, preco je napr. azet plny "stastne" zenatych chlapov 😉 Ako sa jeho manzelka k nemu spravala neviem, ze isiel inde.

kveta
31. jan 2012

@katy31 A ako si teda vysvetľuješ ten tehotenský test v prvý deň menštruácie u ženy, ktorá nevedela, že môžu tabletky zlyhať?

elise
31. jan 2012

@kveta kamoška otehotnela cez branie antikoncepcie a sučasne sa chránili kondomom, s druhým otehotnela cez danu a s tretim s podviazanim vaječníkov 🙂 všetri detičky miluje najviac na svete, su našťastie zdravučke a obaja s manželom sa z nich tešia. hovori sa že na nu iba gate môže muž položiť a je tehotná🙂 ale chorobne stavy a hnačky znižuju HAK aj napríklad ked nezobrieš presne na minutu tabletku nechránia na 100%

katy31
31. jan 2012

@kveta pri všetkých troch mojich deťoch som týždeň pred meškaním mrchy vedela, že som tehotná.. mala som príznaky, proste to žena cíti.. tak pochopiteľne, ak nedostala v deň inak pravidelnú mrchu, tak siahla po teste.. Človek, ktorý niečo plánuje a pripravuje sa na niečo, tak má väčšinou zmáknuté všetky verzie.. 😉

sisaka
31. jan 2012

@digysa ja by som mozno pochopila, ak by si v svojom prispevku nestihla urazit vsetky verne manzelky, ktore si nevedia predstavit, ze by boli svojim manzelom neverne, no ale zda sa, ze takych je nas tu mensina, takze " no big harm"

kveta
31. jan 2012

@elise Toto všetko viem.. stáva sa to často a o tom nepíšem.. Píšem o tom, že Martina NEVEDELA, že môže otehotnieť napriek problémom s tabletkami.. a pritom si robí v PRVÝ deň menštruácie tehotenský test..
Logické by bolo, keby jej nedošla pár dní menštruácia a potom si teda kúpila tehotenský test.. ale nie je logické robiť si tehotenský test v prvý deń menštruácie, keď vôbec netuší, že tabletky môžu zlyhať.

macamac
31. jan 2012

ahoj Maťa.
pozerám-dosť sa tu zase popísalo.nedočítala som.
prišla som ťa povzbudiť.

Prosím ťa- už sa tu nikomu neospravedlňuj! NIK nemá právo ťa súdiť!! a dokolečka opakovať, čo a ako si mala robiť a aká si, keď sa ti toto stalo!

ženy, podaktoré, zobuďte sa! ona sem prišla po radu. téma nie je- súďte ma svätice 😠

fakt neviem, kde berie niekto tú odvahu sa dušovať, biť do pŕs a tvrdiť,že mne sa to nikdy nestane.
nevravím,že toto konkrétne,ale niečo podobné. mne, mojim deťom, môjmu mužovi,...
ach, koľkoooooo zásadových, morálnych a neviemakých ľudí už bolo-a padli!
nie je podstatné,že padnem. podstatné je, že vstanem. že CHCEM vstať. a nie zostať reptať na zemi.
a je fajn, ak mi niekto podá pomocnú ruku, ak potrebujem.

A Maťa ju potrebuje. nepotrebuje znova zrážať na kolená 😒

Ja ti držím palce. ja som veľmi rada,že si sa rozhodla pre bábätko 😵 🙂

všetko ostatné sa bude riešiť potom.
a neboj-si pre svoju dcéru najlepšia maminka 😉
tu to nemusíš nikomu dokazovať-neplytvaj čas a energiu 🙂
@martina303

alice107
31. jan 2012

@tilkao len aby si pochopila..mne je jedno,ako kto zije.ak ma zaujima nejaka tema a chcem prispiet,tak prispejem..tak ako sem...kazdy,kto napise na verejne forum o svojom zivote,musi byt pripraveny,ze sa to bude rozoberat verejne.a vypocuje si nazory,co sa mu nepacia... ak sa boji reakcii ,naco pise?....inak,verejne forum je to posledne miesto,kde by sa mali pisat citlive osobne zalezitosti.na ventilovanie problemov su aj ine moznosti..ale kto vyuzije moznost pisat na verejne forum,musi znasat nasledky v podobe inych nazorov......a vediet argumentovat..to je proste realita.....

kveta
31. jan 2012

@martina303 Mám pre Teba dobrú správu.. naučila si sa tu za seba bojovať.. za svoje názory.. takže už nemusíš o sebe premýšľať ako o tej, ktorá sa zastane iných, ale seba nie..

elise
31. jan 2012

@kveta možne je všeko čo by som ja za to dala keby som si našla na tehu teste // a keby som vedela že oplodnilo vajičko tak by som si testla aj po styku ale take testy neexistuju a tom skusila viacere🙂 ved to poznáme alôe verim že sa dočkám čoskoro // a samozrejme s manželom🙂

kveta
31. jan 2012

@elise Hej, práve preto, že viem, aké je to testovať sa v prvý deň menštruácie každý mesiac, lebo som sa nevedela dočkať dvoch čiarok, ma zaráža, ked sa rovnako testuje niekto, kto ani netuší, že by mohol otehotnieť.. Preto som si ten detail "nedočkavého testovania" všimla.. Tehotenské testy som študovala na nete ako divá, len aby som vedela, ktorý mi po embriotrasfere ukáže výsledok najpresnejšie.. Prajem Ti nech sa čoskoro dočkáš..

digysa
31. jan 2012

@sisaka Ja sa povazujem za vernu manzelku tiez...lebo som este neverna nebola... Preco by som mala kydat sama na seba? Myslis, ze si to necenim? V dnesnej dobe a v dnesnej spolocnosti byt verny je riadna fuska...
Staci si pozriet Film, hodobne videa, reklamy, spravy ....vsetko sa toci iba okolo sexu... prapodivne pre mna.

Ja neveru ODSUDZUJEM...

To vsak neznamena, ze jej nemusim podlahnut... A tam je koren naseho problemu....Ty si presvedcena, ze ty neverna NIKDY nebudes...Ja som presvedcena o tom, ze BY SOM NECHCELA BYT NIKDY neverna...

A ostatnych 40 stran je tu v postate dokolecka to iste.....az na tie prve, kde ludia radili, ako sa dostat z jej slamastiky.....