icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

acrobaleno
28. jan 2012

@janinah prišla sem ona, ja som jej nenakráčala do bytu. Toto je diskusia a je to môj názor. A neviem, kto rozhoduje o tom, že moje poznámky sú o ničom, ty? Čo asi čakala, že jej tu napíšu, aká je chudera, lebo jej milenec ju kopol do niekam a poslal na potrat? Ľutovať treba tam, kde je to potrebné.

martina303
autor
28. jan 2012

@irriss Pochopitelne som sa zapisala dnes a pod inou prezyvkou, asi nemusim vysvetloat preco. Na tuto stranku chodim odkedy sa mi narodila dcerka. Citam tu rady mamiciek, zien... neviem ta nijak presvedcit a ani nejdem...

diid
28. jan 2012

@martina303 manzelstvo koli detom aj tak skor ci neskor skonci alebo obaja budete nespokojny v manzelstve a bude otazkou kym jeden z vas alebo obaja zacnete hladat lasku mimo manzelstva. Ja by som mu teraz nevravela nic, pozeraj na seba, tazko ti bude tehotnej samej v rozvodovom konani, financne atd, pockaj kym sa narodi, hraj blbu ze mozno neni manzelove nevies cije je a daj spravit testy otcovstva (vies na 100% ze neni manzelove?) po testoch dostanes peniaze od priatela, na prvu od manzela babo uz bude mat rok, dva vtedy budes mat hlavu chladnejsiu, financne to pojde lahsie. neries to teraz, kasli na vsetkych nikomu nerozpravaj nic.

acrobaleno
28. jan 2012

@danjelca díky, pani internetová psychologička. Hnev to nie je, skúsenosti a tie sú aj zlé a aj dobré. Nie je to jed, len názor, každý máme nejaký. A zrejme si dobre nečítala čo som písala, ale "keď otvorí oči a uvedomí si, kde je chyba, tak potom je čas poskytnúť pomoc a oporu", lebo takto si nevezme ponaučenie. K naivite gratulujem tebe.

danjelca
28. jan 2012

@acrobaleno ty v podstate so sojou životnou skusenostou a nastavením v tejto téme len škody robíš.
Dufam že si to uvedomuješ lebo každé povedané slovo, ktoré uškodí alebo pomôže sa ráta.
Tak si pre svoje dobro nezhromažduj okolo seba JED.

irriss
28. jan 2012

@martina303
ok...omlouvam se, snazila jsem se najit vychodisko! 😉

Pokud chces zit v klidu, jak radi @cmeliatko - uprimnym postojem..rict to manzelovi...bud ztratis hned to, o co se bojis..a nebo budes neustale se bat, ze to jednou ztratis ...
Nejhorsi je, kdyz Te nekdo miluje a pozna, ze jsi ho klamala DLOUHO..pokud dojde k omylu...da se resit, protoze je snaha na obou stranach..
A k tem plodnym dnum...ja osobne jim na 100 procent neverim, cili sance tu je.. 😉

danjelca
28. jan 2012

@acrobaleno Neriešim teba ale Martinku.
Založ si tému o svojich problémoch a môžeme sa handrkovat:D
Čau

acrobaleno
28. jan 2012

@danjelca aj ja si vážim tvoje názory a aj bezplatnú analýzu 😉

diid
28. jan 2012

@martina303 ha takze na 100% si neni ista ze je to s priatelom, ako vies kedy si mala plodne dni ? ved su zeny co otehotneli 3 dni pred menstruaciu alebo po nej, ved min. tyzden tu bol prispevok kde zena otehotnela par dni po ms.

irriss
28. jan 2012

@martina303

to je dobre 😉
doufam, zes pozadala o povoleni martina...pokud ne, udelej to dodatecne, on pochopi..aby jsi nebyla bloknuta za dvoji nick 😉

martina303
autor
28. jan 2012

Ja som si ista. Ked som sa s manzelom milovala, to bolo asi 3 dni pred ocakavanou menstruaciou. 2 dni po nej som si robila test a bol pozitivny. My s mojou malou sme prekonali na zaciatku cyklu virozu. Hnackovali sme a vracali, to si myslim ze naburalo ucinok antikoncepcie. ☹

lucire
28. jan 2012

@irriss ja otehotnela v neplodné dni...tak to tiež nie je 100%

danjelca
28. jan 2012

@martina303 a možno bude malé po Tebe🙂

irriss
28. jan 2012

@martina303
Pri hnackovani do hodiny - u nekterych antipilulek do 3 hodin- se nesmi brat pilulka jako ucinna..je mozne si vzit dalsi... 😉

martina303
autor
28. jan 2012

@irriss nie nepoziadala som, nevedela som. Prvo ma to napadlo, kedze cas na rozmyslenie sa mi krati. Vcera som bola so svojou maminou a ta mi tak rozpraala ze som celu noc nespala. Ono aj ona ma strach pred mojim otcom. Ako aj ja. Vzdy som bola vystrihana aby som ich nesklamala. Mali len mna a mne dali vsetko. My s muzom mame dom, ktori mi kupili rodicia. Teda nam. Nemame hypoteku. Pomohli mi tak, ze som naozaj nemala problem. Moja mamina ostala pri mojej dcerke ked som sla do prace.

irriss
28. jan 2012

@lucire
ja jsem take otehotnela ruzne...nekdy snad i jen "rucnikem" 😉

diid
28. jan 2012

@martina303 pokial si spala s manzelom co i len 1 raz kedykolvek tak si neni 100% ista s kym to je. spominala si este 2 krat takze to bolo urcite skor. Sanca stale je ze moze byt s manzelom takze hned nelet na manzela ze cakas s inym

eaka
28. jan 2012

@martina303 2 dni po menštruácii? Alebo po očakávanej dobe menzes?
btw.. "plodné dni" keď máš HAK? 😉
Ak sa rozhodneš muža klamať, čakať a pod... môže sa stať, že na to príde a nebude ani tak nasraný na to, že si ho podviedla, ani na to, že dieťa nie je jeho, ale že si ho nechala tak dlho žiť v klamstve, aj @irriss to tuším písala, buď oňho prídeš teraz, alebo sa toho budeš báť, až sa to aj tak stane...
Pri úprimnosti teraz je šanca, že Ti bude Tvoj hriech odpustený, úprimne ho ľutuješ... keď budeš dlhodobo klamať, tak tá pravdepodobnosť odpustenia ide podľa mňa rapídne dolu.

irriss
28. jan 2012

@martina303
Uvazujes presne jako dite, ktere se citi byt dluzne...a boji se, ze zklamalo...ocekavani a nalinkovany kalendar rodinneho stesti... ☹
Ja jsem take zklamala..podle me matky jsem nedokazala nic, jen porodit 4 deti 😒
V rodine jsou same celebrity a kalibry a ja jsem cerna ovce.. ☹ 😢

diid
28. jan 2012

@martina303 tak to mas uplne lahke financne, aj kad manzel by odysiel, financne to zvladnes. Rodicia sa s tym vysporiadaju, nie kazdy rodic musi mat uspesneho geniusa.

irriss
28. jan 2012

@diid
tady zrejme nejde o materialni stranku veci..ale o externi vliv-okoli a ostuda... ☹

martina303
autor
28. jan 2012

@eaka No tak ako poldne dni, teda po ovulacii. Neviem ako to napisat ale tak antiko som brala, tu virozu som mala 3 dni. Vracali sme, hnackovali, skutocne neivem. Tehotna som. S manzelom som spala pred ocakavanou menstruaciou. S tym druhym 2 krat a to presne v polke cyklu, bez uz inej ochrany,,,,

danjelca
28. jan 2012

@martina303 ozaj sex s manželom vôbec nepadá na plodný den? Vieš presne kedy ich máš? Pri hnačkách sa môže celý cyklus posunut..a možno je ešte aj manželove

irriss
28. jan 2012

@martina303
Ja bych dala sanci i myslence pri styku s manzelem a hnackovani... 😉

simisi
28. jan 2012

@martina303 ako by si manzelovi vysvetlila keby si sa rozhodla pre potrat?Ved beries lieky na udrzanie tehotenstva a potom sa pojdes na potrat?
kazdopadne neviem,ci verit ci nie 😒

martina303
autor
28. jan 2012

@irriss Ja som bola co i len za nevhodny argument vysmiata. Vzdy sa mi kamaratky v detstve smiali, ze som sa kvoli trojke v skole bala ist domov. Ale to len na okraj...

Z tych rad, co ste mi dali, je najvhodnejsie s priznat manzelovi. Iste bude ziadat kto je otcom. Budem musiet premyslat ako mu to povedat. Lebo neviem ani ako len zacat.

danjelca
28. jan 2012

@irriss vzopriet sa a žit svoj život je najväčšie hrdinstvo. Prekonat strachy svojich rodičov svojim životom je úžasné.

martina303
autor
28. jan 2012

@danjelca Nie urcite nie. Nie je manzelove. Ja som si po styku s manzelom, asi 5 dni robila test, ktory bol pozitivny.

eaka
28. jan 2012

@martina303 Mati, ale ak Ti vracanie a hnačky rozhádzali "cyklus", tak nemôžeš mať ani predstavu, kedy sa Ti vôbec vajíčko uvoľnilo a kedy bolo oplodnené, jediné, čo vieš, je že bolo... Nie som expert, ale ak sa dobre pamätám, tak hak funguje na princípe, že ovulácia neprebehne, potom sa na 7dní vysadí a vtedy prebehne a aj vykrváca...opravte ma, ak sa mýlim... čo narobí takto prerušená hak s cyklom neviem posúdiť, v každom prípade máš dvoch potenciálnych otcov...

cmulinko
28. jan 2012

@martina303 nedovolim si vyjadrit sa k tvojej situacii...moj nazor tu ani vobec nie je dolezity ...nezijem tvoj svet a neobuvam si denne tvoje topanky a aj keby som sa velmi vzila do tvojej situacie aj tak to nemozem precitit na 100% a preto ti ani nie som kompetentna davat absolutne ziadne kazne co robit ci nerobit...ja by som vobec nezakladala diskusiu na tomto fore...lebo ty potrebujes nieco omnoho viac ako nazory desiatok zien.ty potrebujes dat dokopy cely tvoj zivot....prehravat si to v myslienkach znova a znova a nabrat odvahu '' v tichosti'' tvojho srdca a pocuvat.....pocuvat velmi dobre,lebo len tak sa dopatras k realnej odpovedi.Mne by ziadny nazor nepomohol rozhodnut sa prave v takejto tazkej situacii...ak nemam jasno v hlave.Niekedy si az vdaka takymto podobnym zenam-osudom uvedomujem,ze som nesmierne stastna,ze v niektorych zivotnych situaciach jednoducho mam jasno v hlave.Jasno v tom ,ze manzela nikdy neklamem...aj keby ho to malo velmi zranit a jasno v tom,ze svoje dieta nezabijem....nezalezi na tom ci ma 7tt alebo 7 rokov.Mat jasno v hlave je asi Bozi dar....casto krat zachranuje zivoty...nie len tie nenarodene 😔