Tehotná s milencom
Dobry den,
chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.
@simisi jemu by som musela povedat, len to ze som potratila sama... cize zas klamstvo.. on nevie ake lieky beriem. Doma sa o tehotenstve nebavime. Je bud v praci alebo mimo. Skutocne sa o tom ani nebavime. Prosim ak mi neveris, nepis, nemozem niekoho presviedcat o niecom :/
Ted je otazka kdy je spravna chvile to rict..
jestli uz ted, kdyz nevis na 100% kdo je otcem, nebo vyckat ... ☹
Abys neco neunahlila..
Ja jak se znam, zrejme bych to manzelovi rekla ted..rekla bych mu sled situace ...prozradila me obavy, prozradila muj "hrich"..a zrovna tak, jak bylo jemu odpusteno, snazila bych se ziskat odpusteni i ja - nebo alespon "pochopeni"..
Ale ja porad nevim, zda chces zustat s manzelem kvuli sobe nebo kvuli rodicum..nebo jestli je Tve prani (hluboko uvnitr) bez myslenek na deti...stat se zenou a vytvorit rodinu s "milencem"..
Mam to zamotane, tezko radit, kdyz nevim, co chces..vim, jen, ceho se bojis..ale to , co TY chces..to je co? 🙂
inak, tak odveci... moj otec tiez opustil tri deti - rozviedol sa a zobral si potom moju mamu a mali mna... to len ze...aj take sa stava 😉
hoci..ich rodiny sa predtym nepoznali...takze tento aspekt tam nebol...
@eaka No a riesi to situaciu priznania sa? Ak je otcom ten druhy?
@danjelca
Mne se to povedlo..ale "pozde"..nebo v pravy cas? nevim, vim jen, ze uteklo hooodne casu a toho je, bylo skoda...a navzdy bude skoda.. 😢
Ale zase v soucasnosti si uzivam "volnosti" mam jasno a v sobe uklizeno...dycha se mi dobre a minulost mne pronasleduje cim dal tim mene.. 😉
@martina303 no ak nechces ostat s muzom,toto je vhodna zamienka na rozchod.pokial chces,priznas sa.pokial je otcom manzel,a cches ostat,toto je vyvnikajuci sposob ako ucelit manzelstvo.ak chces ostat s milencom,povedz muzovi pravdu a je to...
@martina303 neviem.. súhlasím s @irriss, že by si si mala ujasniť, čo vlastne chceš... ostať s mužom, byť s milencom, na čo myslíš, keď večer zaspávaš, v akej rodine si, keď si predstavíš svoj ideálny život? Kto tam stojí po Tvojom boku? Tvoj muž či Tvoj milenec? Som za priznanie k nevere aj pochybám o otcovstve, teda o dosť veľkej istote, že dieťa je milencovo... ale predtým by si mala vedieť, aký výsledok priznania Ťa vlastne poteší a aký nie...
😉
@martina303 netráp sa tvoj milenec svoju manželku a deti nenechá. Ty si len jedná v poradí, ale o tom si vedela. Nie je náhodou Rom?
@eaka Co by som chcela? V prvom rade mat obe moje deti. V druhom, to aby mi manzel odpustil a ostal so mnou. Urobila by som vsetko aby som bola dobrou zenou a matkou, len si myslim, ze to sa uz neda.
@turkija nie, nie je Róm. Sme obaja bielej pleti, i ked s čiernou dušou...
@turkija
aha..to tu myslim @martina303 psala..ze je tmavsi.. 😉
@martina303 a urcite vies,ze to nemoze byt aj manzelovo? Ak by som bola v tvojej kozi, tak by som sa asi zo strachom ( co je pochopitelne) priznala manzelovi. Aj tak si myslim,ze ti nic ine nezostane 😒
Má modre oci, ako aj ja a moj manzel. Ale vlasy ma tmave, cierne. Jeho deti su tmave, ale aj jeho zena, a povedala by som ze vsetky tri su udate na nu! Moj manzel je svetly, aj ja aj nasa dcera. Moj otec aj matka su tmavi 😉
@luba142 ja som si 1OO percent ista. Proste neviem preco ale som.
@martina303 No nádej umiera posledná, tak ak je toto to, čo chceš, tak úprimnosť je podľa mňa to, čo Ti dáva najvyššiu šancu, že to dosiahneš... Ako už bolo spomínané, môžeš ho teraz klamať, ale čo tým dosiahneš... budeš sa celé tehu báť, ako bude dieťa vyzerať, keď sa narodí, zakaždým, keď sa k nemu manžel priblíži, budeš na tŕní, či si všimne podobu so susedom... ak sa to časom prevalí, ťažko odpustiť dlhoročné klamanie... Úprimnosť je práve niečo, čo bude aj napriek vážnosti Tvojho hriechu na Tvojej strane, na Tvojej miske váh... 😉 a úprimná ľútosť a boj o zachovanie manželstva, dať jasne najavo, že ON je ten, ktorého chceš, že milenec bol omyl a ... dúfať, že to prehryzne...
@martina303 ja by som sa bala takto riskovat, ze by to zistil neskor a moze to byt este horsie, radsej by som mu o tom vsetkom povedala uz teraz, najma ak si si ista,ze to je toho druheho
@martina303
koukam, koukam, ze na to jdes matematicky neli nasobilkou do dalsi generace..... 😀 😀 😀
Moje spoluzacka - cernoska (mamka bila a otec Kenya) ma uuuuplne bile dite... 😉 ona ma cernosske rysy..ani jako mulatka ..spis jako cernoska.. 😉
Nevymyslej klicky..nechod nikam...musis na to jit uprimne.. 😉
@martina303 tak to mi je ľúto. Nie to, že nie je Róm, ale to, že obaja máte čierne duše. Pokiaľ tvoji rodičia sú tmaví, vec vyriešená. Maličké bude celý dedko, alebo babka 😀 A už je po trápení 😀
@irriss no ono tak to neni nikdy idealne, pravda... ale myslim, ze si erobili nikdy napriek..a dokonca teraz sa stretnu obcas na nejakej rodinnej oslave..tak tam pri sebe v pohode sedia... nebavia sa, ale vydrzia tu hodinu-dve... 😀
no ale byv.manzelka mojho otca si nasla tiez druheho partnera...tak mozno aj preto nebola nejaka zanevrena... kazdy pribeh sa moze vyvyjat inak 😉
@turkija tvoja ustipacnost mi teraz nepomoze..
@eaka Bolo by najlepsie co najskor mu to povedat, pretoze uz je to 7 tyzden. Najhorsie bude ak s tym ale v zlosti pobezi k svojej rodine a znamym...
@martina303 Ale fórik vždy pomôže, aj Tebe, aby si si uvedomila, že keď nejde o život, ide o ... Proste trošku dvihnúť náladu a človek hneď vidí veci z iného uhla... 🙂

@martina303 Ale zase test by asi 5 dní po styku s oplodňovateľom pozitívny ešte nebol...