icon

Tehotné od apríla

evkams
21. apr 2014

Ahojte emoticon podelim sa aj ja s vami o mojom zaciatoconom tehu emoticon s manzelom sme sa snazili od oktobra .... po dvom mesiacoch testovania sme to vzdali a povedali si ze ked to ma prist tak to pride emoticon a prislo emoticon poviem vam ze ani neviem ako poslednu mrchu som mala 20.3. .... moje priznaky brucho nafuknute a prsia citlive ako vzdy ..... ani vo sne ma nenapadlo ze mozem byt tehu emoticon pokial som nesla na operciu .... 17.4. ani neviem preco ale ze idem si preistotu spravit test a sup ho tam // emoticon namiesto operacie som sla na gyndu emoticon zatial bolo viedet len vak (4,9 mm) gyn. povedal ze je este velmi skoro pretoze mrchu som mala dostat az teraz .... na kontrolu mam prist az okolo 15.5. vtedy by malo byt vidiet ze ci je vsetko ok .... fuuu to bude dlhe cakanie .... viete mi presne povedat ktory tyzden mozem byt ak spravne ratam tak 4+3tt ci ???? dakujem vam emoticon

bar12
25. apr 2014

Juuj aka pekna skupinka 🙂 gratulujem vam velmi tym pozitivnym a cakatelkam moc drzim palce!! Ja zatial tiez patrim k druhej skupine, ale za par dni budem mudrejsia 🙂

reiga
25. apr 2014

@evkams máš krásne čiaročky. ja som si ešte nikdy nenašla čiarky, a neviem vôbec aký je to pocit ale viem, že by som ho chcela zažiť... držím ti palce, veľmi veľmi.

evkams
autor
25. apr 2014

😉 @reiga dakujem 🙂 pocit je to uzasny ..... velmi sa tesime aj ked musime este vydrzat do dalsej kontroly 😉 drzim palce 😉

selmickaaa
26. apr 2014

Ahojte tehu, pridavam sa do skupinky 🙂 zistila som ze som tehotna v piatok velmi som sa tesila a taktiez s nastavajucim si to vychutnavame hoci mame teosku obavy ale myslim pozitivne 🙂 zatial mi gynekolog nepovedal ktory tyzden priblizne asi 4

anzulaa
27. apr 2014

a ja som to zistila dnes, som 26 dc...teda aspon podla toho co mi test ukazal, aj ked na obrazku je to slabsie vidiet 🙂 a tiez mam obavy, cysty na vajecniku som mala skoro kazdy mesiac v priebehu posledneho roka, a som tak trosku z toho zmatena, po roku sa zadarilo...ale uvidime, nic ine ako optimizmus mi zatial neostava 🙂 drzim vam vsetkym palce 🙂

janka9898
27. apr 2014

babule ja som mala vo ferbuari potrat zadarilo sa nam no..
ale potom uz manzel nechcel ale tento mesiac april bol taky uponahleny ze mm si nejak nedaval pozor...
a dnes mi mala prist mrcha no nic ani bolest podbrusku ani nic ako pred menzesom
ale mam aj taky tahavy hlien pri mladsom som to mala na zac tehotentsva ale uvidime
mm uz nechce pocut uz sa boji mam doma aj test ale bojim sa ho spravit
nejak som po tom potrate taka smutna s toho ze by som aj priala to tretie
sice nemame to ruzove a mam dve male deticky ale tuzba je silnejsia

reiga
27. apr 2014

@tomiholjubavi niečo nové? ja stále nič :-/

tomiholjubavi
27. apr 2014

@reiga tehotensky som dnes nerobila, lebo uz nemam a lekaren je zavreta...a ovulacny mi vysiel takto...ale cely je nejaky vyblednuty...aj ta kontrolna ciarka sa ukazala az po minute-dvoch 😕

reiga
27. apr 2014

mrcha prišla ☹ ☹

dorotea2
28. apr 2014

Ahojte @evkams @mimi_2 @xara1233 @selmickaaa @anzulaa a ostatné 🙂
Tak aj ja sa ku Vám pridávam, aj ja som tehotná od apríla 😉 Zistila som to minulý týždeň v stredu, u lekárky som ešte nebola, ale chcela by som ísť túto stredu. Je to moje úplne prvé tehotenstvo 😅 S priateľom sme sa snažili nejaké 4 roky. Tak sa veľmi tešíme, ale aj ma chytá panika ako to všetko zvládneme. Po každej stránke... Ale tak nejak áno, hlavne nech všetko dobre dopadne a nech je to malé zdravé 🙂

mimi_2
28. apr 2014

@dorotea2 No nám to tiež trvalo 4 roky...ale hlavne že sme sa dočkali a tiež idem v stredu na prvé sono, tak sa teším a bojím zároveň 😒 Tak držím palce ja som 6tt+4 😉 🙂

dorotea2
28. apr 2014

@mimi_2 Veru, hlavne že sme sa dočkali. Ja som ešte nebola u lekárky, tak vôbec neviem. Ale už som objednaná na stredu 🙂 Tak sa teším, aj bojím... Inak máš nejaké príznaky? Býva Ti zle alebo niečo? Mňa občas bolí podbruško ako na menzes, ale iba tak chvíľkovo. A prsia. A hlavne som strašne precitlivelá... Raz sa mi chce plakať od šťastia, potom z toho, že sa bojím ako to všetko zvládneme... No asi mi šibe, hormóny... 😀 Fakt si pripadám ako šialená, 4 roky čakám na pozitívny tehu test a teraz som z neho vystrašená 😅

lubka1983
28. apr 2014

@evkams nádheraaaaa...

mimi_2
28. apr 2014

@dorotea2 No veď to ma desí, že mi nič nie je ...som myslela že budem grcať ako divá 😀 a tiež len sem tam pichnutie v podbrušku, trošíčka sa mi točí ráno hlava a prsia mám také napäté...ale inak nič 🙂 😉 Takže prvá kontrola v stredu ako my ..🙂 Tak držím palce a daj potom vedieť ako ste dopadli 😉

elysa
Autor odpoveď zmazal
dorotea2
29. apr 2014

@mimi_2 jeejda, prepáč, ten príspevok od "elysa" je odo mňa. Včera bola kamoška u mňa a zostala prihlásená na mojom PC pod svojim nickom a nevšimla som si to 🙂

kaktusik007
29. apr 2014

@materina_duska skupina akurat pre Teba 😉

materina_duska
29. apr 2014

@kaktusik007 😀 Vtipálek 😀

mimi_2
29. apr 2014

@dorotea2 ok moja 🙂 , no ani mne fakt nič nie je, tiež sa tomu teším, tak uvidíme ako budeme pokračovať 😉

maartinka27
30. apr 2014

Ahojte..snad sa k Vam pridavam aj ja..testy sice vysli pozitivne,ale minuly rok sme prisli o babatko tak sa nechcem dopredu moc tesit..26.3 som mala poslednu MS cize teraz by som mala byt 5tt+0..doktorovi by som chcela ist neskor..len ma prekvapilo ake silne ciarky boli na teste ked som ho robila na 31 den..a to som mala v poslednej dobe nepravidelnu ms..

materina_duska
30. apr 2014

Ok, tak idem na to 🙂 Ja som mala poslednú menštruáciu 21. 3. a mám pozitívny test. Minulý rok som si "odkrútila" biochemické tehotenstvo, čiže taktiež som opatrná v tešení sa. Príznaky nemám žiadne, možno som viac nadržaná, ale to neviem, či súvisí 😀

maartinka27
30. apr 2014

ja mam zatial z priznakov iba bolestive prsia a sem tam ma pichne v podbrusku..

bar12
30. apr 2014

Ahojte, aj ja dufam, ze sa k vam pridam 🙂 mne zase test este ukazuje nic moc, ale z priznakov mam prsia, nafuknute brucho, unavu, tiez mam chut milovat sa vacsiu nez inokedy pred menzesom a uz tri dni zaludok na vode :( ak zajtra mrcha nedojde, asi sa zacnem v kutiku duse tesit 🙂

mmarry
30. apr 2014

ahoj, sme na tom podobne, aj ja som mala MS 26.3. a vo febrári missed aborted.
Kedy sa chystáte v dr.? Teda tie ktoré ste ešte neboli. Ja 12.5. čo by malo byť na konci 7 tt, už by mohlo byť vidieť aktivitu. Tak nápodobne verím, že v tejto skupine už aj zostanem 🙂

@maartinka27

maartinka27
30. apr 2014

mmarry no ja neviem este kedy k doktorovi nechcem ist nejako moc skoro radsej pockam aby to tam bolo dobre vidiet..

dorotea2
1. máj 2014

@mimi_2 Ahoj 🙂 No ako si dopadla u dr.? Ja v pohode, síce nič moc nebolo vidieť, iba dutinku. Ale tak hlavne som išla kvôli tomu, či to nedajbože nebude mimomaternicové, ale nie je. Je to tam kde má 😉 A že som v cca 5. týždni. No a teraz idem za 2 týždne na odbery a že už by malo byť vidieť aj akciu srdiečka 😅 Tak dúfam, že bude všetko OK a že aj u Teba je všetko v pohode.
Tak pekný sviatočný večer prajem. Aj ostatným čerstvým tehuľkám 😉

materina_duska
4. máj 2014

@dorotea2 Ahoj, kedy si mala poslednú menštruáciu? Ja sa rozhodujem, kedy ísť lekárovi. Zas netúžim po tom, aby ma musel presvecovať viac ako je treba 🙂

dorotea2
4. máj 2014

@materina_duska Ahoj. No ja som taka komplikovana, podla mna sa neda orientovať. Lebo ja mam polycysticke vajecniky a preto su moje cykly nepravidelne a dlhé. Posledný menzes som mala 12.3., ovulaciu až na 30 DC 😖 preto som sa aj bala, ze doktorka ma bude stresovat, ze som v by som mala byt v 7 týždni a plod tomu nezodpovedá. Ale naštastie nie, povedala ze je to cca 5 tt, ze kedy asi došlo k oplodneniu. A zhruba tak to sedí aj mne. Ja by som este aj počkala s návštevou, ale chcela som vylúčiť mimomaternicove a údajne som rizikovejšia tým ze mam PCO.

mimi_2
4. máj 2014

@dorotea2 Ahoj 🙂, jaj až dnes som sa sem dostala 🙂, aj ja všetko v poriadku, že som krásny 6tt, teda v stredu som bola a videla som už aj srdiečko ako bilo 🙂 😵 😵 Krásny pocit a stále mi nič nie je 🙂 a ako sa Ty cítiš?

dorotea2
5. máj 2014

@mimi_2 Jeeej, no to som rada, že je všetko OK. A už aj srdiečko bilo? Tak to je krááásne, dúfam, že aj nám bude biť budúci týždeň 😉 To už by som mala byť v 7 tt, tak už by malo 😵 Ani mne stále nič nie je. Teda jedine ma stále bolia prsia a chvíľkami podbruško, inač nič. Žiadne nevoľnosti. Ak to je tak v pohode, tak dúfam, že to tak aj zostane 😀