icon

Tehotné od apríla

evkams
21. apr 2014

Ahojte emoticon podelim sa aj ja s vami o mojom zaciatoconom tehu emoticon s manzelom sme sa snazili od oktobra .... po dvom mesiacoch testovania sme to vzdali a povedali si ze ked to ma prist tak to pride emoticon a prislo emoticon poviem vam ze ani neviem ako poslednu mrchu som mala 20.3. .... moje priznaky brucho nafuknute a prsia citlive ako vzdy ..... ani vo sne ma nenapadlo ze mozem byt tehu emoticon pokial som nesla na operciu .... 17.4. ani neviem preco ale ze idem si preistotu spravit test a sup ho tam // emoticon namiesto operacie som sla na gyndu emoticon zatial bolo viedet len vak (4,9 mm) gyn. povedal ze je este velmi skoro pretoze mrchu som mala dostat az teraz .... na kontrolu mam prist az okolo 15.5. vtedy by malo byt vidiet ze ci je vsetko ok .... fuuu to bude dlhe cakanie .... viete mi presne povedat ktory tyzden mozem byt ak spravne ratam tak 4+3tt ci ???? dakujem vam emoticon

Strana
z3
mmarry
5. máj 2014

Ja som včera začala krvácať na obed. Tak dnes som radšej išla k dr. Sme 5+5 a už sme videli aj srdiečko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Až som neverila. Dal ma na PN a nasadil Duphaston.

dorotea2
6. máj 2014

@mmarry Supeeer, to je perfektné, že už teraz bilo srdiečko 😅 Gratulujem a nech to takto pekne pokračuje aj naďalej 😉

materina_duska
7. máj 2014

@mmarry Ahoj, aj všetky ostatné, začala som dnes doobeda krvácať. Volala som s lekárkou a povedala, že buď "to" odmenštruujem, alebo mám prísť v piatok rano a dovtedy oddychovať. Nechápem to. Idem pozrieť nejaké podobné témy tu na MK 🙂

dorotea2
7. máj 2014

@materina_duska uff, krvacat? ☹ ale akurát dnes som čítala v inej téme, kočka v 5tt tiez krvacala, bola u dr. a ze to bolo z prekrveneho krcka maternice. Tak dufam, ze je to len takáto "blbosť" 😉 pripadne na pohotovosť nezbehnes? Možno by ti dali injekciu, lieky na zastavenie krvácania. Drzim palce nech je to OK!

mmarry
8. máj 2014

@materina_duska ja som tiež v nedelu naobed, odvtedy špiním. v pondelok som bola u lekára. Bolo všetko ok. A dnes čo, krvácaš?

materina_duska
10. máj 2014

@mmarry
@dorotea2 Ahojte, takže už mám po.. do tejto skupiny viac nepatrím, ale všetkým vám veeeeeeeeeeeeeľmi držím palce! Držte sa, maminky! A prajem vám krásne a zdravé "vianočné" detičkya 🙂

dorotea2
10. máj 2014

@materina_duska Panebože, to ma mrzí ☹ Aj keď moja ľútosť je k ničomu... Drž sa a prajem aby to čo najskôr ako to bude možné vyšlo a dotiahla to do úspešného konca 😔

mmarry
10. máj 2014

@materina_duska Drž sa! Hlavne prajem veľkú podporu okolia. Ja som si presne toto zažila v januári. Príroda si to opäť zariadila po svojom :( :( :(

jaya47
13. máj 2014

Ahojte baby. Nie som si ista, ci sem patrim, maj este neexistuje. Dnes som 13DPO s krasne pozitivnym testom ;)
Akurat zacinam byt neskutocne hladna, ale na nic nemam chut. Co jedavate v takych chvilach?

mmarry
13. máj 2014

Na raňajky rožky z maslom už mesiac, nič iné. Inak nemám problém s týmto. V kolkom si tt?
@jaya47

jaya47
13. máj 2014

@mmarry No, ja este len 4tt, pozajtra nemam dostat menstruaciu ;))) Ale hlad je zato obrovsky 😉

satanka1
13. máj 2014

tak pridávam sa k vám🙂 dnes 6+6tt,posl.menzes 27.3.,termín 1.1.2015. Po Vianociach som mala MA,tak verím,že to tentokrát dobre dopadne.Zatiaľ nemám žiadne problémy ako špinenie a tak.
Blvkám tak 3x za deň,prsia napnuté,samá žilka,strašná chuť na slané veci..teraz som presolila rizoto :-P, kávu,párky a otvorenú chladničku nemôžem ani cítiť.
V pondelok idem na 2.uzv..snád bude všetko ok.

mmarry
13. máj 2014

@jaya47 Tak držím palce! ! ! Daj potom vedieť, ale tak test pozitívny, čo je super.

emilia25
13. máj 2014

Ahojte my sme sa tiez v aprili snazili akurat dnes som robila test je slabukny duch ale ms ma prist az v sobotu no uz niekolko dni ma boli brucho čo je super a prsia bolia a sú vecsie snad to uz bude dobre a neskonci to po dvoch tyzdnoch krvacanim preto sa uz radsej objednam na potvrdenie po mesiaci alebo ako v januari v 11 prestalo byt srdiecko a druhe sa strebalo.tak vsetkym držím palce az to ukoncime stastnym krasnym porodom a krasnym novym zivotom.

dorotea2
14. máj 2014

Ahojte spolubojovníčky 🙂 Dnes som bola opäť u lekárky. Aj aj som šťastná, ale aj trochu smutná. Tak dobrou správou bolo, že bolo vidieť srdiečko. Tak som rada 🙂 No ale nepotešila ma s tým, že mám 3 cm cystu na vaječníku ☹ Ale napokon niet sa čo čudovať, veď mám polycystické vaječníky... A navyše čítala som, že veľa báb má cysty v tehotenstve. Tak budem dúfať, že sa vstrebe a keď nie, tak že si bude len tak "hovieť" vo vaječníku a nebude štrajkovať, nech ju ani nanapadne rásť či prasknúť! 😀
Tak baby, držme si palce.... Ešte máme dlhú cestu pred sebou, tak snáď všetky všetky prídeme úspešne do cieľa 😉

mmarry
14. máj 2014

@dorotea2 Aj ťa bude nejak častejšie teraz sledovať, či čo teraz? Si bola prvýkrát teraz u dr? A v kolkom si tt?

dorotea2
14. máj 2014

@mmarry Dnes som bola druhýkrát u doktorky. Prvýkrát keď som bola, tak to nebolo ešte srdce. To som chcela hlavne aby vylúčila mimomaternicové. Dnes som bola na odbery do knižky a teda na potvrdenie srdiečka 🙂 Len tak medzi rečou mi povedala, že mám cystu. Tak som sa jej na to začala vypytovať, či je problém a tak. Ona že teraz nie je problém, že bol by keby praskla. A že mám jesť veľa orechov a potravín, ktoré obsahujú vitamín B, že aby sa vstrebala. Tak od nej som mala výpravu do obchodu na orechy 😀 Teraz idem na poradňu za 3 týždne. Hľadala som na nete nejaké aspoň trochu odborné články o cyste v tehotenstve, ale nič som nenašla. Tak som kukala na fórach a vyzerá to byť dosť časté na začiatku tehu a vo väčšine prípadov nerobili problém, tak dúfam, že ani mne nebude robiť 🙂 A inač som v 7 tt

maarlie
14. máj 2014

Patrím sem a chcem tu ostať!! 😀 Posledná MS 14.4., plodné dni +- 27.4., dve čiarky na teste a na sone zatiaľ iba zhrubnutá výstelka. Tak nech je tam v piatok vidno viac, krpec!!! 😠

miriam17
19. máj 2014

Pridavam sa aj ja k Vam posledna MS.8.4.ovulacia bola 24.4 potvrdena aj dr.zatial to vyzera na 4tt,a na uvz v piatok (16.5.) bolo vidno 6mm vacok teda dutinku

nevestienka
19. máj 2014

Ahojte dievčatá, aj ja sa k Vám pridávam. Posledná menštruáca 2,5. a na teste krásne dve čiarky 🙂 k lekárovi idem pozajtra, takže som zvedavá. Dúfam, že mi nevyjde termín tak ako pred dvoma rokmi na vianoce 🙂

jalucija
19. máj 2014

Mam len par dni potvrdene tehotenstvo ale ja nemozem normalne sediet, mna ta maternica velmi tlaci. vzdy som bola napratana v rifloch ale teraz si pri sedeni rozopinam nie len gombicku ale aj zips aaa 🙂 Mali ste to aj vy? reku ci to prejde alebo si mam kupit volnejsie gace

maarlie
20. máj 2014

@jalucija to mi niekoho pripomína, skús pri tom sedieť selý deň v maturitnej komisii :D :D

evkams
autor
15. jún 2014

ahojte dievcata ako sa vam dari 🙂 my ideme vo stvrtok na kontrolu tak sa uz velmi tesim zatial vsetko ok brusko uz troska vytrca 🙂

dorotea2
16. jún 2014

@evkams Ahoj 🙂 Tak držím palce nech všetko dobre dopadne. Ja už odpočítavam dni do ďalšej poradne. Ale idem až 25.6., tak si ešte počkám 🙄 To idem na prvý screening, tak sa bojííím, ale pevne verím, že všetko bude OK 🙂 A potom 9.7. idem na nejaký ďalší screening. Takže ja tak 🙂

Strana
z3