Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
Ahojte baby, tak dnes gynda, všetko ok, som dľa USG 15 plus 4...najbližšie idem 21.7. diskutovali sme s gyndoškou, asi cisársky...Máte skúsenosti?
Ahojte kocky,chcem sa len opitat cvicite uz nejako ? Lebo ja som dost pribrala a strasne sa bojim ze to pojde dalej....Nemam ziadne problemi len samozrejme ma dost nafukuje a to som uz 17 tyzdni 😒
ahojte,som tu nova,som v 16tt,doteraz som pribrala 4 kg ,nie je to moc? ☹ od zaciatku tehotenstva mam zapchu a dost mi chuti papat len potom neviem ako budem vyzerat v decembri 😀 .Ešte mam do toho aj nakazane lezat pretoze mi zistili hematom,ktory sa mi chvalabohu vstrebava.CHCEM SA ESTE OPYTAT AKO CASTO CHODITE DO PORADNE,LEBO MNE JU DALA MOJA DR.az o dva mesiace a to sa mi zda dost neskoro.
@inffinity v hlohovci som bola aj ja..maximalna spokojnost.bola som u pana Brestanskeho.video krasne s hudbou..a dostali sme ale 7 fotiek..urcite tam pojdem aj teraz..buduci tyzden sa budem objednavat 🙂 a este ked si predstavim,ze kamaratka si davala robit 4d a dostala len 1 fotku..no to som ostala soknuta..a druha co mi vravela za kazde jedno sono fotku 7e.to som tiez ostala soknuta..takze u mna vyhrava len hlohovec.. 🙂
@dadika41 ahoj. ja som zatial pribrala asi len kilo, ale ja cvicim a stale niekde lietam, to asi preto 🙂 lebo jest mi chut az moc 🙂 a zapcha ma tiez trapi, lenze s tym som mala problem aj predtym. na poradne chodim kazde 3-4 tyzdne. 2 mesiace je vela, resp. prilis neskoro. pretoze by si mala mat poradnu v 20 tt, co ti nestiha spravit, ak ta objednala az o 2 mesiace. urcite sa pomylila....

@asha300 ahoj. Bola som vo stvrtok. Kedze mi nerobil sono, neviem ani pohlavie. Pozeral ma zospodu. Vysledky z krvi mam v poriadku, tak som spokojna. A ty ako? Teraz idem najblizsie 17. Jula