icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

quirell
23. jún 2014

@asha300 ahoj. Bola som vo stvrtok. Kedze mi nerobil sono, neviem ani pohlavie. Pozeral ma zospodu. Vysledky z krvi mam v poriadku, tak som spokojna. A ty ako? Teraz idem najblizsie 17. Jula

asha300
23. jún 2014

@quirell ja idem zajtra tak som zvedavá tiež ma ide len od spodu pokukať tak uvidíme. Teším sa že máš všetko ok 🙂 a kopká už drobček ??

sasa1983
23. jún 2014

Ahojte baby, tak dnes gynda, všetko ok, som dľa USG 15 plus 4...najbližšie idem 21.7. diskutovali sme s gyndoškou, asi cisársky...Máte skúsenosti?

quirell
23. jún 2014

@asha300 zajtra napis ze co a ako. Zatial este kopkanie necitim, ale moc by som chcela!!!!

jaruska1234
23. jún 2014

Ahojte kocky,chcem sa len opitat cvicite uz nejako ? Lebo ja som dost pribrala a strasne sa bojim ze to pojde dalej....Nemam ziadne problemi len samozrejme ma dost nafukuje a to som uz 17 tyzdni 😒

sasa1983
23. jún 2014

@jaruska1234 necvičím...

asha300
24. jún 2014

@quirell ahoj tak je vsetko ok len to vysetrenie hroza brrr. Teraz pojdem 24.7. Tak dufam ze mi uz aj pohlavie povie :-P

quirell
24. jún 2014

@asha300 coze ti robil, ked brrrrr? tak je super, ze je vsetko v poriadku.

asha300
24. jún 2014

@quirell od spodu kontrola a rypal sa rypal asi 5minut stlacal no strach a hroza

sasa1983
26. jún 2014

ahojte kočky, čo nové? chystáte sa na dovču?

30tnicka
autor
28. jún 2014

@sasa1983 ahoj. ja nic take nove,len som konecne nejake to 1-2 kila pribrala 🙂 chuti mi neskutocne sladke. prave sa chystam robit bublaninu zdomacich ribezli. a dofca, my tento rok pojdeme len niekam na vikend, ele este nevieme kam. ty kam?

sasa1983
29. jún 2014

@30tnicka tak ekne papaj, necj má aj baby ríbezle🙂 Ja ok, len ma trápi zápcha, nie stále, vzdy len pár dní..a je jedno, čo zjem. Inak sa mám fajn, max tak na pír dní dákam..

dadika41
30. jún 2014

ahojte,som tu nova,som v 16tt,doteraz som pribrala 4 kg ,nie je to moc? ☹ od zaciatku tehotenstva mam zapchu a dost mi chuti papat len potom neviem ako budem vyzerat v decembri 😀 .Ešte mam do toho aj nakazane lezat pretoze mi zistili hematom,ktory sa mi chvalabohu vstrebava.CHCEM SA ESTE OPYTAT AKO CASTO CHODITE DO PORADNE,LEBO MNE JU DALA MOJA DR.az o dva mesiace a to sa mi zda dost neskoro.

asimama
30. jún 2014

@dadika41 mas chodit kazde 4 tyzdne..mozno sa sekla..radsej si jej zatelefonuj a uisti sa..

asimama
30. jún 2014

@inffinity v hlohovci som bola aj ja..maximalna spokojnost.bola som u pana Brestanskeho.video krasne s hudbou..a dostali sme ale 7 fotiek..urcite tam pojdem aj teraz..buduci tyzden sa budem objednavat 🙂 a este ked si predstavim,ze kamaratka si davala robit 4d a dostala len 1 fotku..no to som ostala soknuta..a druha co mi vravela za kazde jedno sono fotku 7e.to som tiez ostala soknuta..takze u mna vyhrava len hlohovec.. 🙂

dadika41
30. jún 2014

@asimama no hned sa mi to nezdalo....ale neviem ci ona nema prave cely august dovolenku,no musim to zistit.

asimama
30. jún 2014

@dadika41 no to by som ja mala teda strach..ja pojdem po mesiaci na poradnu,..a uz teraz stresujem 😀

30tnicka
autor
30. jún 2014

@dadika41 ahoj. ja som zatial pribrala asi len kilo, ale ja cvicim a stale niekde lietam, to asi preto 🙂 lebo jest mi chut az moc 🙂 a zapcha ma tiez trapi, lenze s tym som mala problem aj predtym. na poradne chodim kazde 3-4 tyzdne. 2 mesiace je vela, resp. prilis neskoro. pretoze by si mala mat poradnu v 20 tt, co ti nestiha spravit, ak ta objednala az o 2 mesiace. urcite sa pomylila....

dadika41
30. jún 2014

@30tnicka vsak prave ja by som zjedla aj kona,ale aj cvicenie mam zakazane od zaciatku som pn asi kvoli veku a potom aj kvoli tomu hematomu.V 20tt mi dala akurat sono,ale to ja radsej chodim aj pomimo na kontrolne,radsej si zaplatim,ale aspon viem ,že je vsetko ok.

dadika41
30. jún 2014

@asimama vsak prave,vsak ja stresujem pri kazdom pichnuti.30.7.idem na sono a potom za nou zajdem sama na kontrolu,ved ma dala na rizikove a kontroly kadejako...

veronka
2. júl 2014

ahojte baby, citite uz niektora pohyby dietatka? ja sa nemozem dockat 🙂

asha300
2. júl 2014

@veronka ahoj ja už asi 2 týždne pociťujem ale je to moje 2 tehotenstvo. Teraz sa trápim koly tripletestom či bude všetko ok zatiaľ je to týždeň čo mi brali krv . joj.

veronka
2. júl 2014

@asha300 aj u mňa je to 2 tehu, ale zatiaľ iba sem tam trošku pocítim...tiež čakám na výsledky, minulý týždeň v utorok mi brali krv a teraz v piatok mám volať, či je všetko v poriadku...najhoršie je to čakanie

asha300
2. júl 2014

@veronka to máš ešte dobré že sa tam vôbec dovoláš naša sestrička vobec nedvíha telefon povedala mi že na poradni mi oznámi a ked bude zle tak mi bude volať som s toho na nervy už som 2 krát potratila toto je vymodlené bábatko 😒 držím palce 🙂 kedy máš termín ?

30tnicka
autor
2. júl 2014

@veronka ahoj. ja nieco citim, dva tyzdne take minikopkanie do brusnej dutiny, ale je to moje prve, takze sa snazim zacitit hocico 🙂 a ja tiez cakam na vysledky testov, ale verim ze budu v poriadku 🙂 snazim sa stale mysliet pozitivne.

veronka
2. júl 2014

@asha300 sestrička povedala, že nemám volať, ale dr mi kázal, tak si zavolám...termín mám 9.12. a ty? držím ti palce, aby tentokrát všetko dobre dopadlo 😉

asha300
2. júl 2014

@veronka ja mám 3.12. joj už nech je to za nami ale veľmi sa teším doma mám už jedného skoro pubertiaka tak to bude príjemná zmena

veronka
2. júl 2014

@asha300 ja mám 4 ročného doma a ten sa nevie dočkať, stále sa vypytuje kedy už budeme mať to bábätko

asha300
4. júl 2014

ahojte baby tak triple testy vyšli na výbornú som taká šťastná 🙂

30tnicka
autor
5. júl 2014

@asha300 gratulujem. ja svoje vysledky este neviem.