Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
@januschka10 to ma velmi mrzi ! su to tie najtazsie chvile, s ktorymi sa treba vyrovnat. Tiez ti prajem vela sil ! nech naberies novy zmysel !
@30tnicka Musim zacat robit nieco ine, nieco pre mna. Uz som si tym presla minule leto, toto leto sa zacina tak isto...musim zmenit. Ono je to sice jednoducha operacia,ale uz by som ich viac podstupit nemala, kedze som mala aj cisarsky rez. Musim mysliet na to,ze jedno dieta mam a pre neho musim byt zdrava. U nas konci buduci tyzden skolsky rok a tak idem na Slovensko na dovolenku. Naberat sily. Som velmi unavena, fyzicky aj psychicky.
@30tnicka ahojte baby ja se k vam pripojim 🙂 sem jeste inkognito ale vycapim si to do pasu po 12tt 🙂 takze nekdy pristi tyden 😀 sem dneska 10+4 cca 4dny mi neni spatne a nezvracela sem ale jsem strasne unavenA..ja sem vzdy ponocovala cca do 24-02h do noci a tedka sem ve 21h tvrda v posteli 😀 chodim spat drive jak mala 😀 jinak se citim dobre 🙂
Kočky, je skoro, ale pozerali ste kočíky, aspoň tak kuk kuk? Chystá sa niekto do SCS Wien?
ja kociky este nepozeram, ale chcem si pozhanat co najlacnejsie, najlepsie od znamych.
@sasa1983 ne buginu sportak xlander xa..mela sem ho aj pri male vanicku od nej nechci je malinka a kocar vubec nepruzi je strasne tvrdy.. kdybych vedela ze budeme mit mimi tak brzy neprodala bych ho bo sem tenkrat kupovala novy :-/ a prodala sem ho za polovinu ☹
Presne vim jake kocary chci takze jdu jen po nich a po cene a stavu 🙂 a je mi fuk ze uz
pozrela som ten xlander, je pekný. Ja si robím zálusk na joolz, resp. bugaboo, ale ten sa mi zdá trošičku pridrahý, neviem, či využijem všeky možnosti, kt. kočík ponúka. A navyše je okukaný.
@sasa1983 podla mna iba ked mas taku specialnu vlozku, napr. do peg perega robia taku
ja sa v tom nevyznám toľko čo Ty...len som čítala, že bábo musí byť v horizntálnej polohe prvé mesiace kvoli chrbtici, ale keď to ide takto, tak super..
@sasa1983 Ahoj, ja uz tiez sem tam pokukujem po kocikoch ;) Vsetci chvalia Teutoniu, Jane, Stokke, ale pozeram aj ine... Pri niektorych su fakt premrstene ceny, my sme si s priatelom povedali, ze sme ochotni investovat tak do 500 eur (so vsetkym)... Kamoska ma lame aj na bazar, ze nech kupim radsej po 1. dietati... Tak uvidim 🙂
@sziwi ahoj, ja som kúpila v bazári teutoniu spirit S3 myslím že za 380 eur, vo veľmi dobrom stave, po jednom dieťati...dokúpili sme si potom k tomu ešte takú pevnú vkladaciu vaničku a poviem Ti, že celž čas som vlastne využívala len tento kočík, žiadny iný som nekupovala a to vozím ešte aj teraz dcérku (má 2 roky a 4 mesiace), keď idem na nákup, lebo mi je to tak pohodlnejšie, dávať veci do kočíka a nemusieť ich ťahať v ruke...čiže my ten kočík využívame neprestajne už pomaly 2,5 roka...teraz čakáme druhé bábätko a kočík v pohodičke zvláda...perfektne kopíruje terén, bábätko v ňom nedrncá (ja nie som zástanca drncania detičiek, ako niekedy keď vidím ako s tým kočíkom dobre že nie trasú), perfektne sa ovláda...nemá žiadne funkčné poškodenia, nič sme si nemuseli opravovať, žiadna závada...jediné, že sme konštrukciu trochu pooškierali, ako kočík stále nakladáme a vykladáme z auta, lebo veľa cestujeme...ale fakt lepší kočík som nevidela...teda trojkolky niekomu nesedia, ale celkovo značka teutonia je veľmi kvalitná...kamoška dala pomaly 2x toľko za gesslein, tiež mu robia reklamu, ale teda mne sa horšie ovládal a je z tých drncavých, lebo má tvrdé kolesá...náš kočík má gumené plnené gélom alebo tak nejak....čiže teutoniu v pohode aj z bazáru, to je kočík, ktorý prežije x detí...
@zuzulienkaaaa pozerala som ten kočík, veľmi pekne dôkladne si to opísala, ja neviem, dáko som proti 3jkolke, ale asi je to len predpojatosť...
@sasa1983 jasné, veď som písala, že trojkolky niekomu nesedia, trocha inak sa s nimi chodí cez obrubníky 🙂 skôr som reagovala na margo teutonie ako takej, že akýkoľvek kočík teutonia by som sa nebála kúpiť z bazáru po jednom dieťati...ten náš bol dokonca ešte nejaký čas aj v záruke, keď sme ho z bazáru kupovali...tá mamička vedela, že ho bude chcieť po jednom dieťati predať, tak sa o neho starala...a za tých 380 eur sme k tomu mali aj teutoniu prebaľovaciu tašku ku kočíku a pršiplášť, ešte nám ako darček dala takú vyteplenú vložku emitex...len tým chcem povedať, že sa dá fakt dobre nakúpiť a nemusí to byť nevyhnutne nové pri kvalitnom kočíku...my sme s týmto kočíkom pochodili tatry, aj nerovný terén, chodili sme s ním do lesa, má brzdu, takže keď ideš z kopca, tak si dobrzďuješ, neťahá Ťa dolu...ale tak to už sú len drobnosti, nie tak podstatné...tak vám prajem dobrý výber 🙂
Jako hluboky budu kupovat jedo bartatina je uzasny vanicka je velka, je houpaci, ma velke nafukovaci kola coz je super do snehu, a vanicka ma polohovatelnou operku zad do 6ti poloh coz je uzasne... mela sem stejnou kombinaci kocarku u dcerky a jdu do toho znovu neumim si predstavit vozit mimi v kocarku co neni odpruzeny a jeste pres zimj kdy je vsude snih hrboly...proto nechci celou kombinaci x landeru (tu malou vanicku bysme prezili vsak tam bude jen malinkate mimi) ale kocar neni odpruzeny a je moc tvrdy.. ale jako sportak uzasne stabilni a prakticky..nemela sem ani na jednom kocaru ani jednu vyhradu k nicemu 🙂
@sasa1983 Tak ja dufam, ze sa bude dat ;) A tiez dufam, ze si nevyberieme s priatelom nejaky taky model, ktory by nas vysiel raz tolko, chichi... Asi to v tom pripade poriesim ozaj cez bazar. Inak, my mame tiez predsudky, co sa tyka trojkoliek. Ja by som chcela stabilny, klasicky 4 kolesa, dve velke vzadu a dve mensie vpredu. Najlepsie odpruzeny, vhodny aj do mesta aj do terenu. Tak snad nieco take najdeme ;)
Baby, ako sa citite? Ja ani neviem, ze som tehotna. Je to normalne?Zacina ma to znervoznovat. Citite niektora uz pohyby?
@quirell Ahoj. Ja sa citim podobne, nevolnosti ustupili, a clovek ma pocit, ze nieco nie je v poriadku, ale tiez verim, ze je 🙂 Snazim sa si to uzivat. a pohyby? citim akurat tak creva, lebo zapcha u mna graduje 🙂 V pondelok idem ku dr, tak som zvedava. Brucho vas inak nepobolieva obcas? Lebo mna ano, dufam, ze je to len roztahovanim. pekny den

@30tnicka super, tesim sa s tebou. mne robili pred dvoma tyzdnami kyretaz. ☹ Uz druhe babo mi takto zomrelo. Lekar vravi,ze to je nejaky moj problem a dal mi papier na milion vysetreni. Pretoze aj prve som odmietala, ale nastastie Davide vydrzal do 33 tyzdna a potom robili planovany cisarsky a tak ho vlastne aj zachranili. Pretoze lekar si vsimol,ze je velmi malicky, nerastie a ze ho prestavam vyzivovat a ze by bol problem.