Tehotné ženy vodičky. Dokedy je vhodné šoférovať?
tehotné baby, ženy čo si myslíte do ktorého týždne je vhodné aby žena šoférovala? resp. je nato nejaký zákon v ktorom sa hovorí do kedy je to možné? aa čo si o tom myslíte? 🙂
@jana_eyre 😀 😀 to aj ja ked som v cakarni u lekarky bola som chcela jednu taku mladsiu pani pustit.. a ani kabat nemala, mala len tricko, a fakt to brusko ako tehotenske, pustil ju niekto iny si sadnut, o par dni neskor som sa dozvedela, ze vobec nie je tehotna, ze ona ma taky typ postavy a take brusko 😀 ale fakt to vyzeralo ako ked ja teraz zacinam 7 mesiac 😀 niekedy tazko odhadnut 😀
@lucka1987 teraz som si spomenula este na jednu prihodu, to som bola tehotna ja s prvym synom, mozno uz aj v 8mesiaci.. Bola som v elektricke, stala som nad slecnou, ktora na mna pozrela a ako vysvetlenie preco ma nepusta si tiez chytila brucho, asi aby mi naznacila ze aj ona caka, len to este nevidno.. 😀 nastastie som s tym mojim bachorom isla len par zastavok.. Inak ma vzdy pustali..
ja budem soferovat az do porodu... normalne.. kam potrebujem , tak sa musim odviezt... ked idem sama. takze snad cez brucho dociahnem na volant aj v 9tom mesiaci 😀
Ja som soferovalaazdo dna porodu v pohode. Samozrejme ak su kontrakcie tak by sa nemalo soferovat.
do pôrodu. kamoška sa odšoférovala aj do nemocky na rodenie 🙂
Ja som sa odsoferovala na obed na kontrolu pred porodom a vecer mi praskla voda, tak ma viezla svagrina 🙂 Takze ja som soferovala az do porodu - teda do 40tt 🙂
Ja som sa odsoverovala este aj do porodnice...keby ma pre kriticky stav neprevazali do inej nemocnice,tak snad aj s porodnice s babatkom idem domov sama... 😉
Predosle tehu som chodila busom do poradne.lebo som sa bala.ze si ma tam rovno nechaju..a chcela som, nech ma auto manzel so starsim syncekom..rano v spicke v prepchatej MHD..nesedela som.kto by ma pustil.. brucho tvrdlo.fakt uzasne a z prace sa nedalo vzdy pustit muza..kazdy tyzden.dakedy castejsie.. aj keby sme v bubline.vzdy sa moze daco stat..nie je to sranda mat tu zodpovednost za babo.nerob hento.nerob tamto..myslim, ze snazime sa vsetky najviac ako ide..ale musime byt aj psychicky vpohode a ne sa stale nervovat..a nejst autom.co ak havarujem.co ak pojdem mhd.odpadnem rovno na cestu.co ak ma zrazi bicykel.napadne pes..zadrhnem jablkom.aaaaaa
ja som robila skusky na vodicak tyzden pred terminom... chudata policajti, mali vacsi strach ako ja 😀
a jazdila som vzdy az doporodu...
Ja by som dovtedy, dokym by mi brucho nezavadzalo. Mala som velke brucho a potom mi uz proste siahalo po volant a bolo malo miesta na manevrovanie rukami 🙂
@chrumka84 Bud rada, ze si nemusela s velkym bruchom liezt cez strechu dovnutra (Cabrio) ako ja, ked mi na tesnotku zaparkovali Auto z oboch stran pred nakupnym😂
@charlie1980 no aspon si mohla preliezt cez vrch. Ale do takeho normalneho, ked nie si tehotna sa prepchas cez uzku skaru, ale s brusiskom mas smolu 😀
@chrumka84 No, riadne som bola nastvana, ked som si tak nasla Auto 😂

@mima1 pre odlahcenie temy- minule sme s detmi isli mhd, nastupila jedna pani s bruskom (aspon tak sa mi zdalo) tak som deti upratala k sebe na jedno sedadlo, nech si sadne.. Ona sokovane, ze nie dakujem.. Potom si rozopla kabat a tam ziadne brusko, to len kabat robil opticky klam.. Bolo mi dost trapne, myslim ze aj jej.. 😅 tak snad sa nabuduce trafim spravne..