icon

Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?

shehzade_91
28. júl 2011

ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede

hexena
5. mar 2013

@saallen pozeram tu tabulku a aj podla nej mal byt Marek dievca 😀

saallen
5. mar 2013

@hexena mne podla hente syn vysel ze mal byt syn 🙂 vies ako to je, moze byt milion hentakych pover a tabulek a ja neviem ceho vsetkeho ale jiste to je az ked porodime 😉

pingu1
5. mar 2013

@saallen vyslo mi zelene a vobec netusim co to znamena... rodic, co ma narozeniny o rok pozdeji. kazdy ma snad narodky o rok pozdeji ne?

saallen
5. mar 2013

@pingu1 nie o rok pozdeji ale ktoru ma narodeniny v roku pozdeji.

pingu1
5. mar 2013

@saallen nechaaaaaaaaaaaapem. ja mam 30 a mm mal vtedy 30, tak mi to kukmni pliiiz

saallen
5. mar 2013

@pingu1 ak ste obidvaja mali v meaiaci pocatia 30rokov, tak ako si spravne povedala, je to zelene policko. A podla tejto tabulky tzn ze pohlavie dietata bude to, ktory z rodicov sa narodil pozdeji v roce. Tzn ze ak si ty napriklad narodena v juni a muz v oktobri, tak pohlavie dietata bude chlapec. Teda tak to chapem ja 🙂 alw bwe to tak je to len tabulka, nekomu vyjde nekomu nie, viax menej jw to len nahoda. Ako tu baby vyssie pisali im to nevychadza,mne syn podla tejto tabulky vysiel.

pingu1
5. mar 2013

@saallen jaaaj, pozdeji? hehe, no to som ja
dakujem za vysvetlenie

saallen
5. mar 2013

@pingu1 za malo 🙂

babucinka
6. mar 2013

@saallen tak mne ta tabulka absolutne nesedi na prve dieta, ani ze z daleka sa to nepriblizilo.

saallen
6. mar 2013

@babucinka ja som tu tabulku nerobila 😀

pakin
6. mar 2013

tak podľa tejto tabuľky by sme mali mať chlapca, a aj máme. Takže nám to vyšlo 😀

monika92
6. mar 2013

@misha1986 dievcatko

luciah187
6. mar 2013

@monika92 nehnevaj sa, ale nerozumiem tvojej sprave rp. Pre istotu pisem este raz, ja som jul 84, manzel september 85, syn jun 12. Kedy by sa mohlo podarit dievcatko? Dakujem

adriana132
16. mar 2013

zaujimave debaty ... ..podla roku narodenia zistit pohlavie ...podla mna je to blud a je to smiesne .... ja viem ze ak je pohl.styk den pred ovulaciou alebo v den ovulacie tak to bude chlapec a ak to bude dva tri dni pred ovu a potom az po ovulacii tak to bude dievca.... pretoze spermie z kt. bude chlapec su rychle a vyjdu hore ked je ovu tak oplodnia a ked nie tak hynu lebo tam nie je hlien kt by ich vyzivoval ....ale tie co z nich budu dievcata sa skryvaju v kryptach krcka maternice kde je hlien ktory ich vyzivuje a idu k vajicku postupne v intervaloch a po niekolkych ..nie naraz. a ak je pohl .styk kazdy den .....tak tam musia byt riadne preteky ..kto z koho ... :D :D :D kto bude prvy a najde tie spravne dvere

adriana132
16. mar 2013

no a jak tak pozeram mali sme mat podla tabulky dievca.... a mame chlapca

ralau
17. mar 2013

Ahoj monika 92, a mne by si vedel ja som 6.1977 a muž 2. 1973, bábo počaté teraz vo februári ani u dokyho som ešte nebola. Pá a ĎAKUJEM

zituka
18. mar 2013

Ahoj monika 92 🙂
Ja by som tiež chcela aby si si našla na mňa čas 🙂 Ja som máj 1982 a manžel február 1978. Už máme 8 ročného syna a teraz som znovu tehotná 🙂 Ak by si odpísala bola by som ti vďačná.

dukokatka
18. mar 2013

@luciah187 http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu... ja mam tento kalendar a vsetkym zatial vychadza.prve policka datum a mesiac a rok narodenia a to dole rok pocatia,potom vyjde tabulka a tam si najdi mesiac pocatia v ktorom by si chcela splodit dieta alebo v ktorom ste ho spolodili.mne to vyslo aj mojim vsetkym kamaratkam.katka

dukokatka
18. mar 2013

@ralau podla mojho cinskeho kalendara dievca vam vychadza

dukokatka
18. mar 2013

@zituka datum narodenia este a ja ti vypocitam podla mojho kalendara

zituka
19. mar 2013

@dukokatka
Ahoj, som rada, že si napísala. Tak ja som 07.05.1982 a manžel 15.02.1978. ĎAKUJEM, dúfam že bude dievčatko 🙂

hvizdacik
19. mar 2013

Ahoj dukokatka, tak ak som dobre pozrela tak nam vychadza dievcatko? ja som jan.1979 a pocali sme zaciatkom jula 2012.

ralau
19. mar 2013

@dukokatka
Dúfam a pevne verím, ale len nech to je zdravučké, či už to alebo ono. 🙂 Ďakujem Martina

dukokatka
19. mar 2013

@zituka kedy ste pocali dietatko,

hvizdacik
19. mar 2013

dukokatka to potrebujes presny datum narodenia zeny a rok pocatia? datum narodenia manzela asi nepotrebujes. tak prosim Ta este raz posielam,ja somsa narodila 6.1.1979 a rok pocatia 2012

dukokatka
19. mar 2013

@hvizdacik potrebujem mesiac pocatia este aby som zistila pohlavie

luciah187
20. mar 2013

@dukokatka nech zadam cokolvek tak ta tabulka sa nemeni - to tak ma byt? teda zadam si rok mesiac a den mojho narodenia, potom som dala 2013 - asi ako rok pocatia a podla toho mi tam vyslo ze som lunarne 30 rocna, aj ked nie som - to je tiez v poriadku? a potom si pozriem riadok 30 a podla toho sa urcuje, v ktorych mesiacoch chlapec a v ktorych dievca - dobre to hovorim? dakujem

zituka
20. mar 2013

@dukokatka Ahoj, dátum počatia by mal byt január. No buď posledný januárový deň alebo prvý februárový...

dukokatka
20. mar 2013

v cinskom kalendari mame o rok alebo o dva viac zalezi podla roku a mesiaca narodenia to som citala niekde..tak preto 30.potom si iba najdete mesiac v ktorom ste pocali alebo chceli by ste a tam vam ukaze ci dievka ci chlapec.

zituka
20. mar 2013

@dukokatka Jaaj ja som si už pozrela...chlapček. Hmm... Dúfam, že sa to u mňa mýli 🙂