Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@monika92
ahoj mohla by si aj mne vypočítať neviem sa dočkať čo to bude ja som 3.1.1990 a manžel 26.9.1984 už máme jedného chlapca a chceme dievčatko už som tehotná termin mám 28.2.2014 ďakujem
Ahoj Monika môžem aj ja poprosiť 🙂 ? ja nar 4.10.1983, manž 16.7.1982...máme 1 dievčatko a chcela by som ešte chlapčeka
Ahoj,nedá mi nepripojiť sa🙂môžem poprosiť aj ja?ja som 03/1980 a mm 06/1983.prvého máme chlapčeka,tak celkom by sme sa potešili dievčatku🙂
baby neverte tomu nevychádza to!!!
mne vyratala dievča a bude to chlapček takže tak-neverím tomu!!!
Ahoj, ja by som tiež chcela vedieť pohlavie 🙂 Ja som narodená 19.7.1983 a partner 22.11.1979 Dakujem
https://www.modrykonik.sk/profil/monika92/
Ahoj, ja som nar. jul 1983, drahy november 1979, babätko sme počali v máji a očakávame ho v marci. Máme jedného štvorročného syna. Dakujem
Ahojte 🙂 ... robila som si woman secret test a vyšiel mi do ružova, no dneska mi pán doktor povedal, že 100% chlapec, čiže zbytočné vyhodenie peňazí
monika92, aj ja by som chcela vedieť pohlavie. Ja som narodená 11.10.1982, manžel 24.07.1979 a bábo bolo počaté 07/2013. Ďakujem veľmi pekne.
Dobry večer, dakujem za výpočet, uhádli ste že kedy budete mať dievčatko, tesíme sa. Zároven by som sa chcela opýtať kamoške narodená august 1989 a jej manžel jún 1984. Kedy by mali dievčatko? dakujem pekne.
dievcata, cele tieto vypocty su uplny BLUD - my sme jasny priklad - podla moniky sme mali mat chlapcov este dalsie 3 roky, podla Jonasa sme pocali v case na chlapca, podla cinskeho chlapec... a cakame dievcatko.
Treba si zaplatit Geneton - a uz v 12tt mozete vediet, co cakate...
Oprava. : ze kedy budeme mat dievcatko. 🙂
@tadaminka presne ako vravis🙂nevyslo,a aj ked som to ratala s kamoskami,tiez to bolo 50:50:)))nemyslim si,ze je to pravdive🙂
Moni, bala by si brat tych 35, co stoji test 😀
Poprosim, ak mozes: ja 6/83, partner 9/66, v sept. tohto roku som otehotnela. Diky. 🙂

@sonetka Chlapec