Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@monika92 mozem aj ja? ja som narodena oktober 83, manzel jun 81 a na zaciatku jula cakame babatko
@petrisorka fesacik 🙂
@monika92 Ale sa na teba zbehli tie cakatelky, ze? 🙂 Ani sa necudujem, kazda je zvedava. A popravde aj ja. Uz som v siesom mesiaci, a moj doktor mi na poslednej poradni povedal, ze nema cas sa zaoberat ake mame pohlavie, som sa skoro rozplakala. Neviem podla coho to pocitas, ale tiez by som rada vedela ci to bude moj vytuzeny Patrik, alebo Laura. Prosim napses mi? Moj d.nar. 26.8.1986 Muz: 9.8.1984
Prosiiiiiiiiiiiiiiiiim! Dakujeeem! 🙂
@savanah111 mne u teba vychadza chlapcek 🙂
@monika92 ahoj povedala by si aj mne?ja som narodena v juli 1986 a manzel februar 1982..dakujeeeeeeem
@monika92 Dakujeeeeeem! Dufam, ze mas pravdu, ked sa vyjadri aj doktor, dam vediet. Budem verit! 🙂
@katinka110 dievcatko
@shehzade_91 tak ja som testovala v 9tt ranný moč a test bol fialový.Strašne som sa nahnevala vtedy že som sa nechala oklamat a 35 ečiek som vyhodila do vzduchu.V 12tt na 3Dultrazvuku som sama videla že je tam pipik a máme po dvoch babach vytuženého chlapca.Aspon som sa poučila na svojej chybe a už som opatrnejšia a cez net nakupujem len overený tovar ktorý má aj kamennu predajnu v pripade že by som chcela dakumu dobre vynadat.

@monika92 ahoj mohla by som ta poprosit??? 😵 ja 7,75 muz 10,73 dakujeeeem