icon

Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?

shehzade_91
28. júl 2011

ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede

stanislava2
3. jan 2013

@zuzi0911 Ahoj tak my z manželom sme preštudovali snad všetko ako urobit chlapčeka po dvoch babach.No a nakoniec ked sme sa o to snažit prestali lebo sa nám to babätko nedarilo sa podaril chlapček.No ale stale mi ako logické pride že den kedy sa uvolni zrele vajičko z vaječnika sa podari chlapček.Je dokazané že mužske spermie žiju krátko a su rýchlejšie a ženske dlhšiea su pomalšie.Takže pre splodenie chlapčeka treba vediet den kedy sa uvolni zrele vajičko z vaječnika a putuje do maternice.Trvat to može par hodin a to treba vystihnut.Vela štastia my sme ho asi vystihli

monika92
3. jan 2013

@zuzi0911 mozem sa pokusit

zuzi0911
4. jan 2013

@stanislava2 ahoj.tak to vam vyslo pekne.no ja ete tento rok nrjak neplanujem ale to tak v buducnosti.tiez mam dve dievcatka a chcem ete chlapceka.u mna to bude tazko vycihnut nakolko niekedy ani neviem ze mam ovulaciu aniekedy zas viem koli prisernym bolestiam a vtedy nula bodov.takze sa trafit na vajicko bude asi narocnr.Dakujem nieco poriesim 🙂 🙂 🙂

zuzi0911
4. jan 2013

@monika92 ahoj a co k tomu potrebujes? Ak by sa ti dalo tak aj nejak v buducnosti bo tento rok moc neplanujem.no neviem ci to staci ale ja som 28.marec1990 a partner 31.januar 1990.dakujem 🙂

stanislava2
4. jan 2013

@zuzi0911 ja som po tom všetkom sledovani testovani zistila že vajičko sa mi uvolni z vaječnikea v ten den kedy mám priesvitný čiry lepkavý hlien.Ovulácia u mna trvá pár dni ale ten hlien mám len pár hodin.Dufam že som pomohla.Nám sa nedarilo lebo som si robila ovulačne testy a den kedy som mala test pozitivny bolo už dávno vajičko preč a už nebola šanca aby som otehotnela.Potom ked sme si povedali že na babo som už asi stará sa nám podaril krásny valibuk.

mauerka
4. jan 2013

@stanislava2 Ahoj, zaujala ma tvoja info - "Nám sa nedarilo lebo som si robila ovulačne testy a den kedy som mala test pozitivny bolo už dávno vajičko preč ..." Ako to vies? Uprimne ma to zaujima, lebo testujem tiez a dost som sa na to spoliehala...

reni1512
4. jan 2013

@monika92 chlapci? cize posledne roky chlapci? ci ako...joooooooooj :( ale dakujem

zuzi0911
4. jan 2013

@stanislava2 dakujem 🙂

moncici86
4. jan 2013

@monika92 dobrý den! mohla by som poprosiť aj ja o výpočty? moj dátum narodenia apríl 1986, partner máj 1981. zaujíma ma kedy by sme mali dievčatko. dakujem 🙂

monika92
4. jan 2013

@zuzi0911 len baby

monika92
4. jan 2013

@reni1512 ano len chlapci

moncici86
4. jan 2013

@monika92 dakujem za odpoved. uz jedno bábo máme, a je to chlapček. možno dalšie bude dievčatko 🙂

monika92
4. jan 2013

@moncici86 ahoj tak dievcatko teraz do tvojich 27r potom uz chlapec

zuzi0911
4. jan 2013

@monika92 a ani neskor?????? ☹ dakujem pekne.za cas 🙂

moncici86
4. jan 2013

takže mám 4 mesiace aby som mala dievčatko? 😀

zuzi0911
4. jan 2013

@reni1512 ahoj tsk ja len baby

stanislava2
4. jan 2013

@mauerka no u nás to bolo tak že po dvoch dcerach sme strašne chceli chlapčeka samozrejme ak by bolo dievčatko lubili by sme dievčatko.No ale aj tak chceli sme tomu nejak dopomoct všetkými možnými sposobmi.Tak sme sa na to pripravili preštudovali sme si na nete kedy urobit chlapca a po tomto všetkom som nakupila ovulačne testy digitalne žiadne fejky.U mna trva ovulácia asi 5-6dni bolesti podbruška atd.lenže ked mi digi test ukázal 🙂 bolo už asi neskoro nakolko ja som mala plodny hlien vždy pred tým ked mi test ukazal plodny den.Lenže vtedy ma to nenapadlo a potom sme sa už rozhodli že babätko nebudeme mat lebo som chcela začat v novej práci a v den kedy som mala dat vypoved mi vyšiel tehotensky test po jednom dni meškania menzesu.Ten mesiac som mala plodny hlien na 8 den cyklu a aj maličky bol podla sona 3D tak velky.Je to asi zložite ale u nás to tak bolo.Aky máš problem ty?

monika92
4. jan 2013

@zuzi0911 co ani neskor?

monika92
4. jan 2013

@moncici86 myslim tak ze ked uz budes mat 28 tak uz chlapec...Zle som sa vyjadrila

moncici86
4. jan 2013

okej. chápeme sa . dakujem!

vejula
4. jan 2013

@monika92 mna by zaujimalo, že či mi sedia detičky podla vypočtov, ak by si bola taka zlata.
LEbo ja som zo srandy doma počitala podla krvi a druhe dieťatko mi nevyšlo.

Tak ja som narodená 30.7. 1985 mnažel29.12. 1980
deti mame splodene prvé 16.7. 2009 druhé 10.2. 2012 vdaka

zuzi0911
4. jan 2013

@monika92 ty chlapci 🙂 kedze mi vychadzaju baby

monika92
4. jan 2013

@vejula no neviem co mas....nemam to s cim porovnat ale druhe ti vychadzalo dievcatko a prvy chlapec

vierka987
4. jan 2013

@monika92 ahoj..,prosim ta vedela by si nam povedat ,co to bude,ak to raz bude..,snazime sa a velmi dufame,ze sa to tento rok podari...ja som narodena 2/1987 a mm 3/1980..,dakujem ti velmi pekne..,inak vestica nas raz vyvestila dievca a chlapca,aj ked neviem v akom poradi 😀 😀 😀 ,dlhsie sa nam nedari,tak ci vobec ☹ ☹ ☹

vejula
4. jan 2013

@monika92 akože to nemaš s čim porovnať? nechapem. Ale pohlavie si trafila. Ani sa mi tomu nechce veriť, lebo takym veciam neverim, a hlavne to nedava logiku 😕 ten tvoj vypočet je tajomstvo či môžeš povedať ako to počitaš?

monika92
4. jan 2013

@vierka987 asi skor dievcatko..tebe sa to tazko urcuje 🙂

monika92
4. jan 2013

@vejula no trafila :D pane boze... Tak mam. Tom system vies 🙂 to neni o triafani...ze len tak ti poviem...ja sa tomu venujem a bavi ma to ked mozem pomoct 🙂 vies ziadne vypocty nejsu 100% ale tento mam overeny aj ked nie 100% ale u nas to vzdy fungovalo

monika92
4. jan 2013

@vejula a nemam to s cim porovnat lebo si napislaa kedy sa narodili deti ale nenapisala si co to je ci chlapci ci baby...tak som nevedela ci ti to sedi lebp na to si sa ma pytala. Ale uz si mi to povedala 🙂

vejula
4. jan 2013

@monika92 teraz som si všimla, že som si pomylila rok manželovho narodenia. JE to 1981... Vychadza to rovnako? Lebo dcerka mi podla všetkeho vychadzaôa ma chlapca.

vejula
4. jan 2013

@monika92 ozaj a tie ja som pisala len datum splodenia nie narodenia. Ak potrebuješ datum narodenia tak chalpec 9.4. 2010 a dcerka 4.11. 2012