Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@stanislava2 ahoj.tak to vam vyslo pekne.no ja ete tento rok nrjak neplanujem ale to tak v buducnosti.tiez mam dve dievcatka a chcem ete chlapceka.u mna to bude tazko vycihnut nakolko niekedy ani neviem ze mam ovulaciu aniekedy zas viem koli prisernym bolestiam a vtedy nula bodov.takze sa trafit na vajicko bude asi narocnr.Dakujem nieco poriesim 🙂 🙂 🙂
@zuzi0911 ja som po tom všetkom sledovani testovani zistila že vajičko sa mi uvolni z vaječnikea v ten den kedy mám priesvitný čiry lepkavý hlien.Ovulácia u mna trvá pár dni ale ten hlien mám len pár hodin.Dufam že som pomohla.Nám sa nedarilo lebo som si robila ovulačne testy a den kedy som mala test pozitivny bolo už dávno vajičko preč a už nebola šanca aby som otehotnela.Potom ked sme si povedali že na babo som už asi stará sa nám podaril krásny valibuk.
@stanislava2 Ahoj, zaujala ma tvoja info - "Nám sa nedarilo lebo som si robila ovulačne testy a den kedy som mala test pozitivny bolo už dávno vajičko preč ..." Ako to vies? Uprimne ma to zaujima, lebo testujem tiez a dost som sa na to spoliehala...
@stanislava2 dakujem 🙂
takže mám 4 mesiace aby som mala dievčatko? 😀
@mauerka no u nás to bolo tak že po dvoch dcerach sme strašne chceli chlapčeka samozrejme ak by bolo dievčatko lubili by sme dievčatko.No ale aj tak chceli sme tomu nejak dopomoct všetkými možnými sposobmi.Tak sme sa na to pripravili preštudovali sme si na nete kedy urobit chlapca a po tomto všetkom som nakupila ovulačne testy digitalne žiadne fejky.U mna trva ovulácia asi 5-6dni bolesti podbruška atd.lenže ked mi digi test ukázal 🙂 bolo už asi neskoro nakolko ja som mala plodny hlien vždy pred tým ked mi test ukazal plodny den.Lenže vtedy ma to nenapadlo a potom sme sa už rozhodli že babätko nebudeme mat lebo som chcela začat v novej práci a v den kedy som mala dat vypoved mi vyšiel tehotensky test po jednom dni meškania menzesu.Ten mesiac som mala plodny hlien na 8 den cyklu a aj maličky bol podla sona 3D tak velky.Je to asi zložite ale u nás to tak bolo.Aky máš problem ty?
okej. chápeme sa . dakujem!
@monika92 ahoj..,prosim ta vedela by si nam povedat ,co to bude,ak to raz bude..,snazime sa a velmi dufame,ze sa to tento rok podari...ja som narodena 2/1987 a mm 3/1980..,dakujem ti velmi pekne..,inak vestica nas raz vyvestila dievca a chlapca,aj ked neviem v akom poradi 😀 😀 😀 ,dlhsie sa nam nedari,tak ci vobec ☹ ☹ ☹

@zuzi0911 Ahoj tak my z manželom sme preštudovali snad všetko ako urobit chlapčeka po dvoch babach.No a nakoniec ked sme sa o to snažit prestali lebo sa nám to babätko nedarilo sa podaril chlapček.No ale stale mi ako logické pride že den kedy sa uvolni zrele vajičko z vaječnika sa podari chlapček.Je dokazané že mužske spermie žiju krátko a su rýchlejšie a ženske dlhšiea su pomalšie.Takže pre splodenie chlapčeka treba vediet den kedy sa uvolni zrele vajičko z vaječnika a putuje do maternice.Trvat to može par hodin a to treba vystihnut.Vela štastia my sme ho asi vystihli