Trendy odhalenie pohlavia
Ahojte,
mám naozaj dilemu čo sa týka odhalenia pohlavia bábätka, som v 14 týždni a za 2 týždne mám kontrolu u doktora kde už je pravdepodobnosť zistenia pohlavia, rozmýšľam či budem chcieť vedieť pohlavie alebo urobim to trendy odhalenie pohlavia. Aký nato máte názor? Veľmi rozmýšľam pretože sa môže stať že pohlavie ešte nebude 100% v tej fáze tehotenstva alebo by sa mohlo stať že pohlavie uvidím na ultrazvuku.
Je to na tebe, ja prezradenie výbavy dieťaťa nepovažujem za niečo hodné oslavy. Keď už tak by som robila baby shower respektíve privítanie dieťaťa keď sa narodí.
@timea6326 pohlavie sa da zistiť aj testom z krvi matky a vtedy je to 100%. My sme hneď vedeli, ze čakáme dievčatko z testov. A na ultrazvuku to nebolo vidno hádam až do veľkého skríningu. Nechcela ukázať. 😆🩷
My nemáme takú partiu, ktorá by si toto išla a boli iné dôvody, prečo sme nerobili. Mala som tak hrozne tehotenstvo a zároveň sme vedeli pohlavie skôr ako sme vôbec oznámili, že som tehotná, tak sme to absolútne zamietli. Ak máte s kým, za čo, kde a máš energiu a čas, prečo nie? Osláv a príjemných momentov a spomienok nikdy nie je dosť.
Za mna je to hlupost tieto oslavy odhalenia pohlavia. Ale to som ja
Ak to chces,urcite si daj zistit pohlavie dietata z krvi. Vtedy mas istotu. Aby sa nestalo ze nakoniec bude z dievcata chlapec alebo naopak a cele odhalenie by nakoniec bola šaškaren . Aj v tomto roku sa vela krat stane ze Ti po ultrazvuku povedia nie spravne pohlavie
Naco Ti je nas nazor na to? Pomoze Ti?
No tak napriklad podla mna je to trapne a nerozumiem tomuto "trendy trendu".
Napriek tomu, ako vzdy a vsade, ved nech si robi kazdy ako chce, pre inych ludi su zas ine veci trapne, takze nekomentujem to a neriesim.
Asi som staromodna, ale ja by som to nerobila 🙂 Nechala by som si to pre seba, pripadne len najblizsim by som to oznamila. Moze sa stat, ze z toho bude nieco ine ako povodne doktor povedal 😂
Musis ratat s tym ze pre hocikoho ineho ako ty a otec tato informacia ide jednym uchom dnu a druhym von. Pre cudzich ludi to vobec nepredstavuje uzasnu novinku
@timea6326 strašný trapas. To sa robí už aj na SK? 🫣
Ja poznám také maminky, že čo robili odhalenie pohlavia a nakoniec im povedali iné pohlavie. Aj mojej sestre povedal Grochal, že 100 dievča a bol to chlapec. Ja som teraz v 9 mesiaci tehotenstva a vôbec neviem, že čo čakám. Chcem mať prekvapenie, tak odhalenie pohlavia budeme mať všetci v rátane nás po pôrode v pôrodnici. 🙂 Má to také svoje čaro. Ja ani nikomu nehovorím mená aké sme vybrali.
Ďakujem za rady, práve preto som sem písala aby som videla názor iných mamičiek na tento typ zistenia pohlavia, áno robí sa to už aj na slovensku a samozrejme len v okruhu tej najbližšej rodiny. Ako som si aj myslela utvrdili ste ma v mojom názore že pohlavie sa nikdy nedá predpovedať 100% z ultrazvuku a nemalo by to význam.
Vies co 4x som cakala na odhalenie. Moj gyn mi stale hovoril ze iste to bude az pri porode.
Aj ked na morfologickom utz bolo vidiet na 100% (aj ja neznala som vedela rozoznat 😅). Vzdy mi povedali 99,9% nikdy nie 100%.
Kazdopadne radost by bola aj z jedneho aj z druheho. Takze....
uz toto je skor na tebe ci ty sama-vy rodicia-chcete vediet pohlavie pred narodenin. Alebo az pri porode. Ak nahodou tak to povedz ako vojdes do ambulancie k dr.
pre mna su to traposiny, ale ak to chces urob divadlo rodine.
Somarina.. príp. ak chceš, tak si nechaj pohlavie napísať na papierik a urobte si prekvapko len vy dvaja.. ale pred scelou rodinou ohňostroje, somariny a neviem čo všetko, no načo.... na nete to super vyzerá.. všetci skáču, plačú, vrieskajú a pritom je to úplne jedno, či bude dievča alebo chlapec.. alebo ešte aspoň mne teraz vyskakujú videá z tzv. nevydarených odhalení, kde ostali rodičia sklamaní... no bolo by mi to blbé...
Urob co chces. Je to tvoje tehotenstvo, tvoje babatko
Daj si to zistiť z krvi. Mali sme veľké gender reveal a z dievčatka je chlapček 😅 rok 2023.
Ja poznám také maminky, že čo robili odhalenie pohlavia a nakoniec im povedali iné pohlavie. Aj mojej sestre povedal Grochal, že 100 dievča a bol to chlapec. Ja som teraz v 9 mesiaci tehotenstva a vôbec neviem, že čo čakám. Chcem mať prekvapenie, tak odhalenie pohlavia budeme mať všetci v rátane nás po pôrode v pôrodnici. 🙂 Má to také svoje čaro. Ja ani nikomu nehovorím mená aké sme vybrali.
@anonym_0ff78a toto je naozaj úžasné, že sa necháte prekvapiť. Držím palce, tiež by som to tak raz v budúcnosti chcela 😊
Trápne, tak ako sú trápne aj baby shower aj rozlúčky so slobodou a iné tomu podobné trapošiny.
Ja by som sa takto nechcela dozvediet pohlavie svojho dietata, ale pre najblizsiu rodinu alebo starsieho surodenca to moze byt zaujimavy zazitok (hlavne ak je to u surodenca vytuzene pohlavie)
Podla mna je to uplne trapne, zbytocne a neviem, kde prameni potreba pretrcat sa s tak intimnou vecou ako je pohlavie babatka, ktore cakas. To musis kazdemu vesat na nos, co budete mat? No vazne, vacsej traposiny v tehotenstve asi niet - mozno len trapne videa s nakreslenymi tvarickami na bruchu a s tym debilne tanecky 🤦♀️
Podla mna je to uplne trapne, zbytocne a neviem, kde prameni potreba pretrcat sa s tak intimnou vecou ako je pohlavie babatka, ktore cakas. To musis kazdemu vesat na nos, co budete mat? No vazne, vacsej traposiny v tehotenstve asi niet - mozno len trapne videa s nakreslenymi tvarickami na bruchu a s tym debilne tanecky 🤦♀️
@evcagabi urcite by som to nezverejnovala na internete niesom influencer, chcela som to v súkromí pri nejakej rodinnej večeri prekrojiť tortu a zistiť pohlavie. Taká maličkosť. Len som sa pýtala na názor kvôli neistote u pohlavia či sa niekomu stala nejaká skúsenosť. URCITE BY SOM TO NEVEŠALA CUDZIM ĽUĎOM NA NOS😄.
Takéto blbosti🙄 trápne, každému je 10 čo budeš mať

@timea6326 kamoška si spravila veľké odhalenie s kamošmi, fotky a videá popridávala na sociálne siete a nakoniec sa 2 mesiace pred pôrodom dozvedela, že z dievčaťa bude chlapec 😁