Trisomy test
Trisomi test je podvod. Za 350eur nič negarantujú. A nemusia ani v krvi nájsť DNA dieťaťa.
@ukulela ahoj, neviem,, či ti to ešte pomôže, ale nie. VS získaš z mailu, ktorý ti príde po registrácii na stránke trisomyplatba.sk
@lieskovyoriesok riesila som to hned druhy den na infolinke. dnes mi uz prisla smska, ked maly zaspi, musim to riesit 🙂
@ukulela aj ja som to dnes riešila na info... je to trochu mätúce... a na gynekológii by o tom mohli niečo povedať... asi ti to povie až gynekológ, ten výsledok myslím.
@lieskovyoriesok mne dal hned gynddos, ked mi pride info o vysledkoch a on t na svoj mobil, ze mu mam napisat sms, on mi kukne vysledky a zavola. tak zajtra hned pisem, len musim to cislo najst 🙂
Holky obnovuji diskuzi, je tu ještě někdo kdo musel opakovaně na odběr kvuli nedostatecnemu množství DNA v krvi? Děkuji
@zdraji Ja som to tak mala v 2017. Oba razy mi to tak vyslo, tak mi nakoniec vratili peniaze. Robili mi to v Medirexe a aj som tam potom pisala, ze ci je to nejaka charakteristika nedostatku DNA aj do buducna, keby este zvazujeme dalsie babo, ale nik mi neodpisal. Nedavno som alebola sukromne v Medirexe na odber kvoli histaminu a hodila som rec so sestrickou, ci nevie. Hned ma zaviedla k ich genetikom a boli strasne mili a ochotni. Prezistili mi v com bol problem a v podstate sme sa dohodli, ze ak by som v buducnosti este zvazovala trisomy test, ze si to pojdem dat urobit priamo do Medirexu, nie cez gynekologa, nakolko je mozne, ze sa to nedalo kvoli zlym parametrom odberu oba razy. U nas bolo nastastie vsetko dobre, maly sa narodil uplne zdravy, len teda troska ma v tehotenstve vystresoval gynekolog a bola som potom aj na sonach v Martine u Grochala (kedze som mala nanho referencie ako najkvalitnejsieho MUDr. na sona s dobrym vybavenim) - som z BA. Tolko moja skusenost.
@zdraji no bud to bolo tym ze som si pichala injekcie proti zrazaniu krvi a trebalo nechat dlhsi odstup alebo zle odobrata krv sestrickou. Preto sme sa dohodli ze ak by bolo este treba v buducnosti, tak ich mam kontaktovat napriamo. Drzim palce. Mna tie sona dost ukludnili a na amnio som odmietla ist.
@zdraji @bosorkabb ahojte baby.. tak, aj mne dva krat brali vzorku krvi a nepodarilo sa.. no presne tak, ako aj @caalve a @septemberkl, pichám si fraxiparín.. Vy si ho tiez picháte?
Ahojte dievčatá.. Prosím vás vrátili vám peniaze aj keď ste si pichali Clexan? Prvý odber sa nedal analyzovať a na druhy výsledok po dvoch týždňoch čakám už šesť dní.. Takže asi z toho zasa nič nebude ☹️ mam tam zavolať?
Ďakujem veľmi pekne
Je tu niekdo kdo musel opakovat odber krvi po 14 dnoch z nedostatku dna v krvi matky
@ludmilalatkova já, ani druhý odběr mi nevyšel, nebyla jsem obézní, nepíchala jsem Clexane, Fraxiparine, vůbec nikdo nevěděl proč, ale teď to podstatné mám už 2 - letou zdravou dceru..na tento test bych už nikdy nešla, zbytečný stres v těhotenství
@ludmilalatkova ja. Ale ani druhý odber nevyšiel.

baby, bola som dnes na trisomy, chcela som teraz vecer zaplatit. sestricka mi vravela, ze mam kod ziadanky zadat ako variabilny symbol. kod mi ale neberie, lebo su to cisla aj dve pismena. platili ste niektora ONLINE cez internet banking pre medirex group? dali ste ten kod ako sprava pre odosielatela????