icon

Trisomy test

septemberkl
14. máj 2016

Trisomi test je podvod. Za 350eur nič negarantujú. A nemusia ani v krvi nájsť DNA dieťaťa.

Strana
z2
ukulela
28. mar 2018

baby, bola som dnes na trisomy, chcela som teraz vecer zaplatit. sestricka mi vravela, ze mam kod ziadanky zadat ako variabilny symbol. kod mi ale neberie, lebo su to cisla aj dve pismena. platili ste niektora ONLINE cez internet banking pre medirex group? dali ste ten kod ako sprava pre odosielatela????

lieskovyoriesok
9. apr 2018

@ukulela ahoj, neviem,, či ti to ešte pomôže, ale nie. VS získaš z mailu, ktorý ti príde po registrácii na stránke trisomyplatba.sk

ukulela
9. apr 2018

@lieskovyoriesok riesila som to hned druhy den na infolinke. dnes mi uz prisla smska, ked maly zaspi, musim to riesit 🙂

lieskovyoriesok
9. apr 2018

@ukulela aj ja som to dnes riešila na info... je to trochu mätúce... a na gynekológii by o tom mohli niečo povedať... asi ti to povie až gynekológ, ten výsledok myslím.

ukulela
9. apr 2018

@lieskovyoriesok mne dal hned gynddos, ked mi pride info o vysledkoch a on t na svoj mobil, ze mu mam napisat sms, on mi kukne vysledky a zavola. tak zajtra hned pisem, len musim to cislo najst 🙂

zdraji
23. feb 2019

Holky obnovuji diskuzi, je tu ještě někdo kdo musel opakovaně na odběr kvuli nedostatecnemu množství DNA v krvi? Děkuji

bosorkabb
11. apr 2019

@zdraji ja. Práve mi volali ze odber musia opakovať, nieje dosť vzorky dna plodu. Ako si dopadla ty?

caalve
20. apr 2019

@zdraji Ja som to tak mala v 2017. Oba razy mi to tak vyslo, tak mi nakoniec vratili peniaze. Robili mi to v Medirexe a aj som tam potom pisala, ze ci je to nejaka charakteristika nedostatku DNA aj do buducna, keby este zvazujeme dalsie babo, ale nik mi neodpisal. Nedavno som alebola sukromne v Medirexe na odber kvoli histaminu a hodila som rec so sestrickou, ci nevie. Hned ma zaviedla k ich genetikom a boli strasne mili a ochotni. Prezistili mi v com bol problem a v podstate sme sa dohodli, ze ak by som v buducnosti este zvazovala trisomy test, ze si to pojdem dat urobit priamo do Medirexu, nie cez gynekologa, nakolko je mozne, ze sa to nedalo kvoli zlym parametrom odberu oba razy. U nas bolo nastastie vsetko dobre, maly sa narodil uplne zdravy, len teda troska ma v tehotenstve vystresoval gynekolog a bola som potom aj na sonach v Martine u Grochala (kedze som mala nanho referencie ako najkvalitnejsieho MUDr. na sona s dobrym vybavenim) - som z BA. Tolko moja skusenost.

zdraji
24. apr 2019

@caalve moc děkuji za odpoveď a v čem byl tedy problém proč to nešlo? No já jsem teď ve 29. tt kolem 22-24. týdne jsem absolvovala také UZ u špiček v ČR a nikdo nic nenašel, co by naznačovalo,že je něco špatně. Tak budu věřit,že je vše v pořádku jako bylo u vás.

caalve
25. apr 2019

@zdraji no bud to bolo tym ze som si pichala injekcie proti zrazaniu krvi a trebalo nechat dlhsi odstup alebo zle odobrata krv sestrickou. Preto sme sa dohodli ze ak by bolo este treba v buducnosti, tak ich mam kontaktovat napriamo. Drzim palce. Mna tie sona dost ukludnili a na amnio som odmietla ist.

akje
23. júl 2019

@zdraji @bosorkabb ahojte baby.. tak, aj mne dva krat brali vzorku krvi a nepodarilo sa.. no presne tak, ako aj @caalve a @septemberkl, pichám si fraxiparín.. Vy si ho tiez picháte?

bosorkabb
23. júl 2019

@akje ja nie.

akje
23. júl 2019

@bosorkabb dik za odpoved 🙂

zdraji
24. júl 2019

@akje já taky ne, pokud máš Fraxiparine byla bych v klidu je to jasný důvod proc to nevyšlo

zdraji
24. júl 2019

@bosorkabb jak to s tebou vypadá ostatní testy ok? Na plodové jsi nakonec nebyla?

zdraji
24. júl 2019

@bosorkabb já před 14 dny porodila holčičku a klepu na dřevo ale zatím vypadá zdravá a šikovná

bosorkabb
24. júl 2019

@zdraji na plodovu nejdem, bola som na utz morfologickom tam vyzerá všetko o. k. Gratulujem k malej.

ericia
22. júl 2020

Ahojte dievčatá.. Prosím vás vrátili vám peniaze aj keď ste si pichali Clexan? Prvý odber sa nedal analyzovať a na druhy výsledok po dvoch týždňoch čakám už šesť dní.. Takže asi z toho zasa nič nebude ☹️ mam tam zavolať?
Ďakujem veľmi pekne

bosorkabb
27. júl 2020

@ericia mne vrátili peniaze. Ale nič som si nepichala.
Volala som tam a dohodli sme sa.

sunny111
22. jún 2021

@ericia mohla by som sa prosím opýtať, ako ste dopadli nakoniec s tým Trisomy testom? Dala sa analyzovať druhá vzorka alebo Vám vrátili peniaze? Tiež sa ma to týka, pichám Clexan a mám ísť na trisomy, tak ma to zaujíma. Ďakujem pekne

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ericia
22. jún 2021

@sunny111 ahoj.. Druhý výsledok už vyšiel a bol negatívny.. Skus v ten deň nepichnut Ckexan..

sunny111
22. jún 2021

@ericia super, vďaka za odpoveď

alica42
23. júl 2021

@sunny111 ahojte neviete co znamena ked sa musi opakovat vzorka lebo je tam vela dna plodu? Co som citala vsetky ste mali problem ze bolo malo, neviem co si teda mysliet

ludmilalatkova
4. feb 2022

Je tu niekdo kdo musel opakovat odber krvi po 14 dnoch z nedostatku dna v krvi matky

zdraji
5. feb 2022

@ludmilalatkova já, ani druhý odběr mi nevyšel, nebyla jsem obézní, nepíchala jsem Clexane, Fraxiparine, vůbec nikdo nevěděl proč, ale teď to podstatné mám už 2 - letou zdravou dceru..na tento test bych už nikdy nešla, zbytečný stres v těhotenství

bosorkabb
5. feb 2022

@ludmilalatkova ja. Ale ani druhý odber nevyšiel.

Strana
z2