icon

Túžba po dieťati?

bielavlcica
2. júl 2018

Ahojte baby dlho si čítam rôzne vaše problémy atď. Ale chcem sa spýtať pretože to stále nerozumiem prečo cítite takú silnú túžbu po dieťati? Lebo ja som asi divná ale u mňa sa nedostavila asi. Ako to poznám? Deti mám rada sú zlatucke ale keď sa na nich dívam necítim takú bláznivú túžbu si ho urobiť. A nerozumiem ženám ktoré sa idú zblázniť keď si nenájdu dve čiarky. Či len ja som chybná?

Strana
z2
tatisna
3. júl 2018

@bielavlcica a ešte takto: keď budeš mat dieťa, pochopíš veľa vecí, čo si nechápala, uvidíš z úplne iného uhla, budeš akoby už žiť v inom svete a bezdetne budú pre Teba trochu ako mimozemšťania 😄

1sonda
3. júl 2018

To sa neda vysvetlit, lebo je to pud. Bud to citis alebo nie. A tiez niekto to citi viac, niekto menej. Tak ako hocijake ine tuzby. Nie si divna, preco?

siska53
3. júl 2018

@bielavlcica vo mne ta tuzba bola.odjakziva..rovnako aj moja 6r.dcera uz davno vravi,kolko bude mat deti a aj mena.. tazke to jie je konikom,ako tu niekto pise.. mala som.obe deti na svete,az potom spoznala konik..

lolita555
3. júl 2018

Si normalna neboj sa ja prve v 29 a dlho to neslo a teraz v 33 druhe cakame.chcela som deti ale nie az tak co tu ostatne mamicky robia.najviac ja nechapem ked ocuravaju testy 4dni pred menstruaciou a kon je zamoreny ako to volaju duchom?😲nechapem proti vetru nenastis s prepacenim bud bude alebo nie,nic neurychlis.ja som tiez deti nemohla lahko mat ale toto je chore.takze si normalna a je uplne ine tie pocity ked uz dieta mas,mas partaka ked vyrastie uz je pohoda

asia83
3. júl 2018

@lolita555 Každá sme iná. Jedna to prežíva viac, druhá menej. Ja som si test v živote nekúpila, nedostavila sa menštruácia, šup k doktorke. Je ťažké vydržať do menštruácie, ale ako ste hovorili, neurýchlim to tak či tak. Aspoň som tie dni mohla byť taká v očakávaní iných príznakov, pocitov, chutí a pod.

malasandrika
3. júl 2018

@bielavlcica nie si divná. Ja som sa nezbláznila ani z dvoch čiarok, ani nepovažujem pôrod za “orgazmický” a najkrajší moment svojho života a jediné dieťa, ktoré znesiem je to moje 😁

lolita555
3. júl 2018

@asia83 ano ale je uplne zbytocne nieco urychlovat vsetko ma svoj cas.ja doprajem kazdej jednej babo ale toto mne osobne pride cez.a to sme sa dlho snazili8

asia83
3. júl 2018

@lolita555 Áno, aj ja sa len milo prizerám na tie, ktoré dávajú desiatky eur za testy, ktoré sú, v podstate, zbytočné. Len ich beriem tak, že proste tam tie dve čiarky vidieť chcú a je to určite lepšie než tie, ktoré ostanú tehotné a dieťa nechcú.

lolita555
3. júl 2018

@asia83 tak urcite je to milsie hovorim dopriala by som kazdej jednej

nela6
3. júl 2018

@pietrins jj to iste som prežívala, treba si pockat na go live 🤣

katulienkax
5. júl 2018

Mam dve deti a napriek tomu som nikdy neochkala nad cudzími detmi ani v minulosti a ani teraz. Cudzie deti vo mne nevzbudzujú žiadne veľké emócie a ani nemam potrebu sa s nimi nejak extra mojkacik a hrať. Nikdy som nechápala preco niektoré ženy su cele bez seba ked vidia druhe male deti.

meredith83
9. júl 2018

@bielavlcica Hmm je to mozne ze je to kvoli tymto strankam. Ja ked som mala 30 tak som na to ani nepomyslela. Ani som sa nesnazila. Potom som sa zacala liecit ( PCOS) a take 3 roky to bolo v pohode. Posledne 2 roky je to horsie... Uz mam 35 a ten vek ma trosku strasi.. to je mozno vacsi problem strach ze sa to nestane. A teraz po potrate to je este horsie. V podvedomi je take nutkanie ze potrebujem byt tehotna.. Tazko je to opisat. Testujem tiez dost casto.

Inak mam znamu uz ma 45 rokov a taketo nutkanie mat deti ona v zivote nemala. Ja verim ze su take zeny a nie su nejake vadne ako by ich niekto nazval. Nie kazda zena chce mat deti..

29simona29
14. júl 2018

@bielavlcica súhlasím s tým, že to,že nemáš potrebu mat dieťa pri pohľade na cudzie neznamená, že si divná. Ja tiež nepadam na zadok, ak vidím druhé deti, ono to tak už väčšinou funguje, že každý je hotový najmä z toho svojho...a neznesiteľný je vždy len krik cudzieho dieťaťa, nie svojho ☺️To ty sama musíš v sebe cítiť, či si pripravená na dieta s neposudzoval to podľa Toho, čo to s tebou robí, keď vidíš cudzie. Ale určite každá mamička so mnou súhlasí že držať v náručí svoje vlastne dieta je ten najkrajší pocit na svete a nič iné sa mu nevyrovná. Ja som až príchodom mojho synceka pochopila, že je to to jedine, čo ma v živote naozajstný zmysel...všetko ostatne ako práca, kariéra, peniaze a pod je z dlhodobého hľadiska pominuteľné a hlavne zo dňa na den nahraditeľné. Ale mamu nikto nikdy tvojmu dieťaťu nenahradí, budeš pre neho celým vesmírom a pre mna je to neskutočne stastie. Ale je to čisto individuálna záležitosť a pokial sa na dieta necitis a máš v živote iné priority, nie je na tom nič zle, každá sme ina..

minttu
14. júl 2018

@dorottka Neboj, babätkovska faza prechadza naozaj rychlo.

minttu
14. júl 2018

@bielavlcica Mozem sa spytat, kolko mas rokov?

Strana
z2