icon

Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark

veriaca
16. jan 2014

morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:

Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):

S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur

Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur

USG Foto 7Eur

bielavila
30. apr 2015

@veriaca ja som bola u neho a neolutovala som, ano je to velmi vela peniazkov, ale prezrel babo od vrchu po spodok, kazducky organ, kazdy prstek, usko, pusinku, ocka, kazducku kosticku v tele, mozog, srdce, oblicky, mocovy mechur, plodovu vou, placentu...proste vsetko, trvalo to asi hodinku, urobil nam video a krasne fotky, videli sme tvaricku, pipika, nozicky, rucicky ako ich rozhaduje dokonca sa aj usmievalo a mame to vyfotene, podla mna pamiatka a zazitok na cely zivot, a do konca tehotenstva som sa nemusela bat, ze babo nieje v poriadku, vedela som, ze je ok od vrchu az po nozicky 🙂 pojdem aj pri dlasich detickach 🙂

slniecko3108
1. máj 2015

@lele7 ja som tiez cakala ze ma da skor. Ale ja idem aj v 14.tt kvoli prvemu babu a diagnoze co sme mali. No tiez som dufala ze to budem mat skor za sebou a budem kludnejsia... no uvidis

slniecko3108
1. máj 2015

@bielavila a to video dava automaticky k vysetreniu alebo je zato priplatok daaky?

14janula14
1. máj 2015

Ahojte no mame to za sebou. Je to naozaj velky odbornik a oplati sa tam ist vsetko nam vysvetlil pomeral, popozeral mame krasne fotky kde sa nasi dvaja obimaju 🙂 trvalo to viac ako hodinu asi preto ze su dvaja.. to DVD sa priplaca teraz neviem ci 50 eur alebo 55 eur. Fotka stala 7 eur. Dve nam dal zadarmo 🙂

trgypadl
1. máj 2015

@lele7 na morfologiu je dobre sa objednat okolo 15 tt,nie v 20 tt,kedy sa ma ten ultrazvuk robit..je jasne,ze vsade bude naval a nebude terminov

lele7
1. máj 2015

@trgypadl ja to chcem doplnkovo, na normálnu som bola u svojho dr.. a to 3D sa vraj má medzi 20-24 tt, tak som myslela, že to snáď v termíne do mesiaca budú mať voľné, ale keď nie, tak nie 😉 uvidím, čo mi odpíšu 🙂

trgypadl
1. máj 2015

@lele7 ako prepac,ale myslim si,ze urcite su prvoradejsie zeny,kt.vysli zle skrininy,pripadne,kt.to musia absolvovat kvoli veku,pripadne kvoli anamneze.kapacity ako tento doktor maju mnoho zien,kt.chcu ist k nemu a z celeho slovenska

lele7
1. máj 2015

@trgypadl neviem, ako môžeš predpokladať, koľko rokov a aké problémy v tehotenstve a výsledky mám ja, ale aj keby som mala zrovna 18 a všetko na jednotku (bodaj by!), tak každý pacient má rovnaké právo objednať sa u lekára na platene vysetrenie ako iný, nie? ja nikomu nebranim, aby sa objednal tiež.

mircalla
1. máj 2015

@trgypadl Ja som u neho bola (som inak pacientka procare mam tam platenu rocnu kompletnu starostlivost) a termin mal v pohode.... pravo ma k nemu ist kazdy, kto si je ochotny zaplatit, ak nema odporucanie....hadam nebudeme selektovat....trosku cudny nazor.....hadam aj ine pacientky maju pravo na vysetrenie
A myslim, ze prave kvoli tym cenam nema az taky natresk ako napriklad Cunderlik

trgypadl
1. máj 2015

@mircalla napisala som niekde,ze nema pravo tam ist kazdy??reagovala som na to,ze pani chce ist len na 3D a 4D,ona ma uz morfologiu za sebou
on robi 3D/4D v ramci morfologie,cize pani si znovu zopakuje to iste ,len s tym vysledkom,ze jej da CD
ako mozes vediet,ci ma alebo nema natresk???nikedy ma obsadene termin na 5 tyzdnov dopredu
trosku citaj pozorne moje riadky...

trgypadl
1. máj 2015

@lele7 reagovala som na to,ze Ty si uz morfoloigiu absolvovala,preto moja reakcia bola taka...ze to chces iba doplnkovo

konik11
2. máj 2015

som tiez pacientka procare a je potrebne sa objednat aj mesiac dopredu. bola som uz na morfologii, a vtedy mi pan doktor povedal, ze video je lepsie urobit neskor az v 24 - 29 tt, vtedy, ked uz plod ma aj podkozny tuk. A upozornil ma na to, ze minimalne na 5 tyzdnov dopredu su terminy obsadene, nech sa objednam co najskor.
ceny sa od aprila upravovali, snad len o nejakych par eur.

bielavila
3. máj 2015

@slniecko3108 priplacali sme nieco za to dvd

slniecko3108
3. máj 2015

@bielavila dakujem 🙂

ivanya
14. máj 2015

Mate niektora aktualny cennik u Mudr. Holana?

madeleine55555
14. máj 2015

@ivanya toto mi poslala sestrička. Boli sme koncom marca:
S doporučením (výmenným lístkom): morfológia (orgánová diagnostika) 2D : 29Eur, morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD(len na želanie !) : 81Eur

Bez doporučenia (bez výmenného lístka): morfológia (orgánova diagnostika) 2D : 97Eur, morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD( len na želanie!) : 124Eur

USG Foto 7Eur

ivanya
14. máj 2015
tinulikk
19. máj 2015

@madeleine55555 ahoj, mohla by som ta poprosit o mail na sestricku?

tinulikk
21. máj 2015

@slniecko3108 dakujem

slniecko3108
22. máj 2015

@tinulikk Nie je zac...

madeleine55555
22. máj 2015

@tinulikk prepáč, až teraz som si to všimla. Ale mail je taký, ako napísala slniecko3108

andisko
12. aug 2015

dnes som sa objednavala a najskorsi termin som dostala na 22.9.2015, takze sa objednavate aj skor ako o mesiac pred 20tt. mail na sestricku plati. aktualne ceny:

Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie

1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D:hradené zdravotnou
poisťovňou
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52 ,- Euro

2. Bez doporučenia (bez výmenného lístka):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: 68 ,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 95 ,- Euro

Sonografická snímka (na želanie): 7,- euro

Ak nie ste v Holanovej ambulancii ako pacientka, treba si kupit klientsku ProCare kartu.
Niekde som citala, ze stoji 30 EUR.

genoveva
3. sep 2015

@andisko Ahoj ja som posielala mail v pondelok a dodnes som nedostala odpoved, ako rychlo odpovedali tebe?

andisko
3. sep 2015

@genoveva ahoj, mne hned, za asi hodinu. ale tusim na inom fore o Holanovi tu pisali, ze maju teraz niekedy dovolenku. skus najst tu druhu temu a pozriet.

genoveva
3. sep 2015

@andisko dnes som volala na tu vseobecnu linku a tam mi povedali, ze dovolenku nemaju, ze normalne ordinuju. Dakujem za info, idem znova napisat... :(

myshka112
8. sep 2015

@veriaca
Dobry den, aj ja by som sa rada objednala. Kam by som vam mohla napisat prosim?

genoveva
9. sep 2015

@myshka112 ak sa pytate na kontakt na sestricku MUDr. Michala Holáňa, tak je tothova.zuzana@procare.sk. Objednanie teraz trvalo trochu dlhsie, lebo naozaj mali predtym dovolenku a po dovolenke bola sestricka zahltena mailami, ale uz to spracuva...

sano77
11. sep 2015

Boli sme pred 2 dnami a bolo to super vyšetrenie, perfektné detaily nám povedal, všetko čo sme chceli vidietť, je to TOP odborník a veľmi milý, absolútne doporučujem 😉

myshka112
15. sep 2015

@genoveva dakujem velmi pekne, skusim, ci to este stihnem v termine do mojho 20teho tydzna.