Určili vám na sone pohlavie dieťaťa nesprávne?
Stalo sa niektorej mamicky, ze jej bolo povedalne, ze bude mat chlapceka a narodilo sa dievcatko alebo naopak? 🙂
Mne v 17tt v nemocnici na sone povedal doktor,že je to zbojník,ked som sa ho opítala,či je to isté,tak tvrdil,že ten pipík mu už neodpadne.No a teraz v 20tt som bola na kontrole u svojho doktora a ten my povedal,že je to zaručene dievča a ten pindík mohla byt pupočná šnura medzi nožičkamy,ale zatial to beriem s rezervou,lebo ešte stále to može byt chlapček.
Mne cele tehotenstvo tvrdili,ze to bude chlapec a to som bola 2mesiace v nemocnici na rizikovom a sono mi robilo asi 10 roznych doktorov a kazdy povedal,ze je to maly futbalista a ja som si tvrdohlavo aj tak vravela,ze ja viem,ze to bude dievca.Nejako som to citila a az na poslednom sone 5hod.pred porodom Dr. povedal,ze ci uz mam pripravene satocky.Cely cas bola namiesto pipika len pupocna snura.Ale zas sa smejeme,lebo povahou je ako 10 chlapcov,ze jej skratka pipik cestou odpadol,len povaha a zivelnost ostali 😀
áno - pri druhej dcére mi povedala na kontrole prietokov, že to bude chlapec 😀 😀 😀 no chybička se vloudila 😀 😀
môj doktor mi v prvom tehotenstve povedal, že bude dievčatko a aj bolo, teraz už krásne dva a polročné čertisko 😀 a teraz v druhom tehotenstve čakáme vraj chlapčeka tak som zvedavá a o dva týždne uvidíme 🙂
švagrinná keď čakala druhé bábo tak jej jej doktor tvrdil, že bude dievčatko, ona aj meno už vybrala, potom išla ku môjmu doktorovi na 3Dultrazvuk a on jej povedal, že to bude chlapček a mal pravdu 😉
mne povedali ze bude chlapec a bolo dievca 🙂
ano mne povedali ze bude chlapec a bolo dievca ale to sme vedeli uz od cca 25tt predtym stale ze chlapec
ahojte maminky chcela som sa opytat a prosim vas o pomoc aj ked viem ze to nesuvisi stouto temou ... som 6.dni pred terminom a ed chodim pocitujem zvlastnu bolest pod brusku medzi nohami a na stehnach je to zvlastna bolest nieco ako svalovica aebo nieco take .. ked leziim necitim nic moc len sem tam pichnutie pod bruskom a v konecniku ... prosiiim o radu co to moze byt som prvorodicka a strasne sa bojim ☹
aj u mna sa doktor trafil
...veru aj nám sa to stalo pri prvom dieťati, boli sme na 3D ultrazvuku a lekár povedal že to bude 100% dievčatko. Mali sme kúpené aj nejaké tie rúžové vecičky, .... no a pri pôrode to bolo prekvapenie - ono to bol chlapček ... 🙂 ... Dnes sa na tom dobre zabávame ...🙂.
Ja so si kupila test na urcenie pohlavia dietata stal 30€ ukazalo sa mi dievcatko ma tu niekto skusenosti moze to byt iste strasne som zvedava 🙂
ahojte ja teda pri prvej dcerke sme boli na sone a ukazalo dievcatko aj tak bolo.Snad ani teraz sa nezmylil!🙂
@janina254 ja som si tiez kupila ten test a vysla mi ruzova, aj podla jonasovho kalendara mi vyslo dievca aj podla cinanov aj podla vsetkych moznych vypoctov co su na nete 🙂 a uz mi tri krat potvrdili chlapca, doslova mi pan doktor povedal ze no z tohoto uz dievca nebude ... takze asi tak 🙂
Som v 34 tyzdni tehotenstva a uz 14 tyzdnov sme v tom, ze cakame dievcatko. Potvrdili mi to na kazdej poradni, na morfologickom ultrazvuku, na prietokoch pred tyzdnom. A dnes na poradni doktor vravi, ze je to chlapec. Su tam gulky a pipik.
Ani som mu neverila, myslela som si, ze si zo mna robi srandu, ale on sa tvaril uplne vazne, vraj je dieta prvy krat otocene uplne spredu (doteraz bolo ritkou).
Som z toho sokovana, na pohlavi nam sice nezalezi, mame uz dievcatko a boli sme stastni aj ked sme sa dozvedeli, ze bude dalsie dievca, ale ak 3 mesiace zijete s tym, ze v brusku je Kristinka a nad menom pre chlapca ste ani neuvazovali, tak je to riadny sok.
Ani neviem, ci to mam brat vazne, alebo radsej s rezervou. Stalo sa niekomu nieco take?
chlapec
Nas najstarsi mal byt podla sona Katka 😀
mám bratranca čo mal byť Jakubko a narodila sa Emička 😀 a tak Emička nosila polroka modré veci 😀 😀 a mne dr. tvrdí že chlapček a teraz ma pustili z nemocky a tam tvrdia že dievčatko tak neviem .... nechám sa prekvapiť
Nám určili správne, dvakrat chlapci a predpovedali dobre. Ale mám kamošku ktorej dvakrát povedali dievča a má dvoch chlapcov.
Ahojte. Zienky, som v 32.tt, celu dobu nam doktor vravel, ze to bude dievcatko. Dneska dietko roztiahlo nozky a ma tam...pipik. Moze to byt pupocna snura? Mne sa tomu nechce verit :D
Ja som od začiatku tehotenstva tvrdila, že budem mať dievčatko, nejako som to cítila. No a včera boh pravdy prehovoril a je to- dievčatko 🙂 Tiež sa však stotožňujem s teóriou, že skôr na sone zle prečítajú dievča ako chlapca, stále sa medzi nôžkami môže objaviť orgán navyše 🙂
moja planovana Margaretka sa narodila ako Misko 🙂
Aspon ze kocik sme mali zeleny, inak vsetko ruzove 😀
Osobne nepoznam nikoho komu by zle urcili pohlavie. No viem o pripade kedy mamicka (typicka pipina) zalovala gynekologa o nahradu psychicku ujmu a preplatenie nakupenych veci. Povedal jej,ze to bude dievca a ona vsetko nakupila ruzovucke cukrikove a narodil sa chlapec. 🙉🙉
ja som cakala chlapca, kým sa nám nenarodilo dievčatko 😀 mamina utekala kúpiť aspon ružovú deku lebo som mala vsetko len po prvom synovi 🙂 a pozeral to dr. na 4D sone
@zorkazornicka v 32 uz by malo byt vidno aj gulky, aspon my sme tak mali 😊
@fantinka mojmu bolo vidno uz v 16tt
Mne obe spravne ale poznam babu ktorej v dnesnej dobe pri takych modernych ultrazvukoch obe deti povedali zle😂🤔
Moj druhorodeny chlapcek bol na oboch sonach na 90%dievca....nozickami prekryval pipik😊😊 aj tak som mala cudne nutkanie cele tehu ze to bude aj tak chalanisko...nedokazala som kupit nic ruzove...pri porode velky sok a pre mna aj velka euforia lebo som velmi tuzila mat dvoch chlapcekov😊
Do 20tt zakazdym mi bolo povedane ze chlapcek a po 20tt na uz druha doktorka povedala ze urxite to je dievcatko a bola som potom u viacerych na sone lebo som aj v nemocnici lezala a tiez mi potvrdili ze urcite.dievcatko.... takze velmi zalezi v ktorom tt vam zistuju pohlavie lebo mne to bolo tal vysvetlene ze zp zaciatku pohlavnr organy vyzeraju rovnako a bud sa dalej predlzuju a je z toho pipik alebo sa to zakrpati a je z toho cikulka resp ohambie.... 😉

ahoj.mne by starsom synovi a dcere potvrdili spravne ich pohlavie.no a pri poslednom tehotenstve mi 3 lekari v roznych casovych obdobiach tvrdili,ze to bude dievcatko a mame MATUSKA 🙂)))