Uvoľňujú vám miesto v autobuse?
Ahojte tehulky, zaujimalo by ma, aku mate skusenost v MHD. Uvolnuju vam ludia miesto bez toho, aby ste niekoho poziadali? Ja som momentalne v 31 tt a zatial mi uvolnili dvakrat (byvam v BA)... Tak ma len zaujima, ako ste na tom vy 🙂
@prasiatko30 to mas pravdu, ale je to vacsinou tak, ze naozaj tie bezdetne sa takto spravaju, alebo take, co uz maju odrastene deti a asi zabudli, co to obnasalo, ked boli male. Takych skusenosti mam habadej...dokonca napriklad som volala kvoli zruseniu objednavky do jednej nemenovanej firmy (internetova s oblecenim) a dieta mi pistalo vedla a ta zenska na mna normalne nahucala, ze jej duni v hlave, ci si decko neviem ukludnit 😕 ,,,a to nebola tesne vedla mna, ved aj ja som ju chcela pocut...ze ona ma tych telefonatov za cely den tolko, ze ju hlava z toho boli a este toto...mala som chut sa stazovat, ale nechala som to tak nakoniec.
mna nepustili v ba ani tehotnu v 7 mesiaci so spiacou 3 rocnou dcerou na rukach 😅 😅 ked nahodou ako tehulu ma pustili, tak starsie zeny. mladi muzi mali krky vykrutene na opacnu stranu pre istotu celu cestu aj ked som im tehu brucho az pod nos strcila... a ja sprosta som este v 5-6 mesiaci pomahala inym maminam s kocikmi
treba ludi okolo vychovavat. mlade baby este nevedia, ako im moze byvat zle, ked budu tehotne, chlapi maju pochopit, ved maju tiez frajerky, manzelky a starsie zeny teoreticky maju tehu za sebou, tiez im mohlo byvat zle. ked mi je zle (aj mimo tehu, po uraze atd), proste slusne sa spytam, ci ma nemozu pustit sadnut, ze mi je zle. a hotovo. nebudem predsa cakat, kym sa niekto zdvihne, to by som skor vystupovala v cielovej zastavke. minule som sla v eline s malou (3roky), vsetky miesta obsadene, prveho teenage som slusne poprosila, ci nam neuvolni... uvolnil a este sa aj ospravedlnil, ze si ma nevsimol, ze mam dieta (hladel cely cas do telefonu). nevadi, nabuduce si mozno vdaka mne vsimne inu tehotnu, resp s malym dietatom alebo staru babku! @sympa1 @cecil36 @lalai @eemmaa
Ja som tiez uvolnila miesto starsej pani,moc autobusmi nechodim ale akurat nastupili tri revizorky,jedna sa oprela vedla mna o tyc ako taka lesba,ukazala somjej listok vsetko bolo v poriadku,az ked som uvolnila miesto starsej panej o zastavku dalej,tak som isla dozadu na stojaka.A ta nechutna zenska -revizorka za mnou ,a ze preco som si odsadla!?Take nervy som na nu mala lebo mi listok skontrolovala este raz,potom som jej s nervami odpovedala ,ze preco.!
@marthuska nooo tak ja som teraz isla s malym na rukach (1 rok) autobusom tiez plny a vacsina boli mlady ludia a jediny kto ma chcel pustit sadnut bol stary pan o palicke tak som podakovala ze nech sedi ved som isla iba 2 zastavky a ty mlady sa radsej kukali inde len aby na mna nemuseli pozriet

@nefertitka ale vies co je na tom najsmutnejsie teda aspon pri tom lietadle ze taketo neprijemne su zeny voci zenam - fakt niekedy sa az cudujem ake dokazubyt zeny krute voci inym zenam 😅