Už to viem
Včera som zistila že som tehotná a veľmi ma to potešilo pretože dlhé roky sme sa snažili a stále sa nám to nepodarilo tak si už šťastná užívam 1.týždeň tehotenstva
vela zdravicka 🙂 a gratulujem
@miushik765
Ďakujem len to bude ťažké lebo ešte študujem
@stanulienkat
Ďakujem
@zinuska0005 V 1. týždni byť nemôžeš, vtedy ešte žena ani nie je tehotná, si už minimálne vo 4-5 týždni, takže termín budeš mať skôr v apríli. Nahoď si sem 1. deň poslednej menštruácie:
http://tehotenstvo.academy.sk/
@zinuska0005 ja len pre info, ze ak si vcera zistila, ze si tehotna (v case meskajucej MS), tak budes skor 4 tt 😉
@belllinka
Ďakujem
Gratulujem a veľa šťastia 🙂
Gratulujem 🙂
@tyelde
Ďakujem
@maja1703
Ďakujem
@zinuska0005 jeej gratulujem z celeho srdca. Je super ze sa Vam to podarilo 😉 Vela zdravicka prajem 😉
Blahoželám a prajem krásne tehotenstvo a zdravé bábätko. 🙂
Veľká gratulácia!!!!
Vsetko dobre,nrch drobec rastie v brusku do krasy🌸🌸
Gratulujem ti zo srdiecka!
skvela sprava.. tesim sa s tebou. Dietatko je radost
gratulujem! presne tuto euforiu som zazila pred 4 mesiacmi, je to krasny pocit! a presne ako hovori Renimac, budes uz isto minimalne v 4.-5. tyzdni 🙂 Takze uz si v druhom mesiaci 🙂 Ale to bezi, co? 🙂
Niet v živote krajšej a lepšej správy ako správa o bábätku. Držím palce aby všetko prebehlo bez problémov... 🙂
@mirka_a_hrasok
Ďakujem
@gir
Ďakujem
@annadan
Ďakujem
@misel0806
Ďakujem
@emmusska
Ďakujem
@michellia
Ďakujem
@sugarfree999
Ďakujem keď si predstavím že pred pár mesiacmi som plakala že nebudem mať deti a teraz sa už veľmi teším len sa bojíme lebo sme ešte s manželom veľmi maladý a študujeme
@1radula1
Ďakujem
@zinuska0005 drzim palce, u mna je to rovnako, ja tiez studujem a este som aj v cudzine bez pomoci rodicov, babiciek a podobne, tak to bude zabava! :D
@zinuska0005 Gratulujem !!!
@sugarfree999
Ďakujem a veľa šťastia

Gratulujem 🙂