V 21tt stále necítim pohyby bábätka.
Ahojte viem ze tu je kopec diskusii na tuto temu no naprik tonu by ma to zaujimalo zacala som 21tt. A akosi stale necitim pohiby babetka😕😯na sone je vraj vsetko v poriadku aj kopka malicka len akosi to ja nepocitujem je to normalne? Ci skvor sa poinformovat u mojej gyn.dakujem
@katarinakacka1993 treba vydržať... Trpezlivosť 😊
v podstate ja som toto riešila pri prvej tehotnosti. Neustále som bola v strachu že niečo nie je v poriadku a nevedela som sa dočkať každej kontroly u gynekologičky kedy mi povie že je to v poriadku. Prvé pohyby som ucítila až v 28tt. A tak ako bola malá pokojná v brušku tak bola pokojná aj po narodení ♥ takže stáva sa aj to, že pohyby ucítiš neskôr ako je bežné. Určite je všetko v poriadku.
@katarinakacka1993 Ahoj 🙂 Snáď ta aspoň trošku ukludnim 😉 Tiež som aktuálne tehotná (30tt) a pred par týždňami som riešila presne to, čo ty. Doslova ma už chytala panika. Nemáš náhodou placentu vpredu? Ja áno, čiže ma moja lekárka upozornila, že pohyby prídu neskôr. No i tak som bola z toho nervózna. Prvé pohyby prišli niekedy v 23tt a aj to slabučké, musela som fakt doslova striehnuť.
Ak ti môžem poradiť (nie vždy to pomôže, no za skúšku nič nedáš). Zjedz alebo vypi niečo veľmi sladké (samozrejme len ak nemáš problém s cukrom) a ľahni si na chrbát úplne rovno bez podušky pod hlavou. Takto striehni aspoň hodinku. Niekedy sú po sladkom bábätká oveľa aktívnejšie a výraznejšie kopkajú (poradila mi to sestrička u mojej gyn a na naše bábo to funguje) 🙂
@mima172 dakujem krasne😊nedockava som uz som si namyslala aj ze bude malicka akosi lenivucka heh😊☺ano presne to mam aj ja tak ze mam placentu vpredu asi fakt treba len pockat ked idem na vysetrenie tak kopla osto sest len ja to este necitim ale vyskusam radu urcite☺
@katarinakacka1993 chce to len trpezlivosť 😉 ja som 24tt a teraz som konečne začala poriadne citit 😍 aj muž keď chytí brusko

@katarinakacka1993 čoskoro budeš cítiť neboj sa je to normálne....len teraz si v období kedy to budeš začínať pociťovať....najprv len niečo ako bublinky v bruchu resp. po črevách....😉