icon

V akom týždni vám robili Hamiltonov hmat?

bandova777
7. apr 2020
brita7777
7. apr 2020

Myslim, ze na Slovensku sa robi po termine tesne a v zahranici az tak v 41tyzdni. Pocula som uz aj take, ze na Svk robili hmat mamicke, aj ked sa nespytali, ci mozu, v kazdom pripade mali by sa ta v prvom rade spytat, vysvetlit o co sa jedna, ale osobne by som do toho asi nesla, ja som na svoje babo cakala a rodila 41+5 tt a viem, ze mi bol v predstihu navrhnuty keby cosi az v 42tt, no zijem v zahranici..v ktorom si tyzdni, preco sa pytas ?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
elenatomasova
7. apr 2020

@bandova777 Jeminecky to prvý krát počujem,že také niečo existuje a to mám tri deti 😁

pracujucazienka
7. apr 2020

Ukončený 36 týždeň na poradni videl že som otvorená a spúšťa sa pôrod tak sa pýtal či môže dopomôcť 😉..maly sa narodil na druhý deň 5:26

pieksamaki
7. apr 2020

@bandova777
Na poradni bez opytania...bolo 4 dni pred vianocami...termin som mala na vianoce....ze aby som nelezala na vianoce v nemocnici.nemam mu to za zle.
Je to hmat na urychlenie porodu....

stanusenka
8. apr 2020

Mne to spravili pri dcére bez opýtania ešte týždeň pred pôrodom, nikdy viac... Druhý pôrod som mala omnoho horší ako prvý 🤦 a spravil mi ho v nedeľu doobeda a malá sa narodila až v utorok na obed, dva dni v bolestiach 🤨 a to ma ešte v pondelok vrátili z pôrodnice čo už to vyzeralo že to ide, v utorok som sa už bála tam aj ísť tak som šla až keď boli kontrakcie každé 2 minúty 😏

flowerbomb
8. apr 2020

@bandova777 Ja som rodila pred mesiacom.Mne to lekar navrhol v 39.tyzdni. Vysvetlil mi,ze vsetko uz mam pekne zmaknute a,ze porod sa po tomto vysetreni moze zacat hned,ale aj o 2 dni.Mala som na vyber a rozhodli sme sa s manzelom,ze nebudeme cakat. Bola som 39tt+2. Dosli sme rano o siedmej,spravil vysetrenie a odisli sme sadnut na kavu. Zacala som citit tlak ako pri menstruacii,ale nic hrozne. O 8.20 sme sa vratili a dali ma na monitor. Sestricka oznamila,ze uz mam za sebou 4 silne kontrakcie a,ze dnes urcite rodime. A na obed o 12.18 sa mi narodila mala. Takze od vysetrenia sme to zvladli za pat hodin. Inak pri tom hmate som necitila bolesti ako niektore zeny,ale len taky tlak ako pri gynekologickom vysetreni.Asi preto,ze uz bola mala pripravena....