V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
otěhotněla jsem v 25 na první pokus (jenže jsme o mimi přišli v 9tt) a za 3měsíce na to jsem otěhotněla znovu a zase na první pokus a už to vyšlo,takže doma máme našeho miláčka s rohama 🙂
prvy krat v 21 a teraz 36 roku
v 21, 23 a 34 a vždy na druhý pokus 😉
v 29 po 10 mesiacoch a v 31 omylom na prvy sup 😝 😀
plánovane v 29r. na prvý pokus s cieľom porodiť na svoju 30-tku a aj sa stalo presne na deň 😵 😵
V 22 na treti pokus 🙂
29 skoro omylem
ve 26 na první pokus jsem otěhotněla. Rodila jsem ve 27, ale tak od 18ti jsem dítě chtěla, jen nebyl tatínek. Jakmile první řekl, že jo, tak to klaplo 🙂
V 32 neplánovane a v 37 plánovane hneď na prvý pokus
Napoprvé ve 28 letech (1. těhotenství). Měřila jsem si bazální teplotu - znala jsem tedy své plodné dny a vyšlo to. 🙂
s prvym babatkom som otehotnela, ked som mala 25 a narodil sa, ked som mala uz 26 a s druhym babatkom som otehotnela ked som mala 28, aj sa mi narodil este ako 28-rocnej🙂
Ve 20 docela rychle, podruhé ve 23 letech taky plánovaně a rychle (nebrala jsem antiko takže to tak nějak vyplynulo) a potřetí ve 43 letech asi po 3 měsících - plánovaně - po vysazení antikoncepce 😉 🙂 .
A tenhle náš poslední "jedináček" je už naše poslední dítko (s jedním manžou). 😵
este na doplnenie, obidvaja boli planovani, prvy sa podaril na prvykrat a druhy na druhykrat, ale to som vedela pri druhom, ze sme sa netrafili do ovulky prvykrat🙂
Prvý 19 rokov neplánovane. Druhý 25 rokov neplánovane 😀
Poprvé v 26 napoprvé, podruhé v 29 také napoprvé🙂
Prvé v 19 - neplánovane, druhé v 22 - okamžite po vysadení HAK a tretie v 28 úplne neplánovane cez užívanie HAK :D
prve v 19 a druhe v 23,obidva neplanovane ,no teraz mam uz danu 🙂
Poprvé ve 22 na druhý pokus, podruhé v 25 neplánovaně (bohužel 13 tt potrat) za měsíc znova těhotná na první pokus 🙂
první těhotenství v 31 letech, otěhotněla jsem 4 měsíce po svatbě, ale nějak nevím na kolikátý to bylo pokus 😉 , my nic nezkoušeli, prostě se milovali až to jednou nebylo jen tak 😀 další už asi nebude, kvůli zdravotním důvodům, ale to zlato co máme doma, stálo za to
v 19-ti 😀
4 měsíce před 20 narozeninama jsem otěhotněla a v den svých 20 narozenin jsem se vdávala 🙂
otehotnela som vo svojich 19 rokoch na prvý krat a potom ked som mala 31 tiež na prvý krat 🙂
Ja v 27. rokoch, planovane, velmi som uz tuzila po babatku ;)
v 19 letech 🙂
v 19, kedže pred svadbou , tak sme to nechali na náhodu. To,že sa to podarí až tak skoro asi nečakal nikto z nás 🙂 😀
dozvedela som sa včera, že som pravdepodobne tehotná a mám 31 r.
No, jako prišlo to nečakane tesne po 25... ale taku mna musi byt vsetko necakane, inak, by som sa k nicomu nedopracovala 🙂
24 🙂)) Plánovaně .....:D
Otěhotněla jsem neplánovaně přes prášky ve 22, vím to asi tři dny 🙂

29 a na druhy pokus. Sli sme na dovolenku, mala som plodne dni a hovorim "idealne na otehotnenie". A stalo sa 🙂