V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
26 neplanovane na prvni "pokus" 😀
V 19 neplánovane a v 32 tiež neplánovane. 🙂
v 18ti neplanovaně ale jsem moc štastná 🙂
pri prvom ked som mala 25 na prvy pokus a pri druhom ked som mala 28 tiez na prvy pokus 😀
v 22 a 32tich rokov,zial skoncilo to stale samovolnym potratom,teraz v 33tich do tretice snad vsetko dobre 😉
....tak ja v 27 rokoch, hneď na prvý krát, a v 32 na druhý krát 😉, nezabúdajte však, že záleží na fyzickej aj psychyckej pohode oboch partnerov.
Prvykrat v 25.rokoch a druhykrat v 27. 🙂 po ploroku snahy 🙂
Ve 24 letech po 8 měsících snažení 🙂
ve 24 letech první cyklus snažení
ja v 19tich plánované na prvý pokus 😀 teraz chcem druhé bábo tak dufam že to bude tiež tak rýchle chi chi 😉
Já otěhotněla poprvé v 17ti po 6 měsících snažení, podruhé ve 24 letech po 7 měsících snažení a teď to vypadá, že jsem těhotná potřetí a to neplánovaně, nečekaně, ani nevím jak.... 😖
prvy krat v 19 neplanovane a druhy krat v 35 a viacmenej neplanovane...planovane 😀
v 21, 23 a 30 ... vždy na prvý šup 😀 plánovane ....
v 29. mesiac po vysadení HAK
já ve 27 letech po 10ti letech chtění ( nikoliv snažení ) když se našel tatínek, šlo to pak na první dobrou 🙂
23 let neplánovaně po 1 měsíci, nyní 28 let po půlročním snažení.
21 rokov po 4m snaženia plánovane
32 let, podařilo se hned v cyklu, kdy proběhla po vysazení HAK ovulace (po vysazení nejrpve byly tři cykly anovulační)
prvy krat neplanovane v 18 tke a druhy krat teraz v 20 tke planovane po cca dvojmesacnom snazeni 🙂
Poprvé ve 33 ihned po vysazení anti. Podruhé ve 36 plánoveně po půl roce snažení🙂
Ve 20 a plánovaně 🙂
Ve 25 letech, půl roku po vysazení HA
plánovane v 21tke na druhý mesiac snaženia
Ve 25letech po 10měsících od vysazení HA, ale snažili jsme se přerušovat aby byl prcek počatej až po plánované svatbě, jednou jsme přerušit zapomněli a hned bylo vymalováno 😀
ja som mala 32 a po riadnej drine.. cele to trvalo 3 roky.. druhe by som chcela buduci rok tak uvidime ci sa to podari..
mala som 22 a 5 mesiacov po vysadeni HA
ja som otehotnela hned po svadbe a mala som 21 🙂
prve 20, druhe 27 tretie v 36, ale potratila som a to sme sa v tom case on snazili 2 roky a stale sa snazime a uz je tomu 4,5 roka co sa snazime

ahojte baby...prve v 22 planovane po 2 mesiacoch snazenia, druhe v 24 planovane hned na prvy x 😎 😉 😉