V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
otěhotněla jsem v 25 na první pokus (jenže jsme o mimi přišli v 9tt) a za 3měsíce na to jsem otěhotněla znovu a zase na první pokus a už to vyšlo,takže doma máme našeho miláčka s rohama 🙂
plánovane v 29r. na prvý pokus s cieľom porodiť na svoju 30-tku a aj sa stalo presne na deň 😵 😵
ve 26 na první pokus jsem otěhotněla. Rodila jsem ve 27, ale tak od 18ti jsem dítě chtěla, jen nebyl tatínek. Jakmile první řekl, že jo, tak to klaplo 🙂
Napoprvé ve 28 letech (1. těhotenství). Měřila jsem si bazální teplotu - znala jsem tedy své plodné dny a vyšlo to. 🙂
s prvym babatkom som otehotnela, ked som mala 25 a narodil sa, ked som mala uz 26 a s druhym babatkom som otehotnela ked som mala 28, aj sa mi narodil este ako 28-rocnej🙂
Ve 20 docela rychle, podruhé ve 23 letech taky plánovaně a rychle (nebrala jsem antiko takže to tak nějak vyplynulo) a potřetí ve 43 letech asi po 3 měsících - plánovaně - po vysazení antikoncepce 😉 🙂 .
A tenhle náš poslední "jedináček" je už naše poslední dítko (s jedním manžou). 😵
este na doplnenie, obidvaja boli planovani, prvy sa podaril na prvykrat a druhy na druhykrat, ale to som vedela pri druhom, ze sme sa netrafili do ovulky prvykrat🙂
Prvé v 19 - neplánovane, druhé v 22 - okamžite po vysadení HAK a tretie v 28 úplne neplánovane cez užívanie HAK :D
Poprvé ve 22 na druhý pokus, podruhé v 25 neplánovaně (bohužel 13 tt potrat) za měsíc znova těhotná na první pokus 🙂
první těhotenství v 31 letech, otěhotněla jsem 4 měsíce po svatbě, ale nějak nevím na kolikátý to bylo pokus 😉 , my nic nezkoušeli, prostě se milovali až to jednou nebylo jen tak 😀 další už asi nebude, kvůli zdravotním důvodům, ale to zlato co máme doma, stálo za to
4 měsíce před 20 narozeninama jsem otěhotněla a v den svých 20 narozenin jsem se vdávala 🙂
otehotnela som vo svojich 19 rokoch na prvý krat a potom ked som mala 31 tiež na prvý krat 🙂
v 19, kedže pred svadbou , tak sme to nechali na náhodu. To,že sa to podarí až tak skoro asi nečakal nikto z nás 🙂 😀
No, jako prišlo to nečakane tesne po 25... ale taku mna musi byt vsetko necakane, inak, by som sa k nicomu nedopracovala 🙂

29 a na druhy pokus. Sli sme na dovolenku, mala som plodne dni a hovorim "idealne na otehotnenie". A stalo sa 🙂