V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
31 let, na druhý pokus 😉
v 19-ti neplánovaně,v 24 plánovaně a teď v 28 neplánovaně.Ale všechny děti milijeme stejně 😉 .
milujeme 😀
v 25 a v 31
32 a 34 rokov
25 - neviem ako sa to podarilo ale vzdy som chcela mat prve v 25 a ltt to stiham 🙂 najskor sme chceli a "snazili sa" a neslo to a potom sa nam zmenili plany ohladne byvania tak sme to nechali tak ze az ked postavime domcek a vtedy to prislo ako blesk z jasneho neba...a velmi sa tomu tesime a nevieme sa dockat kedy bude to malinke medzi nami 🙂
Ja v 23-ke a neplánovane.
ja v 28 na festivale s priatelom pod parou. davali sme si "pozor" ale nase zlato moc milujeme a nemenili by sme!
Ja v 24 po štyroch mesiacoch a v januári bude drobec na svete 🙂
Ja v 32 - plánovane a na prvý šup
😉
Ja som otehotnela v 19-tich, a malinka sa nam narodila presne na moje 20-te narodeniny 🙂 bola moj najkrajsi darcek v zivote! A nas malinky teraz v 22-ke 🙂 a sme stastny ze ich mame, lasky nase 🙂 a som stastna ze som maminkou 🙂
Ja v 21 plánovane na tretí šup 🙂 ale bohužiaľ, v 41tt pri pôrode nám naše dievčatko umrelo :(
1x - 25 rokov, 2x 31 rokov 🙂
ja prve 31 po 6 rokoch snaženia a druhe 37 po KET
ako 24 rocna po 16 tich mesiacoch snazenia
1.dieťa - 28 rokov, 2.dieťa 2 týždne pred 34 😵 😵 😵 obidve plánovane...prvé po mesiaci čakania a druhé na prvé plodné dni..... 😵 😵
S prvým som otehotnela v 25 rokoch a keď sa malá narodila mala som 26, s druhým so otehotnela v 30 a keď sa narodil som mala 31rokov 🙂
V 33. po 5 rokoch snazenia 😅
Ahoj ja som otehotnela v 27 po asi 5-rokoch snaženia bohužial po 2 anjelikoch v nebíčku.. ☹
v 37 rokoch, po 5 IVF a 2 zamlcanych potratoch, 7 rokoch snazenia. teda otehotnela som skor, ale nedonosila
prvykrat v 25.r. na prvy pokus a teraz druhe este v brusku v 31.r. tiez na prvy pokus (v plodne dni samozrejme)
Ako 20 a 23 rocna, planovane na sup. Potom pol roka po porode neplanovane, no a teraz po 11 rokoch uzivania HAK a 4 mesiacoch snazenia ako 38 rocna.
Prně ve 24 podruhé ve 29 a po třetí v36 letech.Všechny hned napoprvé 🙂
otěhotněla jsem po roce snažení v 27 ale těhu nedopadlo dobře, podruhé také ještě v 27 po 4měsících snažení a už bylo vše ok 🙂
poprvé ve 22 2.měsíc snažení a podruhé ve 27 taky 2.měsíc
29 a 30. 🙂
Prve teraz v 31. Ked porodim budem mat 32
22, 24, 30 a 33 nyní, vše plánované 🙂

Ja som otehotnela v 24. Neviem na koľký pokus, pretože sme to nesledovali - len sme si povedali, že bábenko chceme a necháme tomu voľný priebeh, žiadne špeciálne počítanie plodných, či neplodných dní 😉 Malinký sa narodil, keď som mala 25 🙂 Teraz mám 26 a ozaj veľmi veľmi by som si priala, aby sa nám rovnako bezproblémovo podarilo aj druhé babätko 😵