V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
otehotnela som v 21 r, porodila 22 r, (23.09:2009) a teraz čakám druhé mimčo v 25 r a rodit budem v 26 🙂
V 30, 34 a 38 - na prvý šup, raz dokonca bezprostredne po potrate. To nemá byť vychvaľovanie, ale povzbudenie pre všetky snívalky. 😵 😵 😵
v 26..poprvé a zatím naposledy🙂
21 rokov som mala
@syslica moc zdravím a gratuluju k dalšímu syslíkovi na cestě, to je báječná zpráva... Pamatuju si Tě z dřívějška, vím, že jste miminko moc chtěli, svého času to měla být syslinka, ne? Každopádně, holka nebo kluk (vždyť je to přece fuk), mám velkou radost, že se zadařilo, přeju pěkné svátky jara a hodně zdraví!!!
otehotnela som v 19 r. .../tehotenstvo a porod bez problemov/ a potom po 3 mes. snazeni v 26 r. .../rizikove tehotenstvo ale porod bol perfektny 😉 /
prvé v 19r a druhé v 21r.
V 36. rokoch s dvojickami po 9.pokuse IVF a 10 rokoch chodenia po lekaroch. 😝
s dcerkou 27 a so synom 30, momentálne chceme tretie dieťatko a to riešime v mojich 33 😉
24,28,33,to tretie ani neviem ako 🙂
28
v 31r. 😵 na prvý šup plánovane 🙂
S malou v 19 porodila som v 20 a teraz mám 21 a vyzerá to tak ze bude druhé 🙂 Obe planovane 🙂
29 rokov po 3 mesiacoch snazenia...
v 25ke som vysadila antikoncepciu, tristvrte roka sme si s manzelom davali pozor a ked sme sa rozhodli ze chceme babo, podarilo sa na prvy pokus 🙂
v 25,ale snažit jsme se začali už když mi bylo 21 🙂
Otehotnela som v 16 porodila v 17. Aj napriek tomu som najšťasnejšia 🙂 Po roku približne...
ja som mala 23, v auguste sme sa dohodli s priatelom ze prestanem brat antiku a pocas vianoc som otehotnela 🙂
ja som mala 27, po výške bola svadba a potom sme si povedali, ze sak co podme na to.. a hned bola ruka v rukave. 🙂 osobne nelutujem, užila som si mládí, výblaznila som sa a teraz sa tesim z maleho. ale myslim,ze v tejto dobe, nie je podstatne, ze kedy... lebo co vidim, alebo pocujem... radsej skôr ako neskor,lebo človek nevie čo v živote stretne... 😖
24r,26r,28r,31r.prve tri dievcata a stvrty chlapec
Já jsem otěhotněla ve 25letech a ještě ve 25 jsem stihla potodil🙂 Malá se narodila 7.2 a já 7.3 😀
V 18 a v 19 som rodila 😀
v 25...som rodila
ja v 26. som otehotnela a rodit dufam budem už v 27. 😀
První ve 27 a druhé 29.
Prvýkrát som otehotnela, keď som mala 30 r. a bolo to po roku snaženia, druhýkrát som mala 36 r. a taktiež po roku snaženia.

Prvy krat v 28, druhy v 30-tke. Vzdy na prvy sup 😉