V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Prvý syn 21 a druhá dcéra 37
Plánovane v 19. a to na druhý cyklus snaženia a druhý krát v 21. tiež plánovane na druhý cyklus snaženia. 🙂
Ve 23 po ctyrech mesicich snazeni,planovane.
Je mi 37 let a otehotnet mi trvalo 2 mesice. Myslela jsem, ze mi to vzhledem k veku bude trvat roky, takze jsem byla moc rada, ze to vyslo takhle brzy. 🙂
já otěhotněla ve 23 napoprvé
Ja som otehotnela v 18 plánovane hneď na prvýkrát,bohužiaľ to skončilo potratom a hneď po mesiaci som otehotnela znovu
Prve dieťa v 19 a druhé v 27 porodila som v den svojich narodenin +- 20 a 28
24 rokov a nebolo to plánovane🙂
20rokov .
22
me se povedlo otehotnet hned asi mesic po tom co sem se nastehovala k pritelovi bylo mi 23 ted mi je 25 a otehotnela sem hned prvni mesic po vysazeni antikoncepce.
prve bolo 22 druhe 24 tretie 26a stvrte bude 28.takze kazde dva rocky.
prvé v 22 a druhé v 30
v 32 planovane - neplanovane (nechali sme to na osud 🙂 resp. na nahodu) po asi 3 mesiacoch po vysadeni HAK. 🙂
V 18. poprvé. 🙂
22 rokov
V sobotu bola svadba a vo štvrtok som otehotnela 🙂
@jania023 To příjde 🙂
ahojte....ja som skoro vždy na prvy ,,pokus,, v 21....24.....29.......35........38?....este cakam na testik,lebo zatial mam len duchov.....že vraj som ako naša hruška v zahrade...ta rodi každy rok od kedy si pamätám.. 😀 😀
prve babatko v 30tke, druhe v 32jke.
@ivanakr 5 deti🙂? aspon niekto sa stara o rast nasej populacnej krivky🙂
prve v 22, druhe v 26 🙂
34
prvý krát som mala 26 rokov bez nejakého úmorného snaženia náhodou, druhý krát 35tke po 5 rokoch snaženia 😉 obaja sa narodili 16. septembra s rozdielom 9 rokov 😀
prvé 23, druhé 27 obe na prvý krát 😉
Prvykrat som otehu v 23 rokoch, druhykrat v 26 rokoch
prve 16,5 druhe 20
V 36 presne po 2 rokoch snazenia a pomocou IUI 🙂
27
Tak myslím, že tu jsem asi úplný exot. Poprvé po asi 5 letech snažení, po 1. KET v 38 letech.

29 rokov na treti pokus 🙂