V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
27 a 29 - na prvy pokus 😉
27 rokov na prvý raz, 32 rokov na prvý raz, 33 rokov ( teda 6mesiacov po druhom pôrode) na prvý raz - no zač.4mesiaca som potratila :(
poprvé tři měsíce před 21.narozeninami, neplánovaně, teď 24 let, plánovaně po 8 měsících snažení
23 neplanovane🙂
24 🙂
@happy8051 mala si aj MS ? Lebo ja som este nemala od porodu, tiez kojim.. 🙂
19 rokov som otehotnela a uz mam dve deti a mam 24 rokov
23 rokov, na prvy krat 😊
Ve 31 letech po 4,5 roce snažení o mimčo. A dnes už můžu říct, že jsem ráda, že to bylo v tomto věku, kdy si to moc a moc užívám 😉 . Přišlo to tak, jak to bylo nejlepší 😉 .
poprvé ve 29 letech..nyní po sedmi a půl letech je to tu zas 😉
21 ale podla mna dost skoro, ale teraz mam malu ako mladsiu sestru 🙂 ktoru som nikdy nemala. 🙂
22 a 24 🙂
23, ale mala som necelé dva mesiace do narodenín takže už skoro 24 ročná...
ja v 19otehotnela a v 20 som porodila a hned v ten den ked som otehotnela ako som to teraz uz manzelovi povedala . mozno to bolo prostredim🙂🙂 otehotnela som v parizi
první dítko 27 let... nyní čekáme druhé a je mě 29 let 🙂
Mala som takmer 33, zistili sme to v den manzelovych 39. narodenin (a desat dni pred mojimi 33. narodeninami). Nesnazili sme sa, neplanovali sme, nic. Stalo sa v den sobasa, po siestich rokoch spolocneho zivota. Proste sa raz posmyklo a to posmyknutie ma aktualne pat mesiacov. :D Aby tych "nahod" nebolo malo, maly sa narodil v den 40. vyrocia svadby mojich svokrovcov. Brali sa, lebo svokra cakala mojho manzela. :D A ze zivot nie je vtipny :D
po 5 měsících v mých 26 letech
ve 28 letech a hned na první pokus, mimi jsme plánovali a já měla strašnou radost. další mimi bych chtěla za čtyři roky, bude mi 33, tak snad to pujde jako u prvního 🙂
36
35 asi po 3 mesiacoch snaženia 🙂
28 na prvy pokus a 31 taktiez len na jeden pokus :D
V 17tich 🙂 mam teras 20 a dvojrocnu dcerku
Ve 27 letech po skoro roce snazeni
29 na prvy sup . bola naplanovana na moje narodky 🙂
19, na prvý šup, plánovane
V 19 v 23 a teraz v 30
Prvý krát som otehotnela, keď som mala 21 rokov - rok sme sa snažili 🙂 a druhý krát som otehotnela v 23 rokoch a to sa nám podarilo na prvý šup 🙂
1x v 31rokoch neplanovane a 2x v 35 planovane na prvy vrz ! 🙂 a snad sa na prvy sup zadari aj do tretice... 🙂
20, 31, 37 🙂

Já jsem otěhotněla ve 21, nyní mám 22 a týden do termínu porodu 😉 🙂