V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Mesiac po 20ke, planovane a na prvy sup 🙂
Prvý krát v 28 po ôsmych mesiacoch snaženia, druhý krát v 31 po troch mesiacoch a tretí krát v 33 rokoch a ani som nevedela ako, aj keď plánované bolo, ale ešte sme chceli asi rok počkať. 🙂
Aj 25 rocna, aj v 33..rokoch...oboje oki
V 28 letech prvni 🙂 druhe chceme do mych 30 ti 🙂
poprvé v 21 letech, neplánovaně, ale mimčo bylo chtěné
V 24 neplanovane
24r. planovane a po 4mesiacoch sa podarilo 🙂
v auguste mam 31 rokov, babo sa ma narodit niekedy v septembri a snazili sme sa 2 mesiace po vysadeni tabletiek🙂
Prvy krat v 27, hned v prvy mesiac, druhy krat v 30, hned na prvy krat, treti krat v 33 po 6 mesiacoch snazenia, ale ukoncilo sa to samovolne 7 tyzdni, naposledy v 34 po jednom pokuse🙂 ale troch mesiacoch cvicenia (na posilnenie panvoveho dna). Vzdy planovane.
otehotnela som v 24 ale predchadzalo mi tomu dost zufale obdobie.2 roky sme sa s manželom snažili a stale nič, uz som si casom zacala aj namyslat ze nieco nie je v poriadku bud u mna alebo u manžela ale moje vysledky a vysetrenia boli vsetky v poriadku tak som patrala dalej. A taka poznamocka : baby v praci mi raz poradili ze ked manžel vela fajci a nedari sa nech skusim kupit v lekarni obycajny VITAMIN E a nech manzel kazdy den jednu kapsulku vypije.Ze to aj ten nikotín v tele odstranuje ci ako.....a poviem vam zabralo to otehotnela som a baby v praci mali pravdu
Prvně jsem otěhotněla ve 24, ale potratila jsem a teď podruhé je mi 25 a snad už se to povedlo.
Ve 20ti plánovaně 🙂
Dobrý den maminky,
potřebuji vyplnit dotazník na výzkum o rodičovství. Je nutné sehnat velmi velmi velmi mnoho Účastníků, proto jestliže jste matka žijící s dítětem a partnerem v jedné domácnosti, prosím vyplňte tento dotazník. V jiném případě sdílejte co to půjde....Budu vám neskonale vděčná!!!!! Děkuji, Káťa Macháčková
Jestliže se vám nedaří zobrazit nebo odeslat tento formulář, můžete ho vyplnit v režimu online.
https://docs.google.com/forms/d/1X5A70KRBj4OveW...
"verzia jedna" - 29 po parmesacnom snazeni, o rok a pol potrat, 5mes. potom na prvy krat "verzia 2" na svete 😎 par dni pred 32
První dítě ve 28 (početí i porod), druhé dítě je na cestě a nyní mi je 30.
29 prve,34 druhe...
prve dieta 21 🙂 neplanovane ale zato omnoho viac milovane 🙂
20 a 23 🙂
29 a 36
este dodam obe na prvu supu,1 neplanovana,2 planovana 😉
29
V 18 naprvy krat - planovane 🙂
24 a neplánovaně 🙂
V 21, 23 a 38🙂 Vzdy lahko a hned... naposledy ked padlo rozhodnutie tak uz ani nestihol prist dalsi menzes 😅
v 19 po dvou měsících co jsme si přestali dávat pozor, a v 28 po skoro 3 letech co jsme chtěli😉
28 a 33 😉
ja v 26r
27 a na první pokus 😀 jsme si řekli, že to zkusíme na dovče v Chorvatsku a ono to fakt vyšlo 😀 takže plánované...
ja po 4 mesacnom vstahu v 22 rokoch

ja som otehotnela v 34 hneď na prvý šup...to síce nevyšlo...dva mesiace po kyretáži sme sa rozhodli že skúsime a zase som otehotnela hneď na prvý šup 😀