icon

V akom veku ste otehotneli?

lagunasa
22. máj 2012

ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!

lujziiik2205
24. jan 2014

v 24, v 25 som porodila, nic sme neplanovali, jednoducho sme tomu nechali volny priebeh a podarilo sa 🙂

wendy_
24. jan 2014

V 27 a jeden pokus stacil
V 29 prvni mesic poradneho snazeni, pred tim jsme se dva mesice zkouseli snazit, ale kdyz s manzelem nejste behem ovulace ani ve stejenm meste,tak se to asi jako snazeni moc neda brat 🙂
V 32 prvni mesic snazeni, pred tim jsme se dva mesice nebranili otehotneni

mica11
24. jan 2014

prvé v 19 , potom v 24, tretie v 29, štvrté v 39, ale o to som Bohužiaľ prišla ☹

martinahost
24. jan 2014

Otehotnela som v 23 a malá sa narodila v 24r. Ani sme dlho neskušali, podarilo sa hned na prvýkrát 🙂 Nejak sme začali pocitovat že už by sme chceli miminko. Všetci mi vraveli, že som ešte mladá nech si užívam života že mám čas, ale ja som to cítila inak 🙂 Druhé by som chcela stihnut do 30-tky 😉

lina7
26. jan 2014

Ja v 33 rokoch po troch mesiacoch snazenia, ale bohuzial s nepeknym koncom a po dvoch mesiacoch od kyretu znova. Som asi v 5 tt, tak dufam, ze to bude vsetko v poriadku.

23petka
26. jan 2014

ja v 23rokoch,som tehotna 6tt+0,tak dufam,ze bude vsetko v poriadku...

bibuska22
26. jan 2014

@lujziiik2205 ahoj, môzem sa opýtat Vás aj iných maminiek, nikdy tomu nerozumiem, ked niekto napise, ze nechali tomu volny priebeh, ze nič neplánovali, co to znamena? dakujem za odpoved 🙂

ketrin12
26. jan 2014

no moja znamená to asi to že že ak sa im aj napríklad nedarilo nechodili po žiadnych doktoroch alebo vyšetreniach ani neskušali nejaké iné metody proste to ako to časom príde no dufam že som trošku pomohla ak bude treba tak kludne napíš ak budeš mať nejaké otázočky ešte.

angelgirl19
26. jan 2014

Prve planovane 23 som otehotnela babo sme chceli vysadila som antiku prestala.fajcit a zacala.zdravsie.zit po pol roku sa zadarilo ... uz by som aj po druhom tuzila ale este pockam rocik 2 nemam este.odvahu

lujziiik2205
26. jan 2014

@bibuska22 bavili sme sa s priatelom ze by som urcite chcela dieta, tak sme iba prestali pouzivat ochranu a do mesiaca som bola tehu 😀

bibuska22
26. jan 2014

@lujziiik2205 dakujem za odpoved 🙂 toto ja už považujem za "snaženie" v podstate 🙂, lebo ste ho chceli a nebránili ste tomu nijako 😀 vždy ma zaujímalo, že ako sa tomu "necháva volny priebeh" 😀 takže asi takto nejako, dakujem za objasnenie 😉

ms28
27. jan 2014

moja zena otehotnela planovane uz po prvom tyzdni "snazenia" sa, ona mala 31 a ja 29. Dufali sme ze si budeme rok poriadne uzivat bez ochrany...a bac, hned na prvy sup

wendy_
27. jan 2014

@bibuska22 tak podle mne nechat tomu volny prubeh znamena nebranit se otehotneni,ale i nesledovat ovulaci, neupozornovat partnera,ze dneska by to mohlo vyjit a pod. Proste kdyz neni na to nalada,tak nevadi.

seedy
28. jan 2014

otehotnela som zrejme v den svojich 37. narodenin, po 2 mesiacoch snazenia, je to moje prve dieta a som stastna, je to moje zlaticko, aj ked s partnerom to nevyslo....

slunce22
3. feb 2014

Otehotnela jsem v 20, porodila ve 21,.... Ted mi v lednu bylo 22 a čerstvě jsem znovu těhotná dokonce se to stalo asi v na me narozeniny 😀 takže zrmejmě budu mít druhé mimi 🙂

henulkav
7. feb 2014

ja som otehotnela v 27 r. , prve babo, po 3 mesiacoch snazenia

alexandra1104
7. feb 2014

@lagunasa ahoj ja v 22 rokov nahodne bez snazenia

marta723
7. feb 2014

Ja prvýkrát v 18,mám krásnu dcéru,bolo to sice nie priamo plánované,ale nebránili sme sa tomu,tak sa narodila rok po svadbe. Potom sme sa rozviedli,mala som neskorej jeden dlhší vzťah,to mi bolo krátko po 30-ke,no ani po skoro 3 rokoch snaženia sa nám to nepodarilo. No a v 37 rokoch som si na našla priateľa a ako poviem,naprvý krát sa nám to podarilo,malý má teraz 3 roky.

kass86
14. feb 2014

Ahoj,
otěhotněla jsem ve 27 letech na druhý pokus a to po 12ti letech užívání antikoncepce. Ani se mi tomu nechtělo věřit. Jsme opravdu šťastní. Snad bude vše ok. Jsem teprve 8+2. Držte palce.

beatrice18
14. feb 2014

ja v 20 chceli sme sice o par mesiacov neskor no prislo to skor 🙂

veronika267
14. feb 2014

24 po asi troch mesiacoch snazenia sa 🙂

denisabi
22. feb 2014

V 21 po roku snaženia a 2. krát v 25-hneď po vysadení antikoncepcie 🙂 🙂 🙂

elisset
22. feb 2014

28 let hned první měsíc po vysazení 🙂 antikoncepci jsem brala 13 let

terezkazuzana
22. feb 2014

@lagunasa Ja som otehotnela v 16r.,náhoda!!!Myslela som,že sa naši zbláznia.Porodila som v 17r.Druhý raz v 35r.hned po vysadení antikoncepcie.Mám takmer 3roč.dcérku a 21roč.syna........a už dosť!!!

ksimberova
12. mar 2014

Ja v 39 po 3 letech snažení, dvou IVF a nakonec přirozeně ... Je to prvni, a jsem cca 11tt.

sylvial
12. mar 2014

Ja som otehotnela v 35 po polročnom snažení, ale dosť som si malú i vyplakala. Je to naše prvé dieťa a je veľmi zlatunká i keď často býva zlá. Mala som sekciu, ale to len preto lebo malá sa vôbec nechystala na svet a ja som už bola v riadnej depresii.

nely459
12. mar 2014

20, planovane 🙂

afrika
12. mar 2014

teraz v 29 rokoch a 5 tehotenstiev predtím (potraty) v 23, 24, 25, 26 a v 27 rokoch - tieto tehotenstvá boli prevažne po IVF

micka1
12. mar 2014

poprvé jsem otěhotněla ve 30 po 4 letech snažení a dvou IUI. Po dvouletech jsem se rozvedla a s nynějším manželem jsem otěhotněla v 35 letech po třech měsicích snažení. Nyní jsem opět těhotná po roce snažení. 🙂

pet.s
12. mar 2014

Poprvé jsem otěhotněla téměř ve 40 po letech snažení, po 8 pokusech IVF, bohužel dopadlo to špatně ☹ po druhé jsem otěhotněla po 40, porodila ve 41 a Terinka je 10 IVF 🙂 užívám si to dítě naprosto jinak než ty dva velké. Vážím si každé minutky, kdy s ní můžu být. Jsem daleko klidnější, vyrovnanější, občas i unavenější, ale nic hrozného. Není mi líto, že nemám čas na knížky, na filmy, na kamarádky. Vím, že zase přijde doba, kdy na tohle všechno budu mít čas, a tolik, že mi to nebude milé...-((