icon

V akom veku ste otehotneli?

lagunasa
22. máj 2012

ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!

pajjaa
6. jún 2012

v 19 letech hned ten mesic co jsem chteli - ted je mi necelych 24 a druhe nejde takze uz se to resi s lekari

radun
6. jún 2012

Otěhotněla jsem ve 27 letech na první pokus a druhé dítě v 29 letech taky na první pokus.

zuzi0911
6. jún 2012

v18 neplanovali sme ale podarilo sa a druhe v 2O hned po vysadeni hak. takzev podstate na prvy sup 😀

naomi6
6. jún 2012

Na své 27. narozeniny jsem se dozvěděla, že jsem těhotná 🙂 Byl to ten nejkrásnější dárek

amandamath
6. jún 2012

32 a 33 na prvy

andelka
6. jún 2012

Poprvé jsem otěhotněla v 26letech, podruhé ve 28, v obou případech v prvním cyklu, kdy to bylo možné. Předtím jsme se sexu v plodných dnech vyhýbali, pak jsme si řekli, že už bychom i mohli mít rodinu (druhé dítě), tak jsme se přestali vyhýbat a pokaždé to vyšlo hned.
Před prvním otěhotněním jsem měla HA vysazenou rok a půl.

petrusew
6. jún 2012

Mám jedno a povedlo se na podruhé a to v 25letech.

zuzanalv
6. jún 2012

v 20-tke na prvy pokus ,v 23 na druhy a 31 na druhy pokus

lucka0808
6. jún 2012

26 rocna,po dvoch rokoch snazenia 🙂

ojika
6. jún 2012

Ahoj, otěhotněla jsem ve 26 letech na druhý pokus 😉 A to jsem byla obézní a lékařka mě strašila, že to asi jen tak nepůjde 😝

nasta55
6. jún 2012

Otehotnela som v 16 rokoch prvykrat, co nebolo vobec planovane po mesiaci a teraz v 23 rokoch planovane po 10 mesiacoch.

martaniana
6. jún 2012

ja som pri prvom otehotnela 27 ročná , hneď 1.mesiac snaženia a teraz pri druhom 30 ročná po 2. mesiaci snaženia..

mochenkaa
6. jún 2012

Týden před 24. narozeninama jsem objevila //, byl to třetí cyklus od rozhodnutí mít miminko.

deculko
6. jún 2012

prvy krat v 25 na druhy cyklus... v 6tt zamlcany potrat..., po roku sme este dva mesiace skusali a nic,ale potom sme sa uz rozisli..., potom v 28 na prvy sup a dietatko je krasne na svete🙂 a teraz dva cykly v 31 (za mesiac mam 32) a zatial nic...

althejka
10. jún 2012

29 rocna ,druhy mesiac snazenia

mijunik
10. jún 2012

Prvýkrát ako 29-ročná a druhýkrát ako 35-ročná, obidva razy nám to vyšlo na druhý pokus. 🙂

zvirka
10. jún 2012

Ve 26 po 6 měsících snažení, ale teda s tím, že jsem po vysazení antikoncepce měla problémy, než se mi obnovil cyklus, za těch 6 měsíců jsem menstruovala 2x.

dri
10. jún 2012

hojky,my po 3letech snazeni,zacli jsme, kdyz mi bylo 27. Oba jsme byli v poradku.zkouseli jsme UIU bez vysledku,pak jsme se na asistovane centrum vykaslali. do IVF jsme jit nechteli. otehotnela jsme prirozene v 30letech.

aduskatt
10. jún 2012

v 26 po 5 rokoch snazenia...teraz po 7 rokoch dalsieho snazenia sme to uz vzdali

fifitko25
10. jún 2012

V 30tke 🙂 po vyše roku snazenia a behania po lekaroch 😉

mandm
10. jún 2012

prvykrat som otehotnela v 27 rokoch hned druhy mesiac snazenia ale skoncilo sa to potratom ☹ . druhykrat som otehotnela presne o rok neskor, tiez druhy mesiac snazenia a dnes sa uz tesime z krasnej dcerky 🙂

ivigirl
10. jún 2012

v 21, 29 a 39 letech 😉 pokaždý přírodně

monika1091
10. jún 2012

tak ja som otehotnela v 22 r. ale porodim ako 23r..... a snazili sme sa o to asi viac nez pol roka.... a to som uz myslela ze sa nieco so mnou deje....alebo s partnerom ... sla sranda ked som sa mu zacla vyhrazat ze pojde k lekarovi ... tak o tyzden dva sme zistili ze cakam malu.... :-P ..... ale nebrala som ziadnu antikoncepciu ..... ani nic take..... ale myslim si ze mi pomohlo po tutu-mutu spravit sviecku aby to stieklo tam kde ma.. :-P ano viem smiesne ale zaucinkovalo to :-P ....

danjelca
10. jún 2012

31 na prvý pokus 🙂

monika1091
10. jún 2012

este by som sa chcela spytat ked ste otehotneli hned vam meskala menstruacia?..a vedeli ste ze ste tehotne?.. alebo vam pokracovala este enjaky ten cas menstruacia... lebo mne sa hned pozastavila na dlhych 9 mesiacov... hoc aj viac :-P

maranat
10. jún 2012

v 18tich pri uzivani antikoncepcie po pol rocnom vztahu.

anetkaadamko
10. jún 2012

otehotnela som ako 27 ročná hneď druhý mesiac..........a vedela som to hneď, asi týždeň pred vynechaním.........proste som z ničoho-nič nemohla celé noci spať, nemohla som leažať na bruchu, boleli ma prsia....mala som zvýšenú teplotu, mala som pociť, že na mňa lezie chripka.....mala som také závraty......a až potom mi nedošiel menzes........test som si robila iba na pamiatku :D ......cez tehotenstvo som ani raz nezvracala.....ale bolo mi strašne zle, ani to neviem opísať, tak duševne.........zlá atmosféra v práci......som to tajila až do 6-7 mesiaca...........nemala som žiadne brucho :D...som sa vydávala na začiatku 7. a nikto si nič nevšimol......malý sa narodil o 3 týždne skôr.........ale mal 3800 a 52 cm.....Menzes po pôrode som dostala hned po šestonedelí.......Okrem toho som bola 5 týdňov po pôrode na kyretáži.....doktorka prehliadka, nechala mi tam kúsok placenty.....hrozný zážitok, neprajem nikomu zažiť....

sarifa
10. jún 2012

Ja som otehotnela v 27 ( ale babo budem mat ked budem mat 28 🙂 ) My sme sa snazili pol roka.Ja som uz aj stresovala pretoze ked bol moj priatel mladsi povedali mu ze je pravdepodobne ze nebude mat deti.Ja som ho poslala k lekarovi a povedali mu ze je vsetko v poriadku..(o par tyzdnov som otehotnela).naozaj som netusila ako dlho clovek musi skusat aby otehotnel ..vzdy som si myslela ze je to lahke. Uz som aj prestala dufat po tych par mesiacoch.Ja som sa stale testovala ci som tehotna takze som otehotnela predtym nez som mala dostat menstrulaciu...a nemohla som tomu nejak uverit 🙂

kikimaruska
10. jún 2012

První syn ve 23 letech (24 porod), snažení žádné, byl neplánovaný a byl přes HA. Nyní je mi 28, snažíme se už 5 měsíců a stále nic...

afra
10. jún 2012

Neplanovane v 26. rokoch 🙂 Ale nic krajsie sa mi stat nemohlo 🙂