V ktorom týždni sa dá už ísť na 3D-4D sono?
rada by som vedela kedy sa tam mozem ukazat, lebo pri minulom tehotenstve som bola nejako mesiac pred porodom a to uz bolo vraj neskoro.. tak teraz by som si to uz nechcela nechat ujst (:ak ak vie niekto, kde v okololi Ziliny, ci Kysuského N. Mesta sa to da, budem velmi rada.Este raz dakujeem (: 😝
8808: Ahoj, myslim, ze MUDr. Hartel v Ziline ma urcite 3D sono a na 99% aj 4D sono, ja idem v utorok 🙂 neviem ako to je, ked nie si jeho pacientka. ale predpokladam, ze za poplatok by nemal byt problem ti ho spravit. Skus im cinknut a uvidis 🙂 inac mate perfektny datum 14.2. moj brat sa tiez narodil v rovnaky datum 😉
ja som bola uz aj v 13 tt...babo bolo malinke ale bol to zazitokako si 6 cm babo cumla palcek...a este sme stihli v 19 tt a potom som bola do porodu v nemocnici kde take sono nemaju ☹
Dá sa ísť, kedy chceš. Otázka je, čo tam uvidíš. My sme boli v 13tt, 22tt a 32tt. V 13tt vidieť ksásne celého maličkého človiečika, v 22tt tváričku, v 32tt už je to trošku náročnejšie, ale črty tváre sú jasnejšie ak budete mať šťastie a mimi sa neschová do placenty :D
mna objednali v 27tyzdni myslela som si,ze je to neskoro,ale zevraj tak kazdej robia.takze asi v kazdej nemocnici rob ia inak
My sme boli v 18tt, bol to síce krásny zážitok ale keby som išla druhý krát tak určite až cca po 20-22 tt. 😉
Ja som mala ešte jednu nevýhodu že som mala placentu na prednej brušnej stene a malá sa nám moc neukázala
Ahoj babule ked je placenta na prednej strane tak sa neda robit 3Dcko alebo ako? Ja som sa dnes pri amnio dozvedela ze ju tam mam ☹
ahojky od toho 20 -24 tt sa odporuca, ja som bola na 4D, v pohlavi sa sice sekli, ale mam doma krasne DVD, ktore si sem-tam kuknem, robi sa aj ked je placenta vpredu, ja som mala vpredu a lekar mi povedal: tak dokonale 4D som este nevidel u zeny co ma placentu vpredu, povedal, ze je nadherne, ako babo vidno, hoci je placenta vpredu 🙂 spytal sa ma, ci si moze aj on spravit DVD, lebo on za celu svoju karieru nevidel, ze by babo bolo tak super vidno cez placentu 🙂 ale hacik bol v tom, ze nozky mal tak prekrizene, ze pan doktor povedal, ze to bude asi dievcatko, bola som na nom 2 krat kvoli pohlaviu a 2 krat povedal, ze dievcatko, a potom ten jeho vyraz prekvapeny, ked sa mi narodil chlapec - on bol aj pri porode 🙂
ja som bola v 22 tt na 3D/4D sone a mam placentu vpredu a fotecky boli nadherne 😵 😵 😵
Ja som bola v 15. tt (to vidno krasne cele babatko, pre mna to bol neuveritelny zazitok, mala 10 cm a uz sa normalne odrazala od mojho bruska a skakala, zohynala nozky, fakt krasne) - asi takto: http://ela.balat.sk/images/gallery/fazulka/V-br... a potom v 25. tt, to uz zas vidno krasne crty tvaricky - asi takto: http://ela.balat.sk/images/gallery/fazulka/V-br...
a gde ste boli na 4 D sono TRENCIN alebo PRUSKE? a objednava to doktor ale mamicky? ak mate kontakty napiste mi ciselka pls🙂

22-27 tyzden je to najlepsie - dost plodovky, je to pekne vidno 😵