V ktorom týždni sa má ísť na 1. prehliadku?
Ahojte, prosím Vás poradte mi v ktorom týždni je isť najlepšie k lekarovi?
Som v 6tt. Dakujem 🙂
aj ja som bola hned ako som zistila,ze budeme dvaja 😀 to aby som zabranila moznym anomaliam...nikdy nevies ci je ok 😀
v pripade že boli pri snaženi komplikacie alebo si po IVF či iui tak hned - v opačnom pripade stači 8-10tt 😉
ja som bola v 6tt, nakolko som chcela mat 100% potvrdene ze to nie je mimomaternicove, a uz mame aj prve sono od p. doktorky :°) Na dalsiu kontrolu ideme v 10tt ked budu brat aj krv
ja som tiez sla k doktorovi v piatom tyzdni, ale ani ma nepozeral, povedal, ze by este nebolo nic vidiet a kazal mi prist o dva tyzdne. cize taky 7-8 tyzden je podla mna akurat.
ja som bola v 6tt prvy krat, na utz nebolo poriadne nic vidiet, potom som bola v 10tt a to sme videli uz aj srdiecko...cize podla mna skorej ako v 8tt sa neoplati ist
ja som bola v prvýkrát v 6.tt - pichalo ma v podbrušku, vedela som, že som tehu, tak som chcela vedieť, či je všetko ok, teraz pojdem na krv a atd... to som už 10tt
myslim ze taka prva oficialna je okolo 10ho tyzdna ale ja som sla hned ako mi test ukazal ze som tehu🙂
ja som sa na to teraz pytala gynekologa, lebo pri prvom som bola hned po vynechani menstruacie, kedze som robila v rizikovom prostredi. teraz mi povedal,ze najskor dva tyzdne po vynechani
mne gynekológ povedal ,že stačí až po druhej meštruácii čo som mala dostať a to je cca. 8tt 🙂
ja som bola v 7 tt, ale uz dva tyzdne som vedela, ze som tehotna, no bola som na slovensku tak som musela pockat kym sa vratim spat do anglicka, ale utz, krv a ostatne az v 10 tt
ja ked som mala pozitivny test tak som hned na druhý den isla k lekarovi 😉 chcela som to od neho pocut a bola som v 5 týždni
ja som tiez sla, hned na druhy den po teste. Bola som 6/4. Ale robil mi vaginalny UTZ, cez brucho nebolo nic vidiet.

ja som bola hned po pozitivnom teste (kvoli utrogestanu), ale teraz mam prist ked budem cca 7tt+4, cize v 8tt 🙂 to uz by malo byt srdiecko vidiet 😉