icon

V ktorom týždni ste počuli činnosť srdiečka?

lenn1101
17. máj 2012

Ahojte....chcem sa len opýtať...Podľa tehotenskej kalkulačky mám termín pôrodu 31.12.2012...som cca v 8 týždni..pred týždňom som bola na vaginálnom ult., plod mal 3mm ale nebolo ešte počuť činnosť srdiečka...Je to normálne? Lekár mi povedal, že všetko je v poriadku, že mám dojsť začiatkom júna, zoberie mi krv, vystaví teh.knižku...
Troška sa obávam či je všetko ok...Keďže vo viacerých príspevkoch som čítala, že akciu srdiečka bolo počuť už v 6 týždni....

ikke
17. máj 2012

pocut? az okolo 16tt myslim. predtym iba vidiet na ultrazvuku.

fifitko25
17. máj 2012

to je veľmi individuálne... činnosť srdiečka býva zväčša od 6tt do 8-9tt. hlavne sa neplaš, užívaj si tehotenstvo, uvidíš, že bude všetko v poriadku 😉

lucinocka
17. máj 2012

videla som v 6+3 a pocula som prvykrat v 19+4, dovtedy mi to nikto nepustil nahlas:D

afrika
17. máj 2012

Na UTZ ho je vidno a počuť od cca 6-7tt.tiež ale závisí od kvality prístroja. ak Ti dr povedal, že je všetko OK tak sa nestresuj a užívaj si tehu.

chalim
17. máj 2012

ok má plodík 3mm tak podľa jeho veľkosti si cca v 6tt, možno si mala neskôr ovuláciu, to je úplne normálne 😉 pri ďalšej návšteve už určite bude akcia srdiečka ... držím päste

piacere
Autor odpoveď zmazal
1ivanka1
17. máj 2012

v 6t 🙂

ginger_fox
17. máj 2012

tt si už nepamätám, ale bolo to v poslednej chvíli, keďže to bolo na UZV po prijatí na hospitalizáciu kôli kyteru z dôvodu zamlčaného potratu 😀 . Syn sa našťastie v poslednej možnej chvíli prejavil a dnes ma takmer 3roky.

Btw. ten missed mi tvrdil renomovaný docent gynekológie a pôrodníctva a nechal si to potvrdit aj asi 4-5 gynekológmi prítomnými v tej chvíli na odd. 😀

alerka
9. sep 2012

41. den od posl menstruacie.. takze presne 5. tyzden a 6. den. Tento piatok aj som ho pekne videla 🙂 necakala som to vobec a velmi milo ma to prekvapilo 🙂)))

kinna
Odpoveď bola odstránená
evitka82
9. sep 2012

ja v 12tt a týmto chcem povedať, že aj keď som bola nasratá na anglický systém vyšetrovania ked sme boli v Uk no nakoniec je to dobré. v 8tt len stretko so sestrou spísanie karty a 12tt prvy ultrazvuk.a tam už buď alebo.viem že mamičky snažilky chcú vedieť hned a zaraz či je bábo v poriadku ale potom sa len stresujú ked nahodou nič nevidno a ono je aj tak všetko v poriadku. 🙂

michaela80
9. sep 2012

6tt+2