Váha v tehotenstve
Babyyy 🙂 Zdravim, takze odvcera som 27 tt a moja vaha je uz 80 kiil :O pred tehu som mala 68 . A nejak sa to rozbehlo prepaaana :D ale uz tri sestricky mi povedali ze to nieje mozne ze to namne nejak nevidno tie kilaa :D( asi mam tazke kosti ) tak aspon to ma potesilo ;) a samozrejme aj to, ze babo sa ma ok a vsetky vysledky su v piriadku 🙂 ;) Len ma desii na kolko sa zas vysplhaam kym pojdem rodit 🙂 V prvom tehu som sla zo 66 kg na 89kg a mala som potom co robit aby som to zhodila :/ Ako ste na tom vy ? 🙂 Paa
Ja som sla z 55kg na 73.8 kg 🙂.Teraz (15 nesiacov po porode) mam 57 kg.nerobila som nic.vlastne - kojim az do teraz 🙂)).
@lavieenrose Tak to si dobra ze po roku od porodu si sla na povodnu vahu bez dieet a sportivania 🙂 ja asi tak dva roky po porode som sla na tych povodnych 68 ale musela som zamakat :/ a uz som sa to snazila udrzat 🙂 ;)
@slamka555 dost mi pomohlo aj to ze som kojila ..a malu stale uspavala...tonbol celkom zaberak niekedy :D
Pri prvom necelych 5kil navrch,pri druhom som isla s vahou uz do minusu.
Ja som už tiež poriadne pribrala a to mám ešte kopec času do pôrodu, ani to tu nebudem písať lebo sa strane hanbím, dúfam, že keď sa malé narodí tak sa mi podarí nazad schudnúť 😔
Neboj sa,su aj horsie pripady..ja som zo svojich vyse 50 kg pri oboch detoch pribrala viac nez 25 kg..a vratila som sa bez problemov rychlo na povodnu vahu..a pri tomto tretom to bude asi rovnake,lebo ,,rastiem,,jedna radost😲
Ja som pri oboch deťoch začínala tak na cca 55 kg, pribrala som okolo 28 kg.... Druhé bábo má teraz rok a pol a som na pôvodnej váhe.... konečne
Byvala kolegyna pribrala za cele tehu 45 kg 😂 takze este uplne v pohode si na tom 😅
Ja som sla zo 60kg na 85kg. Dnes má malá 3 mesiace a mám 68 a nie a nie ísť s váhou dolu 😔 nejak sa to zastavilo. Ale verím že sa dostanem na sviju pôvodnu vahu aj keby som chcela ist este trosku nizsie 😊
Ja som zo 64, na 67,5, cize 3 a pol kg. Ani len tehotenske veci som si neobliekla a do 7 mes nikto nevedel, ze som tehu. Tak mi to bolo luto, ze som si nemohla tak otrcat brusko. Som na to cakala 8 rokov. Myslela som si, ze budem mat 100 kg, lebo bezne priberiem aj z vody. No, maly vsetko spalil, co som zjedla.
Ja som sla z 59 na 80 pri druhom tehotenstve, hrozne mi bolo, lebo pri prvom tehotenstve som 13 kg iba pribrala.. ale malý bude mať 6 mesiacov, už ani nekojim bohužiaľ 😔 a už také tri mesiace mám 61 takže skoro ako predtým.. ale teraz začínam priberat aj sa bojím odvazit lebo stále jej len sladkosti, neviem prestať 😂
@1bambinko1 nehanbi sa neboj ;) hlavne ze je malr zdrave potom budeme chudnut a podporovat sa ;)
@janinamojka Uf no musim sa asi trochu miernit 🙂 ale kazdy mesiac mi pribuda tusim 1,5 kila az 2 kg.. :/ takze ako tak ratam tak pred porodompojdem na 86 :/ fuu no po kojeni ide dieeta :D ;)
@slamka555 neboj,pride babo,kojenie,zhon,unava,ani nebudes vediet ako a bude to prec...mne skor prekaza to ako zas nic nevladzem,iba fucim ako slon..a to som len v polovici😈
To priberanie je katastrofa 😊 ja som mala 75kg a teraz 2 tyzdne pred porodom mam 102kg😔😔😔😔😔 uvidime co potom po porode...hlavne ze babo je v poriadku a to priberanie k tomu patri. Len skoda ze dakto priberie 30kg a dakto ledva 10kg.
Ja som pribrala cca 12kil a už z pôrodnice som išla s max 2kilami navyše oproti pôvodnej váhe. Do konca šestonedelia som mala menej kíl ako pred otehotnením 🙂 predtým som aktívne cvičila, ale teraz nešportujem- malá je moje fitko... Jem všetko čo mi chutí a neškodí malej kedže kojím, ale všetko samozrejme s mierou 😉
No ja som za posledný mesiac pribrala skoro 5kg a to som doteraz nepriberala nič, keď to pôjde týmto tempom, tak do pôrodu priberiem 20kg?😢
@veronikaromanko presne 🙂 ale tak ja sa nejak neobmedzujem tiez jem vsetko naco mam chut ;) ale ktosi ma lepsie spalivanie no ;) ..
@janinamojka viem viem vsak uz man jedneho synceka 3rocneho doma ;) takze bude babo + este okolo druhego trochu roboty ;) tak to snad nejak vypotim :D ;)
z 51 kg na 63 kg... a takto skoro pri všetkých tehu. Vždy som sa vrátila na pôvodnú váhu asi tak po 5-6 mesiacoch. myslím , že to bolo aj kojením...
@lula313 ja som v prvom tehotenstve ešte v šiestom mesiaci bruško nemala a v siedmom to začalo.. do šiesteho som asi 5 kg pribrala a potom to začalo, na konci som mala 13kg navyše ale brucho riadne vyskocilo na konci.. neboj sa, bruško bude a chudne sa ľahko, pozri na všetky baby tu 😉 si vysoká a štíhla?
Pri prvej dcere som isla z 55 na 67 a teraz pri druhom som zacinala na 53 a aktualne mam 63, zajtra zacinam 33tt. Pri prvej dcere som bola behom sestonedelia spat na povodnej vahe bez vlastneho pricinenia a dufam, ze sa mi to tak podari aj teraz. A este perlicka, mna doktor dzubal, ze vela priberam, ze je ine, ked 20 kil priberie zena,co zacinala na 70 kilach a ine zena na 50. Ze je to pre mna obrovska zataz a podobne dristy...a vies co? Islo to jednym uchom dnu a druhym von 😉

zo 74 som sla na 104 strasne sa to na mna lepilo...po roku od porodu som mala 74 bez diet a sportovnia...potom sa to zacalo na mna zase lepit a mam 84 kg :(