icon

Váha v tehotenstve

slamka555
24. nov 2017

Babyyy 🙂 Zdravim, takze odvcera som 27 tt a moja vaha je uz 80 kiil :O pred tehu som mala 68 . A nejak sa to rozbehlo prepaaana :D ale uz tri sestricky mi povedali ze to nieje mozne ze to namne nejak nevidno tie kilaa :D( asi mam tazke kosti ) tak aspon to ma potesilo ;) a samozrejme aj to, ze babo sa ma ok a vsetky vysledky su v piriadku 🙂 ;) Len ma desii na kolko sa zas vysplhaam kym pojdem rodit 🙂 V prvom tehu som sla zo 66 kg na 89kg a mala som potom co robit aby som to zhodila :/ Ako ste na tom vy ? 🙂 Paa

Strana
z2
sivypegas
25. nov 2017

Pred tehu 60kg,pribrala som na 78kg,i ked som malo jedla viac len zeleninove salaty,rano len jogurt s orechami a podobne,no nspriek strave sa na mna nalepilo 18kg.Posledny mesiac ,co tyzden to kilo.Ale mam pocit ze to bola voda,lebo hned po porode som mala 66kg za tri mesiace 58kg a 9m po porode mam 55kg a to dako nedietujem,len kojim,myslim ze kojenie pomaha.Ale sa bojim co to spravi,ked prestanem kojit,to uz budem musiet pridat pohyb a dietovat.

danusskaaa
25. nov 2017

Pri dcere som pribrala 25kg cca za rok a pol to sli dolu. Ale sportom, ja som kojenim teda vobec nechudla
Pri synovi som pribrala 18kg a sportovanim su uz prec. Bohuzial, aj ked mam vahu vpohode (do 57kg) este je brucho take ochable 😐

diana20
26. nov 2017

@17alisha mne príde skôr logické, že žena čo váži menej privedie viac ako ta čo váži viac..

mata682
7. feb 2018

Ahojte. Ja som mala na začiatku tehotenstva 63 kg a dostala som sa na 76,5 kg. Týždeň po pôrode som vážila už len 65,5 kg. 🙂

Strana
z2