icon

Váš nazor na stravovanie tehotných v Mc Donalde

bambulka00
30. máj 2013

Ako sa pozeráte na tehotné ženy, ktoré chodia do Mec donaldu a stravujú sa tam? Teda jedia hranolky a iné mastné jedlá? A čokoládu? Nič z toho sa v tehotenstve totiž nesmie.

Strana
z7
silvinuska6
7. mar 2014

myslím že takéto témy su zbytočné

lorela
7. mar 2014

@simca06022011 Presne takýto príklad som mala na mysli 😉. Tiež poznám zopár takých jedincov.

lorela
7. mar 2014

Žienky, nerozumiem celkom, prečo sa niektoré poburujete nad touto témou... Jednak sa nemusíte zapojiť do diskusie a obrátiť list, a po druhé nie je nič zlé vysloviť svoj názor aj k témam kontroverzným.
Samozrejme za predpokladu, že vieme zniesť aj iný názor ako ten svoj a za predpokladu, že každý bude dodržiavať pomyselné pravidlá slušnej internetovej komunikácie a zdrží sa osobných invektív. No a kto toto nedokáže, mne osobne žily netrhá... 😉.

lenkadenisa
13. mar 2014

Keď mám chuť na mekáč, idem do mekáča, inokedy mám chuť na šalát, tak si dám ten, inokedy nemám chuť na nič... Som tehotná, nie chorá, jem na čo mám chuť! A veru tento týždeň by som kvôli čokoládovým koláčom a mc chickenu aj vraždila 😀

moni244
13. mar 2014

ja som v tehu frčala na ich zákuskoch a káve, hlavne studenej, nevadilo ani že je december, aj teraz rada zájdem ale do Mc Café, menu si dávam málokedy

nice202
13. mar 2014

😀 zas mi tu vyskakuje tato tema o Mekaci a mne tecu slinky, ako aj pred dvoma tyzdnami, ked som si ju precitala. Zasa som taku chut dostala na mekac, ze musim poslat muza. Joooj, fakt si na neho nikdy nespomeniem, iba ked tu na mna na MK vyskakuju temy 😀.

chantall005
9. jún 2014

Podľa mňa keby sa mala každá žena riadiť podľa toho čo v tehotenstve smie alebo nesmie tak by žila na čistej vode, ktorú by si ešte 5 x filtrovala aby ju mohla vypiť. Snáď neexistuje na internete 1 jedlo okolo ktorého by sa nenapísal článok do akej miery je možné alebo nie je možné ho konzumovať v tehotenstve. Je to podľa mňa absolútne absurdné , lebo na začiatku tehotenstva je skoro každá žena rada, že do seba vôbec niečo dá pri tom zvracaní. Či je to pizza alebo hamburger je to 100x lepšie ako keby nemala mať v žalúdku vôbec nič. Ja som počas 6 a 7 tt nedala do seba nič okrem pizze a bagety. Zo všetkého mi bolo zle, nič som v sebe neudržala a ak to mala byť zelenina tak už vôbec. Takže v tomto prípade si vyberá stravu viac menej to dieťatko a je už na každej mamičke či mu to dopraje alebo odoprie 🙂 Tehotenstvo nie je choroba ale radosť 🙂 Keď môžu niektoré ženy počas tehotenstva piť a fajčiť ja si môžem jesť hamburger a pizzu. Podľa mňa čím sa žena v tehotenstve viac pozoruje tým horšie.

niki928711
9. jún 2014

@bambulka00 keby sme sa mali riadiť podľa toho, čo sa smie, čo nie tak asi nejeme nič...vzduch, ktorý dýchame je omnoho viac škodlivý ako tie jedlá
Ak ti to pomôže, tak ja som celé tehotenstvo jedla paradajky (i kúpne a čo ak boli niečím striekané?!), slaninu - opečenú na oleji (fajne mastnú 😉 ) a čo? Syn je tu. Živý a zdravý. 🙂

lorela
9. jún 2014

@chantall005
@niki928711
Nikto normálny predsa nejde do extrému. Zdravé nie je ani ládovať sa masťami, slaninami, rožkami, Mekáčom, rovnako ako nie je v poriadku naháňať samé bio, paleo, raw...

Normálne podľa mňa je, keď si rozumne uvažujúci človek volí menšie zlo v stravovaní, a obzvlášť v stravovaní počas tehotenstva.
Takže nemusím si 5x filtrovať vodu, stačí ak si nedám Fantu, či iný patok plný chémie a cukru.
A nemusím si ani zoháňať cez polovicu republiky domáce extra bio kura, stačí ak si nekúpim maxi kura za mini cenu z Poľska atď. atď. ...

radoslav25
31. okt 2016

Priatelka ma chuť na jeden chesseburg s Mekaca myslíte že může ?zásadně som proti mekacu ale chcem jej urobiť radosť ....

meluela
31. okt 2016

@radoslav25 ja s v mcdonalde nezvyknem stravovat, ale pocas oboch tehotenstiev som mala asi 5 hamburgerov, inak to neslo 😀 a napodiv ma z nich nepalila zaha v case ked ma uz palila takmer zo vsetkeho. kup jej jeden, potesi sa 😉

radoslav25
1. nov 2016

@meluel Ďakujem za radu 🙂

sono2
1. nov 2016

@bambulka00 čoby sa nemohlo. JEDZ všetko čo len chceš. DRUHÁ vec je, koľko kg budeš mať na konci tehu. MNE je to osobne jedno, čo tehule jedia.

Strana
z7